2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar a.s. hiç tadım tuzum yok bugün...

Günaydın canım. Hayırdır niye böyle keyifsizsin canım?

Herkeze günaydın bugün hava çok kötü bende annemlere gidecem hiç evden çıkasımda yok valla sizler neyapıyosunuz dün yürüyüşe çıktım 1 saat kadar akşam heryerim ağrıdı hele belim resmen oturamadım aklınızda bulunsun sizinde böyle beliniz ağrıdığında hemen banyoya girip sıcak bi duş alın gerçekten çok iyi geliyo.

1 saat çok tatlım ya en azından sabah yarım akşam yarım falan yap. ben 1 saat ayakta durdum mu başlıyor belim ağrımaya. Hem çok sıcak duş almak hamilelikte iyi değil diyor birkaç yerde ben de sıcak suyu çok severim böyle kaynaya kaynaya yıkanayım ama korkuyorum.

günaydın kızlar domuz gribi hakkında ben aşı olmaya karar verdim salı günü kendi dr uma da sorduktan sonra büyük ihtimalle olucam

çünkü artık dr lar önermeye başlamış, doğum yapacağım hastanedeki iki kadın doğum prof.u da önermiş ve kızlar olmuşlar.

Domuz Gribi Aşısı Yapılmalı mı Yapılmamalı mı ?- Doktorsitesi.com
bu yazıyı da sabah buldum

Yavaş yavaş fikrimiz değişti canım. Ben de olucam haftaya kontrole gittiğimde tekrar konuşurum, 10 gün sonra raporu uzatmak için hastaneye gittiğimde de vurulurum herhalde. Bana geçen ay Aralıkta gelen aşıları önericem demişti zaten doktorum.
Her yerde vurmuyorlarmış bi de hamileler için olanından. Benim eşim de vuruldu dün sağlık ocağında, sana da vuralım eşin hamile koruyucu olsun demiş doktor. Ama hamilelerinkini belli kadın doğum hastaneleri ve halk sağlığı merkezleri vuruyormuş.

kızlar Allah bin kere razı olsun benim patronumdan hiç böle davranmadı ben bebğime bakacak biri olmadığı için işi bırakmak zorundayım ama adam genede tazminatını öderim dedi ayrılacağım içinde çok üzülüyorum

Şanslı hatuuun seniiiiiii....MAŞALLAAH:nazar::lepi:

Yavaş yavaş fikrimiz değişti canım. Ben de olucam haftaya kontrole gittiğimde tekrar konuşurum, 10 gün sonra raporu uzatmak için hastaneye gittiğimde de vurulurum herhalde. Bana geçen ay Aralıkta gelen aşıları önericem demişti zaten doktorum.
Her yerde vurmuyorlarmış bi de hamileler için olanından. Benim eşim de vuruldu dün sağlık ocağında, sana da vuralım eşin hamile koruyucu olsun demiş doktor. Ama hamilelerinkini belli kadın doğum hastaneleri ve halk sağlığı merkezleri vuruyormuş.

evet burda da iki hastanede vuruluyormuş hamileler için olanından. sadece tc kimlik numarasını verip oluyormuşsun. benim eşim olmak istemiyor onla başım dertte Çok üzgünüm çoook

YA BEN KORKUYOOOM BU AŞIDAN 10-20 YIL SORA ÇIKARMIŞ ACISI ....YA BEBEĞıMDE Bı HASTALIK BıŞı OLURSA SORADAN .....YAPTIRMIYCAM BEN ZATEN OCAK SONUNDA DOĞUM ıZNıNE AYRILCAM .... O ZAMANA KADAR ıŞALLAH BıŞı OLMAZmirmirmirmir

günaydın kızlar domuz gribi hakkında ben aşı olmaya karar verdim salı günü kendi dr uma da sorduktan sonra büyük ihtimalle olucam

çünkü artık dr lar önermeye başlamış, doğum yapacağım hastanedeki iki kadın doğum prof.u da önermiş ve kızlar olmuşlar.

