2010 Şubat Anneleri

Slm hanımlar nasılsınız ?
Bebişler nasıl ? Umarım herkez iyidir?
Biz bayramdan sonra balıkesirdeydik 10 gün önce kontrolümüzü olduk bebeğim 1.950 gram olmuş maşşallah başı aşagıya dönmüş artık .Doktor hanıma dogum yöntemini sordum galiba spinal anestezi olacagım.Bebeğimin ağladığını dünyaya ilk merhaba dediği anı görmek istiyorum.
Yılbaşından 1 gün sonra kontrolümüz var tahlil yapılacak ve sonra dogum tarihimiz konulacak allahın izniyle. Ayy az kaldı heyecan iyice sardı beni .
Bebeğime ciciler aldık teyzeleri .Hepsi birbirinden güzel .
Sizlerde ne var ne yok herkez iyidir inşallah.

masallah bebegıne kocaman olmus walla...

ay ne zormuş bu isim konusu.. serapcım iyiyiz canım.. yarın kontrolumüz var.. artık iyice ağırlaştı kemiklerini hissediyorum sıpamın.. bakalım inşallah iyi haberlerle gelirim
zeynep katılıyorum.. mümkün olduğunca insanların içine çıkarmam bende beşiğede cinbinlik aldım.. uzaktan baksınlar yeter:)

O isim konusuna hiç girme bizimkinine daha sıpa diye sesleniyoruz:) Kontrolden güzel haberlerle gel inşallah canım.

üffffff ıyıce kıs geldı bı yere de cıkamayız bu hawada :KK43: tıkıldık kaldık ewe :KK43:

Ya valla havalar soğuyor bi de salgın falan var 37. haftayı beklemesem erken mi ayrılsam izne diyorum. Sabah akşam otobüste en az 4-5 kişi öksürüp hapşırıyor. Hadi işyerinde koruyorum kendimi insanlardan ama dışarıda insanlar mal olduğu için ağzını kapamayı da bilmiyorlar:eek:klava: Epey oldu otobüste arka koltuğumda oturan adamın biri bir hapşırdı saçlarım uçuştu böyle sinir oldum:eek:klava:

Shine maşallah kuzucuğa canım ya kocaman olmuş. Sezeryan normal farketmez sağlıklı doğsunlarda ne yapalım. Dediğin yöntem nasılmış?

esım kayınvalıdem eltım wardı yanımda canım oglen 2 gıbı gıttık 5 tı ordan cıktıgımızda delikafadulden
ewet ya onlar demırlımı nasıl montelıyosun besıge?

Demirli canım. Tavandan olanı var. Yatak başından ya da yanından olanı var. Ben yatağın yanına monte esdeceğim. Nasıl montelenecek kısmını da cibinliği alınca öğreneceğim ben de kaydirigubbakcemile3

Slm hanımlar nasılsınız ?
Bebişler nasıl ? Umarım herkez iyidir?
Biz bayramdan sonra balıkesirdeydik 10 gün önce kontrolümüzü olduk bebeğim 1.950 gram olmuş maşşallah başı aşagıya dönmüş artık .Doktor hanıma dogum yöntemini sordum galiba spinal anestezi olacagım.Bebeğimin ağladığını dünyaya ilk merhaba dediği anı görmek istiyorum.
Yılbaşından 1 gün sonra kontrolümüz var tahlil yapılacak ve sonra dogum tarihimiz konulacak allahın izniyle. Ayy az kaldı heyecan iyice sardı beni .
Bebeğime ciciler aldık teyzeleri .Hepsi birbirinden güzel .
Sizlerde ne var ne yok herkez iyidir inşallah.
Canım gözün aydın maşallah bebişine....

Kızlar cibindirikten bahsetmişsiniz beşikle birlikte satılmıyormu cibindirik. Biz beşiğimizi nihayetinde begendik.Uzun araştırmalar sonucu 275 liraya büyüyen beşiklerden bulduk kendi imalatlarıymıs içinde uyku seti cibindiriği hepsi var.Normalde büyüyen beşik fiyatlar 400 civarı.Bende olmusken büyüyen beşik olsun istiyorum.
Hıı bebek şekerlerini ne yaptınız kızlar ben kendim yapmayı planlıyorum .Güzel bir site var malzemelerini uygun fiyata satan. Oradan malzemelerini alıcam içinede lavanta koyacagım buzdolabı magneti takıcam . Okadar emek harcıyacagım sekeri yemek için heba olmasın dimi .Buzdolaplarına takarlar hatıra diye :KK70: Sepetini ve kapı süsümüzüde kendim yapmayı planlıyorum

