2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan Yarencim yeni evine inşallah hemen alışırsın.hayırlı olsun cnm.

Bu arada dün fatoşun yengesiyle konuştum fatoş hastanede yatıyormuş.iyi olduğunu söyledi yengesi ama dün gece hep onu düşündüm aklım onda kaldı umarım hemen aramıza sağlıkla döner yakışıklısıyla o.:Saruboceq: herkesi kucaklıyoruz kızım ve ben güzel sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyoruz teyzelerimize.opuyorumnanaktan

Günaydın canım. Doğum tehlikesi mi varmış yoksa tansiyonu düşürmek için mi yatırıyorlarmış biliyor musun canım?

günaydınlarr kızlar srpp arya yaren
acaip hastayım işe zorla geldim içim dışım ıhlamur ada şayı oldu bal yiyorum hiç bişey fayda etmiyo
yaren hayırlı olsun canım eviniz

Günaydın canım. Geçmiş olsun.a.s.
Hava iyice soğudu aman dikkat kızlar.

cnm tansiyondan yatıo anladığım kadarıyla bende az konuşabildim yengesiyle facebookta çevrimiçiydi fatoş sandım yengesiymiş.o söyledi ama tam detaylı anlatmadı.

acaip hastayım işe zorla geldim içim dışım ıhlamur ada şayı oldu bal yiyorum hiç bişey fayda etmiyo

geçmiş olsun cnm.aman dikkat edin kızlar ya.domuz gribi beni çok ürkütüo aşı konusundada çok kararsızım.dr vurulabilirsin dedi.ama hiç içimden gelmio.siz napmayı düşünüosunuz bu konuda ?

günaydın herkese,,,,
yarencim yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun canım...
esmacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine ....

günaydın kızlar
ay ocak anneleri birer birer doğurmya baslamış:1shok:
34-35 haftalarda gelmiş bebişlerkaydirigubbakcemile3

cnm tansiyondan yatıo anladığım kadarıyla bende az konuşabildim yengesiyle facebookta çevrimiçiydi fatoş sandım yengesiymiş.o söyledi ama tam detaylı anlatmadı.
geçmiş olsun cnm.aman dikkat edin kızlar ya.domuz gribi beni çok ürkütüo aşı konusundada çok kararsızım.dr vurulabilirsin dedi.ama hiç içimden gelmio.siz napmayı düşünüosunuz bu konuda ?

Anladım canım inşallah düşürebilirler tansiyonunu.
Ben aşı olucam büyük ihtimalle canım. Geçen ay doktorum Aralıkta gelecek aşılardan vurdurmanı önericem demişti bu Cuma kontrole gidicem vurul derse haftaya raporumu uzatmaya gittiğimde vurulcam.

Günaydın kızlar...

Uyumak istiyorum bennnnn...

Günaydın canım Valla ben de canım soğukta sıcacık yataktan çıkmak ne zor geldi bugün. İznim gelsin istedim şiddetle

günaydın herkese,,,,

Günaydın canım.

günaydın kızlar
ay ocak anneleri birer birer doğurmya baslamış:1shok:
34-35 haftalarda gelmiş bebişlerkaydirigubbakcemile3

Günaydın canım. Anaam bizim de başlar yakında zaten doğumlar vakit yaklaşıyorakannehir

günaydın canlarımm, ağrısız sızısız, kolay geçen bi hafta olsun inş.

Gözünüz aydın Yarencim hadi atlattın hava da soğudu zaten. Fazla yormasaydın kendini.

sağol serapcım. fazla yorulmadım zaten, sağolsun annem-ablam yardım ettiler.

sağol canım. geçmiş olsun sana da. sen de atlatamadın bi türlü benim gibi .ben ağır kısmını atlattım ama nefes almakta çok zorlanıyorum.buğuseptil falan yapıyorum ama etkisi gidince ölecek gibi oluyorum :KK43:

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan Yarencim yeni evine inşallah hemen alışırsın.hayırlı olsun cnm.

sağol canım.

günaydın herkese,,,,

sağol selmacım. sen nasılsın? nasıl gidiyor?

hulencim sen nasıl oldun, kanama falan olmuş geçenlerde, hiç haberim olmadı, geçmiş olsun. şimdi bi problem yok değil mi?

Günaydın kızlar,

Fatoştan son haber Aryaa da galiba inşallah biran önce düşer tansiyonu hastanede yatmakta sıkıcı iş.
Esma geçmiş olsun canım.
ben bugün çok nemrut'um dün saat 22.30 dan sabah 5 e kadar uyuyamadık.beynim çatlıyor ağrıdan Duru fıldır fıldır uyutmuyor.benim rüyamda görmediğim adam kalmadı abuk sabuk rüyalar.
Birde bu aralar kafamı yastığa koyduğumda sanki boğazımı sıkıyorlar beynime kan gitmiyormuş gibi hissediyorum gözlerim yerinden çıkacak gibi birde beynim zonkluyor 2-3 dk olup bitiyor.ama o süre beni korkutmaya yetiyor zaten sizde varmı bu tip şikayetler.

günaydın kızlar
esma geçmiş olsun
yarencim hadi hayırlı olsun taşınmışın.

kızlar doğum sancısı adet sancısı gibimi dün sabah bide bu gece o şekilde ağrım oldu.
bide kızlar bize rafadan yumurta zararlımı acep?

