domuz gribi aşısı için sağlık bakanı 15 aralıktan sonra yapılan aşılar biraz geç kalmış olur, o tarihten önce aşılanın demişti. benim eşim de 20 gün oluyor aşı olalı.. hiç bir yan etki görmedik.. ben havalimanında çok kalabalığın içindeyim.. hele de şimdi hac dönüşü.. nefes alınmıyor.. o yüzden yaptırmalıyım diye düşündüm.. il sağlık müdürlüğünün sitesine girerseniz nerelerde gebeler için h1n1 aşısı vurulabileceğiniz var.. en azından istanbul için.. izmiri bilmiyorum..
ay ne zormuş bu isim konusu.. serapcım iyiyiz canım.. yarın kontrolumüz var.. artık iyice ağırlaştı kemiklerini hissediyorum sıpamın.. bakalım inşallah iyi haberlerle gelirim
zeynep katılıyorum.. mümkün olduğunca insanların içine çıkarmam bende beşiğede cinbinlik aldım.. uzaktan baksınlar yeter:)
ay ne zormuş bu isim konusu.. serapcım iyiyiz canım.. yarın kontrolumüz var.. artık iyice ağırlaştı kemiklerini hissediyorum sıpamın.. bakalım inşallah iyi haberlerle gelirim
zeynep katılıyorum.. mümkün olduğunca insanların içine çıkarmam bende beşiğede cinbinlik aldım.. uzaktan baksınlar yeter:)
geçen cumartesi havuzluhandaydık.. oradan aldım 10 lira tavsiye ederim:)
ya gecen cmt bende hawuzlu handaydım kız :roflol:
hadi canım kimle gittin kız gördüm mü yoksa ben seni:)
cıbınlık almadım ben ya alsammı kı gamyoncuiremsu
geçen cumartesi havuzluhandaydık.. oradan aldım 10 lira tavsiye ederim:)
üffffff ıyıce kıs geldı bı yere de cıkamayız bu hawadatıkıldık kaldık ewe
esım kayınvalıdem eltım wardı yanımda canım oglen 2 gıbı gıttık 5 tı ordan cıktıgımızda delikafaduldenhadi canım kimle gittin kız gördüm mü yoksa ben seni:)
ewet ya onlar demırlımı nasıl montelıyosun besıge?Cibinlik ben de istiyorum canımmm. İyi fikir kapatırsın kimse açamaz valla...
Ben de diktirtmeyi düşünüyordum ama Havuzlu hana gidip bakayım o zaman hesaplı geldi Seldacım...Demiri ile falan mı 10 lira..
canim ya spinal aneztezi neydiCADIARZU bu arada kac haftalik bebisin! benimki daha dönmemis. doktor egerki dönmezse sezeryan olabilir dedi! ya bi sezeryan türü var, ayiksin ama karnini kesiyorlar fakat hissetmiyorsun spinal dedigin o mu?