Kızlar cibindirikten bahsetmişsiniz beşikle birlikte satılmıyormu cibindirik. Biz beşiğimizi nihayetinde begendik.Uzun araştırmalar sonucu 275 liraya büyüyen beşiklerden bulduk kendi imalatlarıymıs içinde uyku seti cibindiriği hepsi var.Normalde büyüyen beşik fiyatlar 400 civarı.Bende olmusken büyüyen beşik olsun istiyorum.
Hıı bebek şekerlerini ne yaptınız kızlar ben kendim yapmayı planlıyorum .Güzel bir site var malzemelerini uygun fiyata satan. Oradan malzemelerini alıcam içinede lavanta koyacagım buzdolabı magneti takıcam . Okadar emek harcıyacagım sekeri yemek için heba olmasın dimi .Buzdolaplarına takarlar hatıra diye :KK70: Sepetini ve kapı süsümüzüde kendim yapmayı planlıyorum

kız hangı sıte o bana ozelden yazsana Şeniz

Demirli canım. Tavandan olanı var. Yatak başından ya da yanından olanı var. Ben yatağın yanına monte esdeceğim. Nasıl montelenecek kısmını da cibinliği alınca öğreneceğim ben de kaydirigubbakcemile3

banada anlat ogrenınce canım kaydirigubbakcemile3

QUOTE=srpp;10376286]O isim konusuna hiç girme bizimkinine daha sıpa diye sesleniyoruz:) Kontrolden güzel haberlerle gel inşallah canım.

Ya valla havalar soğuyor bi de salgın falan var 37. haftayı beklemesem erken mi ayrılsam izne diyorum. Sabah akşam otobüste en az 4-5 kişi öksürüp hapşırıyor. Hadi işyerinde koruyorum kendimi insanlardan ama dışarıda insanlar mal olduğu için ağzını kapamayı da bilmiyorlar:eek:klava: Epey oldu otobüste arka koltuğumda oturan adamın biri bir hapşırdı saçlarım uçuştu böyle sinir oldum:eek:klava:

Shine maşallah kuzucuğa canım ya kocaman olmuş. Sezeryan normal farketmez sağlıklı doğsunlarda ne yapalım. Dediğin yöntem nasılmış?[/QUOTE]

ya ınsanlar cok kaba ve dusuncesızler ya bı tanesıne donuceksın kapa agzını dıceksın o olucak :eek:klava:

Saol teyzesi evet kocaman olmus maşallah.Senin ipekin ne kadar oldu ?Kontrole en son nezaman gittin canm ?

canım pzt gıttım 28+4 de 38 cm 1270 gr dı benım mınıgım :nazar:

cANIM HAYIRLI OLSUN YATAĞINIZ. bEN DE BÜYÜYEN ALDIM. BİR HAFTA SONRA GELECEK. fİYATI ÇOK UYGUN ALMIŞSIN TATLIM. Yatakla beraber uyku seti, ve cibinlik de vardı ama 60 tl fark istedi cibinliğe. Ben de dışardan alırım dedim. Bebek şekerlerimi ben de kendim yapıyorum. Profilimde resmi var bakmak istersen. Lavanta koydum ben de. ama magnetli yapmadım. Malzemeleri Havuzlu Handan aldım. Eminönündeki.

Evet canm belden aşagısını uyuşturuyorlar.Ben mecburiyetten sezeryan oluyorum aslında normal dogum istiyordum ama nasip değilmiş.Çatım dar oldugu için sezeryan olacagım.

Shine çatı muayenesi mi yaptılar sana? Daha erken değil miydi bunun için?

selam kızlar herkes iyidir umarım
biz bugun kontorlden geldik 1420 olmuş tyezeleri minik ela'm
kontrolu 2 haftaya düşürdü doktor
yavaş yavaş doğumu bekliyoruz artık dedi

hawwacım sekerlerın cok şık ciciler canım... bende cmt emınonunden malzemesını alcam ne kadara mal oluyo kac tane yapıyosun sen canım?

shıne ve fikirevi maşallah bebişlerinize ne güzel bende dün görcektim oğlumu ama drumuzun işi çıktı haftaya kaldı neyse sağlık olsun artık

hawwacım sekerlerın cok şık ciciler canım... bende cmt emınonunden malzemesını alcam ne kadara mal oluyo kac tane yapıyosun sen canım?