Günaydın kızlar,

Fatoştan son haber Aryaa da galiba inşallah biran önce düşer tansiyonu hastanede yatmakta sıkıcı iş.
Esma geçmiş olsun canım.
ben bugün çok nemrut'um dün saat 22.30 dan sabah 5 e kadar uyuyamadık.beynim çatlıyor ağrıdan Duru fıldır fıldır uyutmuyor.benim rüyamda görmediğim adam kalmadı abuk sabuk rüyalar.
Birde bu aralar kafamı yastığa koyduğumda sanki boğazımı sıkıyorlar beynime kan gitmiyormuş gibi hissediyorum gözlerim yerinden çıkacak gibi birde beynim zonkluyor 2-3 dk olup bitiyor.ama o süre beni korkutmaya yetiyor zaten sizde varmı bu tip şikayetler.
canım benim iş yerindemi yoruluyosun yoksa fazla yorma kendini artık.

Bu arada Duru'nun odası ,için sok eklerin ve gecelik-pijamamın resimlerini ekledim profilimden bakabilirsiniz.

srpp+, SUDURU, sumifer, yaren_h, zeh, ZEYNEP6672 slm kızlar nasılsınız günaydınlar herkese kolay bir hafta diliyorum herkese herşey gönlümüzce olsun bende bugün raporumu yazdırıcam doktora esmacım geçmiş olsun dikkat et kendinee yaren gözün aydın güle güle oturun inş.

günaydın herkese.iyi bir hafta olsun inş.

biz taşındık çok şükür, dün de yerleştik. güzel oldu yeni evimiz. ama hastalıktan kurtulamadım bi türlü, eşim de hasta üstelik. :KK43:

yaren'cim güle güle otur yeni evinde.fazla yormasaydın kendini taşınma telaşının ne demek olduğunu ne bilirim.
bu havalar bizleri iyice hasta ediyor.aman dikkat et bol c vitamini al meyve yemeyi sakın bırakma inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.

canım sanada geçmiş olsun.dikkat et kendina ya.bu arada bizler için adaçayı ve ıhlamurun fazlası erken doğuma sebep oluyor biliyorsun değilmi.ıhlamuru günde 1 fincandan fazla içme canım.aynı şekilde ada çayıda.bol meyve ve sebze tüket canım.birde terlemek bu hastalığa bire bir.ama sen iştesinde izin almaya çalışsan aslında bu halde çalışmakda zor canımbe.

günaydın canlarımm, ağrısız sızısız, kolay geçen bi hafta olsun inş.

amin hulencim.inşallah güzel bir hafta geçiririz.

bende dün oğlumun eşyalarını yıkadım bugün ütüleyecektim ama henüz kurumamış artık yarına ütülemeye başlarım yavaş yavaşda çantamızı hazırlamanın zamanı geldi sanırım.
bebek şekeri için malzemeler aldım kendim evde yapıcam, kapı süsü, cibinlik bir bir eksikleri tamamlanıyor oğlumun.acayip bir heves ve heyecanla yapıyorum hepsini.
hepimiz güzel günler görelim inşallah.

canım benim iş yerindemi yoruluyosun yoksa fazla yorma kendini artık.

Yok Zehra Cumartesi -Pazar evdeydim ama 3 gündür bu olay var ondan önce yoktu beyin kanamasımı mı geçiriyorum dedim başladım besmele çekmeye ama 2-3 dk sonra geçti resmen boğazımı sıkıyorlarda nefes alamıyor gibi oldum.

burcucum bayıldım herşeyi çok güzel olmuş minik durunun beyaz renk almakla çok iyi etmişsin mobilyayı çok güzel,güle güle kullanın inş.kendinede dikkat et lütfn bende akşam 03:00 de anca uyuyabildim leylaa gibiyimm bu sabah

Burcucum çok cici olmuş herşeyi güle güle kullansın kızın inşallah.

Hulencim neyin var tatlım benim haberim yok geçmiş olsun

srpp+, SUDURU, sumifer, yaren_h, zeh, ZEYNEP6672 slm kızlar nasılsınız günaydınlar herkese kolay bir hafta diliyorum herkese herşey gönlümüzce olsun bende bugün raporumu yazdırıcam doktora esmacım geçmiş olsun dikkat et kendinee yaren gözün aydın güle güle oturun inş.

Günaydın canım. Bu raporu 32 nin son günü mü almamız gerekiyor canım yoksa 32. hafta içinde bir gün alabiliyor muyuz biliyor musun?

X