[Domuz Gribi Aşısı Yapılmalı mı Yapılmamalı mı ?- Doktorsitesi.com[/url]
bu yazıyı da sabah buldum

Berrinciğin bende düşünüyorum galiba Şu Amerika'dan gelen hamileleri özel olan iğneden. 6 aylık bebek domuz gribi oldu ve hiçbir hastane kabul etmedi o haberden sonra bende düşünüyorum.dr a soracağım birde bakalım ne diyecek.olsam dert olmasam dert.Sonradan felçe kadar sebep olabiliyormuş diyorlar ee olmasam ölüm olur ayy valla düşün düşün çıkamıyorum bu aşının içinden.

YA BEN KORKUYOOOM BU AŞIDAN 10-20 YIL SORA ÇIKARMIŞ ACISI ....YA BEBEĞİMDE Bİ HASTALIK BİŞİ OLURSA SORADAN .....YAPTIRMIYCAM BEN ZATEN OCAK SONUNDA DOĞUM İZNİNE AYRILCAM .... O ZAMANA KADAR İŞALLAH BİŞİ OLMAZmirmirmirmir

Bende aynı şekilde öyle duydum kendim için endişelenmiyorum ya bebeğime bi etki yaparsa diye korkuyorum neyapcaz bilmiyorumda allah korusun hepimizi gerçekten korkuyorum bende...

günaydın kızlar hayırlı cumalar
bugün havadanmı ne çok sıkıntılı bir gün herkes iyidir inş.

Benim de bugün randevum var. Doktaruma soracağıum ama ne cevap verse yine de kararsız olacağım galiba.

Bende aynı şekilde öyle duydum kendim için endişelenmiyorum ya bebeğime bi etki yaparsa diye korkuyorum neyapcaz bilmiyorumda allah korusun hepimizi gerçekten korkuyorum bende...

SORMA .....KENDİM OLSAM HİİİÇ DÜŞÜNMEM ORTADA BEBEK VAR.........OFFFF...NERDEN ÇIKTI LANET HASTALIK.....OCAK SONU İZNİMDE HEP EVDEYİMDE BİŞİ OLMAZ EVİN İÇİNDE İŞALLAH İŞTE VAR AMA DAHA OFFFF...VALLA ŞU HABERLERİ DİNLEDİKÇE GERİLİYORUMÇok üzgünüm çoook

plaj canım zaten tazminatı almadan çıkmıcam sonra yaza kadar bebişi büyütür ya anneme ya kaynanama bırakır iş ararım nasip sonuçta birtek burası mı var işyeri öyle düşünüyorum artık ama ne yaparsa yapsın hakkımı alıcam gerekirse dava açarım zaten daha önceden bu şefin bu işyeri açıldığından beri çalışıpta okadar emeğine acımadığı 4-5 kişi işi bıraktı şirkete dava açtı onlara şahit olsam hem onlar hem ben kazanırız valla çok zorlarsa beni kozlar bizim elimizde yani kötükedihüso
esma maşallah de kız herkes bir olmuyor hamile bir kadının çalışması çoğu işverene abes geliyor anlamıyorum bu insanları kanunlar aslında bizden yana ama çok bilinçli olmak lazım bence
ebrucum boşver en iyisini yapmışsın sende bebiş doğunca bakacak birileri varsa bırakırsın başka bir iş bakarsın nasip Allahım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

valla bende kararsızım olmaya pek sıcak bakmıyorum bende çünkü bir arkadaşla görüştüm sağlık personelinde çalışan olamayın dedi aşılar farklı dedi bilmiyorum tıp fakültesinde çalışıyo kendisi bide

Berrinciğin bende düşünüyorum galiba Şu Amerika'dan gelen hamileleri özel olan iğneden. 6 aylık bebek domuz gribi oldu ve hiçbir hastane kabul etmedi o haberden sonra bende düşünüyorum.dr a soracağım birde bakalım ne diyecek.olsam dert olmasam dert.Sonradan felçe kadar sebep olabiliyormuş diyorlar ee olmasam ölüm olur ayy valla düşün düşün çıkamıyorum bu aşının içinden.

