2010 Şubat Anneleri

Hoşgeldin aykız. ıyiyiz canım sen nasılsın.
Ya kızlar Esra da yok Fatoş gibi haberiniz var mı?

hosbulduk canim
Evet ya bende merak etmeye basladim fatos hiç girmemezlik yapmazdi ama
doktora gidicekti odur budur ses yok
ay insallah iyidir

dünkü temizlikten sonra belim çok agriyo
fazla kalamiyorum canlar
hepinizi öpüyorum sonra görüsürüz

Slm arkadaŞlar bende 29+3 haftalık hastayım hernekadar aktıf kullanmasamda dÜzenlı olarak sızlerı takıp edıyorum bende domuz grıbı aŞısı oldum sızlerede tavsıye ederım zaten aŞı 15 gÜn sonra koruyucu hale gelıyor ve ÖlÜm oranları hızla arttı bır kere daha dÜŞÜnÜn derım ben hem 5 yaŞındakı kızıma kı 1ay Önce domuz grıbı geÇırmıŞ olmasına raĞman testlerın gÜvenırlıĞı %90 olduĞundan hem ona hem hem babamıza yaptırdık hepınıze sevgıler

kızlar fatosa ulasmaya calısıyoruz sabahtan berı...
nıhayet bı haber alabıldık. ege unı. hastanesı dogum servısınde yatıyomus su an. ama dogum yapmısmı yapmamısmı bılmıyoruz...
cep telefonu kımsede yok. hastaneyı aradık dogum servısını burda yatıyo dıyolar ama daha fazla bılgı vermıyolar cebınden arayın dıyolar kapatıyolar...
ınsallah hersey yolundadır...

kızlar esra sımdı fatosla konusmus hastaneyı arayıp tansıyonu yuksek cıkınca müşade altına almıslar hastanede... yanı dogum falan yok su an... sadece kontrol altında tutuluyomus...

merhaba kızlar nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum umarım herşey yolundadır.. herkesin hayırlı haberlerini alırız inşallah..

uzun zamandır girmedim unutuldum herhalde.. idrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı 1 hafta hasta yattım şimdi de nezle oldum.. bi bakayım dedim arkadaşlarım ne durumda herkes iyidir umarım..

herkesee selammm yaa kzılar şu listeyi kim düzenlio benim oğlanın adını yazmamıssınızz kaydirigubbakcemile3 isimsiz kaldı uşak naniknanik

kızlar esra sımdı fatosla konusmus hastaneyı arayıp tansıyonu yuksek cıkınca müşade altına almıslar hastanede... yanı dogum falan yok su an... sadece kontrol altında tutuluyomus...

Çok üzüldüm. Kızcağızın tansiyonu bir türlü düzelmedi..
İnşallah en kısa sürede düzelir. Çok geçmiş olsun.:teselli:
Arkadaşlar Allah hepimizi hastalıktan ve kazalardan korusun..

ah kıyamam ya... bir düzelmedi kızcağızın tansiyonu.. offf offff
iyi haberleri gelir inş kısa zamanda:Saruboceq:

[COLOR="Red"]ahhh fatoşcum [/COLOR]yaa canım çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruzzz:Saruboceq:RABBıM hepimizi ve bebişlerimizi korusun

fatoşçuğum yaaa geçmiş olsun allah beterinden korusun
hayırlısıyla kızlar şu şubatı bir görsek
bebişleri sağ salım hayırlısıyla doğursak..........

selam kizlar tekrar ben saglik sorunum 5 ayliken suyum ve acilma olmustu coocgun esi cok kisaymis ondan kaynaklaniyomus iki hafta hic yerimden kalkmaan yattim allah kimsenin basina vermesin kizimi turkiyeye gonderdim iki ay orda kaldi yeni geldi simdi hasret gideriyoruzz ondan fazla giremiyorum birde o geldiginden beri isim hic bitmiyo on dogum sancilarim basladi benim yine hastanede yaticam galiba saglikli bir sekilde dogursam baska bir sey istemiyorum bebek cok asagidaymis kafasi bakalim hayirlisi rahatsizlanan arkadasa gecmis olsun hepinizi opüyrum bye

Çok üzüldüm. Kızcağızın tansiyonu bir türlü düzelmedi..
İnşallah en kısa sürede düzelir. Çok geçmiş olsun.:teselli:
Arkadaşlar Allah hepimizi hastalıktan ve kazalardan korusun..

inşallah çabucak iyi olur.Allah,hamileliğimizi son günümüze kadar mutlu sağlıklı ayakta bitirmeyi nasip etsin.

ay fatoş hastanedeymiş inş. normale döner tansiyonu biran evvel
dularımız seninle canımm biran önce dön aramıza inş.

X