2010 Şubat Anneleri

şu bebek süslerini kendi yapan varmı bebek şekerlerini falan çok güzel yapıyolar bişey düşündünüzmü hastane için falan??

ben kapı süsünü de bebek şekerlerini de kendim hazırlamaya düşünüyorum nasip olursa.30.haftam bitiyor yarın, biraz ağırlaştım ama bakalım hayırlısı.Netten araştırdım biraz,modellere baktım.Ona göre bişeyler bakıcaz artık.Yapınca resimlerini koyarım inşallah

fatoşcum ve dilekcim geçmiş olsun ikinizede kızlar inşallah hep beraber sağlıcakla tamamına erdirsin rabbim

günaydın kızlar.

iyi bir haftasonu diliyorum herkese. bol boll dinlenmeler :KK66:

fatoşcum inş bunu da atlatıp dönücek aramıza. bir hayli kaygılandırdı bizi, ama sonu güzel olucak inş. dualarımız seninle canım.

günaydınlarr... 2 gün ayrı kaldım neler neler olmuş yahuu.

fatoşumm ve tüm rahatsız olanlar geçmiş olsunnnn

Fatoş iyiyimiş çok şükür çok korktuk ama gözetim altında olması daha iyi tabi Allah biran önce iyileşmesini nasip etsin inşallah canım benım yaa..

günaydınn kızzlarrra.s.
evet kimse yok herkese mutlu ve sağlıklı hafta sonları diliyoruz kızımla
fatoşcumm tekrar geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz canımopuyorumnanaktan

şu bebek süslerini kendi yapan varmı bebek şekerlerini falan çok güzel yapıyolar bişey düşündünüzmü hastane için falan??

canım ben eminönünden malzeme aldım magnetli çikolatası dahıl 150 tanesini 120 tl ye aldım malzemeleri istediğim beğendiğim gibi seçtim yapıcam bu fiyata silikon tabancası ve silikonlar bile dahıl çok uygun oldu yanı

çok üzüldüm fatoşcum.. inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla dönersin evine dualarımız seninle canım.

FATOSCUM Canim çok çok geçmis olsun insallah en kisa zamanda saglikli bi sekilde aramiza gelirsin tüm dualarimiz seninle canim

fatoscum Allah yardımcın olsun canım Allah'ım sıfalar versın,ınsallah duzelır rahatsızlıgına.s.

Fatoşçum çok geçmiş olsun canım benim, hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle inş.en kısa zamanda düzelir tansiyonun...

Merhaba kızlar.. Fatoşun durumu iyidir inşallah..tansiyonu düzelene dek hastanede tutuyorlar ya ondan yatıyordur...gebelik zehirlenmesi falan olmasın diye sanırım...Çook geçmiş olsun ona..
Ben de kaç gündür giremedim, oğlum büyümüş 1 hafta daha ilerde çıktı çok sevniyorum tüm yediklerim ona gidiyor kocaman oluyor diye. Perşembe gittim 29a 1 ken 30 a 6 gibi çıktı.. Tombik mi olucak ne ? sevindim maaşallah...:emir_bebek:
bi daha yılbaşı gecesi gitcez...az önce de internetten aldığım emzirme sütyenlerim geldi.. süper oldular. çok sevindirik oldum ömeri 6 ay emzirirken takcam bunlari diye sevindim,rahatlar da..

Merhaba kızlar.. Fatoşun durumu iyidir inşallah..tansiyonu düzelene dek hastanede tutuyorlar ya ondan yatıyordur...gebelik zehirlenmesi falan olmasın diye sanırım...Çook geçmiş olsun ona..
Ben de kaç gündür giremedim, oğlum büyümüş 1 hafta daha ilerde çıktı çok sevniyorum tüm yediklerim ona gidiyor kocaman oluyor diye. Perşembe gittim 29a 1 ken 30 a 6 gibi çıktı.. Tombik mi olucak ne ? sevindim maaşallah...:emir_bebek:
bi daha yılbaşı gecesi gitcez...az önce de internetten aldığım emzirme sütyenlerim geldi.. süper oldular. çok sevindirik oldum ömeri 6 ay emzirirken takcam bunlari diye sevindim,rahatlar da..

maşallah canım ya Allah tamamına erdırsın hepımızın dogumunu

maşallah canım ya Allah tamamına erdırsın hepımızın dogumunu
amin canımm teşekkürler.ocak annelerini okuyordum da doğurmaya başlamışlar bile bizden de subat basi gorunenler ocak gibi doğururlar bence.. hadihayırlısı cok heyecanlı!!.....:teytey:

X