şu bebek süslerini kendi yapan varmı bebek şekerlerini falan çok güzel yapıyolar bişey düşündünüzmü hastane için falan??
şu bebek süslerini kendi yapan varmı bebek şekerlerini falan çok güzel yapıyolar bişey düşündünüzmü hastane için falan??
Merhaba kızlar.. Fatoşun durumu iyidir inşallah..tansiyonu düzelene dek hastanede tutuyorlar ya ondan yatıyordur...gebelik zehirlenmesi falan olmasın diye sanırım...Çook geçmiş olsun ona..
Ben de kaç gündür giremedim, oğlum büyümüş 1 hafta daha ilerde çıktı çok sevniyorum tüm yediklerim ona gidiyor kocaman oluyor diye. Perşembe gittim 29a 1 ken 30 a 6 gibi çıktı.. Tombik mi olucak ne ? sevindim maaşallah...
bi daha yılbaşı gecesi gitcez...az önce de internetten aldığım emzirme sütyenlerim geldi.. süper oldular. çok sevindirik oldum ömeri 6 ay emzirirken takcam bunlari diye sevindim,rahatlar da..
amin canımm teşekkürler.ocak annelerini okuyordum da doğurmaya başlamışlar bile bizden de subat basi gorunenler ocak gibi doğururlar bence.. hadihayırlısı cok heyecanlı!!.....:teytey:maşallah canım ya Allah tamamına erdırsın hepımızın dogumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?