Burcucum ben duymamıştım o haberi Allah korusun ya.. ben aşı olduğum zaman bebeğe de biraz geçer ona da bağışıklık verir diye de düşünüyorum. çünkü gelen giden olucak bu grip havadan bulaşıyor odasına girip bir iki nefes alıp verseler bitti.. ayrıca o sırada grip olmasa bile taşıyıcı olabilir acısı bir kaç gün sonra çıkar düşün düşün çıldırıcam. bebeği nasıl koruyacağım hakkında paranoyak olmaya başladım. bir iki doktora daha sorucam ama büyük ihtimalle olucam

Dün doktora gidecekti ama çoktaaan haber verirdi bize. Belki doktordan bir yerlere gitmiştir akşam da dönmemiştir. Kötü bir şey yoktur inşallah:Saruboceq:

fatoş akşam msne gelmedi mi haber yokmu daha :uhm:

yok kızlar hala hbr sabaha kdr fatoşu gordum ruyamda yaa hep dua edıyorum ınş. ii hbrlerle gelır ya:Saruboceq:

evet burda da iki hastanede vuruluyormuş hamileler için olanından. sadece tc kimlik numarasını verip oluyormuşsun. benim eşim olmak istemiyor onla başım dertte Çok üzgünüm çoook

Olsa iyi olur sonrası için de çocuk olacak ona mikrop taşımazlar en azından.

YA BEN KORKUYOOOM BU AŞIDAN 10-20 YIL SORA ÇIKARMIŞ ACISI ....YA BEBEĞİMDE Bİ HASTALIK BİŞİ OLURSA SORADAN .....YAPTIRMIYCAM BEN ZATEN OCAK SONUNDA DOĞUM İZNİNE AYRILCAM .... O ZAMANA KADAR İŞALLAH BİŞİ OLMAZmirmirmirmir

Canım ben de ocak sonu izne ayrılcam evde otururum diyorum ama hastanelere gidip geliyoruz. Hatta gitçez yatçaz doğum yapçaz. Hamilelerde bu hastalığın ölüm oranının daha yüksek olduğunu tüm doktorlar söylüyor. dün akşam siyaset meydanında vardı. Normal insanlarda 1/1000 iken hamilelerde 6/100 diyor. Çocukluktan beri vuruşduğumuz tüm aşılarla ilgili bu tür söylemler varmış diyor doktorlar.

Karar vermek çok zor valla ama doktor diyor ki en tehlikelisi neyse ona göre seçim yapıyoruz. Bu gribe yakalanırsan ölüm riskin çok yüksek o yüzden vurulmanı istiyorum diyor. Aile hekimim de rahatlattı beni biz korkuyorduk ama araştırdık vurulmaya karar verdik dedi, 5 aylık kızı var 6 aylık olunca ona da vurdurcaz dedi.

plaj canım zaten tazminatı almadan çıkmıcam sonra yaza kadar bebişi büyütür ya anneme ya kaynanama bırakır iş ararım nasip sonuçta birtek burası mı var işyeri öyle düşünüyorum artık ama ne yaparsa yapsın hakkımı alıcam gerekirse dava açarım zaten daha önceden bu şefin bu işyeri açıldığından beri çalışıpta okadar emeğine acımadığı 4-5 kişi işi bıraktı şirkete dava açtı onlara şahit olsam hem onlar hem ben kazanırız valla çok zorlarsa beni kozlar bizim elimizde yani kötükedihüso
esma maşallah de kız herkes bir olmuyor hamile bir kadının çalışması çoğu işverene abes geliyor anlamıyorum bu insanları kanunlar aslında bizden yana ama çok bilinçli olmak lazım bence
ebrucum boşver en iyisini yapmışsın sende bebiş doğunca bakacak birileri varsa bırakırsın başka bir iş bakarsın nasip Allahım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

Bencede aynen öle yaparsın...............sen şimdilik dediklerini yap ama çok da kızdırırsa bazı şeleri ima et yani olabilecekleri başına gelebilecekleri....azcık çeki düzen verir belki davranışlarına......adi adam......işçi hakları var öle kolaymı be mayyak adam...:eek:lmaz:

bizim hastanede çalışan,yeni doğum yapan bir kadın doğumcu da vurulmuş. hemşirelerle konuştum onlar da vurulmuşlar.. bilemiyorum olmak daha iyi sanki

kızlar domuz gribinden bahsediyorsunuz benimde en büyük tereddütüm çok kararsızım.
teyzem ve eniştem doktor ikiside vuruldu kuzenlerimde dün vurulmuşlar teyzemin dediği ocaktan sonra domuz gribinden daha şiddetli bir grip geliyormuş ve ayriyetten domuz gribi hızla artıyormuş bende ne yapacağımı bilemedim kendi doktorum çok sıcak bakmadı sen bilirsin dedi.vurduran varmı aranızda

X