Canım gezmene hiç gerek yok Eminönünde. Havuzlu Handa üst katlarda bir dükkan var.Ordan almanı öneririrm. 100 adeti 38 tl ye geldi bana. Ben 75 tane düşünüyodum ama fiyat ucuza gelince 100 adet aldım. İstersen kendileri de yapıyo ama en ucuzunun tanesi 1 tl ye geliyo. Çok fark var arada. Geçen gece kardeşimle oturup 30 tane sarmışız bir gecede.

O isim konusuna hiç girme bizimkinine daha sıpa diye sesleniyoruz:) Kontrolden güzel haberlerle gel inşallah canım.

Shine maşallah kuzucuğa canım ya kocaman olmuş. Sezeryan normal farketmez sağlıklı doğsunlarda ne yapalım. Dediğin yöntem nasılmış?
Saol canm .Evet sağlıklı olsun da farketmez.Dediğim yöntemde belden uyuşturarak sezeryan yani sen bayılmıyorsun belden aşagını uyuşturuyorlar.

shİne maŞallah canım kocaman olmuŞ oĞluŞun

Saol fatoşum .Sen nasılsın tansiyon falan ? Bebişinde iyidir inşallah.

Saol canm.
kız hangı sıte o bana ozelden yazsana Şeniz

banada anlat ogrenınce canım kaydirigubbakcemile3

QUOTE=srpp;10376286]O isim konusuna hiç girme bizimkinine daha sıpa diye sesleniyoruz:) Kontrolden güzel haberlerle gel inşallah canım.

ya ınsanlar cok kaba ve dusuncesızler ya bı tanesıne donuceksın kapa agzını dıceksın o olucak :eek:klava:

canım pzt gıttım 28+4 de 38 cm 1270 gr dı benım mınıgım :nazar:[/QUOTE]

Oyy oyy senin kızda kocaman olmus zeynep artık hızlı büyüyorlar .Bir an önce kollarımıza alacagımız gün gelsin artık :)

cANIM HAYIRLI OLSUN YATAĞINIZ. bEN DE BÜYÜYEN ALDIM. BİR HAFTA SONRA GELECEK. fİYATI ÇOK UYGUN ALMIŞSIN TATLIM. Yatakla beraber uyku seti, ve cibinlik de vardı ama 60 tl fark istedi cibinliğe. Ben de dışardan alırım dedim. Bebek şekerlerimi ben de kendim yapıyorum. Profilimde resmi var bakmak istersen. Lavanta koydum ben de. ama magnetli yapmadım. Malzemeleri Havuzlu Handan aldım. Eminönündeki.

Canım ben henüz almadım balıkesirde sordum birdaha kontrole gittigimizde alıcaz inşallah.Kayınvalidemin evine kurulacak balıkesirde dogum yapıcam biraz orda kalıcam onun için oraya kurulacak daha sonra buraya getiricez.Çok güzel olmuş bebek şekerlerin malesef bizim buralarda malzeme satan öyle yerler yok bulsanda astarı kumaşını geçiyor.

Shine çatı muayenesi mi yaptılar sana? Daha erken değil miydi bunun için?

Canım gezmene hiç gerek yok Eminönünde. Havuzlu Handa üst katlarda bir dükkan var.Ordan almanı öneririrm. 100 adeti 38 tl ye geldi bana. Ben 75 tane düşünüyodum ama fiyat ucuza gelince 100 adet aldım. İstersen kendileri de yapıyo ama en ucuzunun tanesi 1 tl ye geliyo. Çok fark var arada. Geçen gece kardeşimle oturup 30 tane sarmışız bir gecede.

ayyyy cok sagol cnm ya cmt gıdıcem alırım madem hazırlar daha pahalı tanesı 1 e gelıyo ewet.
bende kendım yapmak ıstıyodum ısabet oldu kaydirigubbakcemile2

Fikirevi maşallah Elamıza canım.:nazar:

Ya bu şekerlerden 50 tane yeter mi dersiniz? Ben de yapmak istiyorum malzemelerimi alayım izne çıktığımda yapayım istiyorum. Ben de magnetli yapayım hatıra kalsın diyorum.

Shine ızmire falan geliyorsan kemeraltından daha ucuza alabilirsin bence. ınternettekinin yarısı fiyatına bulunur gibi geliyor bana. Ben de gidip fiyatlara çeşitlere bakıcam bir ara

X