- 8 Eylül 2008
- 2.841
- 0
Günaydın kızlar a.s. hiç tadım tuzum yok bugün...
Günaydın canım. Hayırdır niye böyle keyifsizsin canım?
Herkeze günaydın bugün hava çok kötü bende annemlere gidecem hiç evden çıkasımda yok valla sizler neyapıyosunuz dün yürüyüşe çıktım 1 saat kadar akşam heryerim ağrıdı hele belim resmen oturamadım aklınızda bulunsun sizinde böyle beliniz ağrıdığında hemen banyoya girip sıcak bi duş alın gerçekten çok iyi geliyo.
1 saat çok tatlım ya en azından sabah yarım akşam yarım falan yap. ben 1 saat ayakta durdum mu başlıyor belim ağrımaya. Hem çok sıcak duş almak hamilelikte iyi değil diyor birkaç yerde ben de sıcak suyu çok severim böyle kaynaya kaynaya yıkanayım ama korkuyorum.
günaydın kızlar domuz gribi hakkında ben aşı olmaya karar verdim salı günü kendi dr uma da sorduktan sonra büyük ihtimalle olucam
çünkü artık dr lar önermeye başlamış, doğum yapacağım hastanedeki iki kadın doğum prof.u da önermiş ve kızlar olmuşlar.
Domuz Gribi Aşısı Yapılmalı mı Yapılmamalı mı ?- Doktorsitesi.com
bu yazıyı da sabah buldum
Yavaş yavaş fikrimiz değişti canım. Ben de olucam haftaya kontrole gittiğimde tekrar konuşurum, 10 gün sonra raporu uzatmak için hastaneye gittiğimde de vurulurum herhalde. Bana geçen ay Aralıkta gelen aşıları önericem demişti zaten doktorum.
Her yerde vurmuyorlarmış bi de hamileler için olanından. Benim eşim de vuruldu dün sağlık ocağında, sana da vuralım eşin hamile koruyucu olsun demiş doktor. Ama hamilelerinkini belli kadın doğum hastaneleri ve halk sağlığı merkezleri vuruyormuş.