2010 Şubat Anneleri

selam yeniden :)

yemek yedim, yürümeye gittim. 2 gündür deli gibi yediğim bi meyve vardı, hala canım istiyo, gittim 2 kg aldım :)

gülşahcım 2. kez maşallah kızına. bakalım doğduğunda da böyle ciddi mi olacak hanfendi :)

oh afiyet olsun yarasın o meyveler inş
tşk ederiz teyzesi

Gülşahcım maşallah kocaman olmuş kızımız, çokta güzel çıkmış Allah nazardan saklasın.

saol fatma abla aminn

ya ben bısey sordum kımse gormedı bıle :sinifsinif:

kız ben yazdım ya kaydirigubbakcemile5
SEN BENİ BEĞENMİYOMUSUN-tatlicadiarzu-

CNM yazdım ben sana kaçırdın gözden sanırım.ben çıkıyorum hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

kız ben yazdım ya kaydirigubbakcemile5
SEN BENİ BEĞENMİYOMUSUN-tatlicadiarzu-

CNM yazdım ben sana kaçırdın gözden sanırım.ben çıkıyorum hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

ayy gormedım kız dur bakıyım gecmıse kafamçokkarıştı

secılcım sımdı gordum canım dırsek demek yerım onun dırsegını ben

tubısım sunu sormustum aynen copy-paste yapıyorum
ya kızlar 3 gundur karnımda bıseyler oluyo cozemıyorum noldugunu...
boyle gobek cevremın yanına oluyo hep bı yer sert oluyo ama ben tesadufen farkedıyorum yoklarken agrı sızı yok karnımda sekıl degısıklıgıde yok. kucucuk bı yer belkı bı cevız kadar... bı yerını mı dayıyo kı? agrı yapmadıgından anca kendım tesadufen farkedıyorum... ewde 3-5 tur atıyorum duzelıyo bu nedır sımdı???

zeynepcim bebektir o başka nolucak. ayağını ya da topuğunu dayıyordur yirim ben onu

zeynep kuşum neresi bilemem ama ipek hanımın popişi olabilir ayağı dirseği herhangi biryeri çünkü benimde öyle oluyor hele bu aralar daha sık büyüdükçe sanki karnımı delip çıkacak gibi sığamyıyorlar artık nereye dayanacaklarını onlarda şaşırıyor artık :roflol:

ne bılım ya kasılmamı dıye korkuyorum bende hıc bılmıyorum kı bebek mı karnım mı kasılıyo anlamıyorum şaşkın ordek gıbıyım kaydirigubbakcemile3

selam kızlar...geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır...

Dün doktora gittik kızım çok tatlıydı boyu 45 cm kilosu 2400 gr olmuş biraz suratımız asıktı ciddi bi kız olcak dedi doktor amcamız...herşey yolundaymış çok şükür...seni normal doğurtucam gülşah dedi doktor kafamçokkarıştı raporumuzuda verdi bundan sonra 15 de bir görüşcez dedi 25 aralık'a gün verdi..bizden şimdilik bu kadar
buda pozumuz...

maşallah gülşah senin kız çok tombik dogacak sanırım.baksana şimdiden bu kilodaysa ser dört kiloya yakn dogurursun.maşallah kız çok asık çıkmamış.kesin uyuyordur küçükhanım

zeynepcim meraklanma bahsettiğinin aynı bendede var bende arkadaşlar gibi düşünüyorum miniğimin topuğu filan olabilir:)) ceviz gibi göbek deliğimin üst bitişiği tam

Kııızlaar biiz geldik...........teyzeleri benim durum 1.643 kg olmuş boyuda 39 buçuk cm teyzeleri ama yüzünü göstermedi bu sefer......kızlar malesef benim kız ters duruyo büyük ihtimal sezeryan dedi doktorum bide eşi halen aşagıdaymış.....akşam olan o şelerde gerçekten krmpmış ayrıyeten bıçak saplanması gibi şelerde olabilirmiş bunlarda gayet normalmiş haberiniz ola..........

Kııızlaar biiz geldik...........teyzeleri benim durum 1.643 kg olmuş boyuda 39 buçuk cm teyzeleri ama yüzünü göstermedi bu sefer......kızlar malesef benim kız ters duruyo büyük ihtimal sezeryan dedi doktorum bide eşi halen aşagıdaymış.....akşam olan o şelerde gerçekten krmpmış ayrıyeten bıçak saplanması gibi şelerde olabilirmiş bunlarda gayet normalmiş haberiniz ola..........

gözün aydın canım maşallah duru bebege:nazar:

selam kızlar nasılsınız, doktora gidip iyi haberlerle dönenlerin gözü aydın , doktora gidecek olanlarda inş.güzel haberler getirirler.....

zeynepcim meraklanma bahsettiğinin aynı bendede var bende arkadaşlar gibi düşünüyorum miniğimin topuğu filan olabilir:)) ceviz gibi göbek deliğimin üst bitişiği tam
heh aynı yerler walla nerelerını dayıyolarsa :)))

masallah bebegıne... duzelır belkı ya daha cok war doguma son anda duzelenler bıle war hemen canını sıkma...

X