2010 Şubat Anneleri

domuz gribi aşısı için sağlık bakanı 15 aralıktan sonra yapılan aşılar biraz geç kalmış olur, o tarihten önce aşılanın demişti. benim eşim de 20 gün oluyor aşı olalı.. hiç bir yan etki görmedik.. ben havalimanında çok kalabalığın içindeyim.. hele de şimdi hac dönüşü.. nefes alınmıyor.. o yüzden yaptırmalıyım diye düşündüm.. il sağlık müdürlüğünün sitesine girerseniz nerelerde gebeler için h1n1 aşısı vurulabileceğiniz var.. en azından istanbul için.. izmiri bilmiyorum..

Corde canım ben normal grip aşısını sordum doktora hayır olma dedi.Domuz gribine hç onay vermez herhalde ama yine de haftaya soracağım...

iyiyiz havvacım sağol.. komşuma geldim bi bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye.. gördüğüm kadarıyla herkes iyi..oğluşumun adı çınar olmayacak galiba..

canım suyun olsa fazla miktarda gelir ve durmaz. Suyun değildir o. Ama sen yine de doktoruna söyle ki bilsin. Ona göre tedavi uygulasın.

mantarda olabilir bi kaç gündür kaşınıyodu çünkü bakalım c.tesi doktor ne dicek inş. Aşağıdan bakmaz

canlarım merhaba

umarım hepiniz iyisinizdir..

meraba cnm sen nasılsın

Bende domuz gribi aşısını doktoruma sordum vurdurma dedi ama çok korkuyom valla vurulsan bi dert vurulmasan bi dert dün okuyodumda yeni doğum yapmış kasım annelerinden birinin oğlu ve kendisi domuz gribine yakalanmış neyseki çocukda kendiside iyiymiş kadın hayırlı olsuna gelenler çocuğu öpüyo yapmayın desemde ay çok tatlı felan diyip gene millet yaklaşıyodu böyle bulaştı çünkü hiçbiyere çıkarmadım çocuğuda diyo benimde şimdi kafamda doğum yaptıkdan sonra millet gelip gidecek göstermesen olmaz bırak öptürmeyi ozaman nasıl yapacaz bilmiyorum

esmacım iyiyiz bitanem.. kontroller devam..
havva bende alışmışsım ama kuranda geçen yada anlamı daha iyi olan bir isim istiyoruz artık.. yusuf eymen var aklımızda.. babamız yağız istiyor.. çocuk doğacak isim belli değil henüz:)

slm kızlar uzun zamandır ugrayamadım topiğe nasılsınız bakalım
ben gecen cuma kontrole gıttım bebegım hala bas asagı duruyormus ama normaldır artık dedı
2.doz tetanoz asımıda oldum kolum yerınden kalkmıyo ya
ıdrar kültürü ıstedı doktorum benden bılmıyorum sızdende ıstedımı sonucu yarın cıkacak bakalım ne dıyecekler
bu arada kızımında psıkolojısını dusunerek pedagog arkadasımında tavsıyesıne uyarak kızımı haftanın 3 gunu anaokuluna yazdırdım
1 haftadır okul arastırıyodum bu ıslerle mesguldum o yuzden ugrayamadım topıge.daha 3bucuk yasında kıyamadım okula vermeye ama bu fedakarlıgı yapmam lazımdı aklım hep onda bugun ılk gunu.bırazdan almaya gıtcem

eee sızde ne var ne yok bakalım kızlar

aaaaaaa seldacımmm nasılsın canım ıyımısın???
cınar a noldu kız neden wazgectınız?
kızlar selam bu arada opuyorumnanaktan

selam şekerleropuyorumnanaktan
srpp sağol canım çok önemli değilde baya bir üşütmüş sürekli öksürüyordu
dr akut farenjit demiş kadıncağız konuşamıyor bile öksürmekten kaç haftadır iyileşemedi yazık :sinifsinif:
hülyacım ciciniz pek güzel güle güle kullansın bebişin
ne güzel herşeyleri hazırlamışsın bende daha bişeycik yapamadım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine benim tansiyonumda çok düşüyor 1kaç gündür halsiz kalıyorum elim ayağım tutmuyor gibi
oluyor nedense
seldacım hoşgeldin sende özledik kız valla iyisin demi oğluşun nasıl Şeniz

anam bu domuz giribi aşısını bende vurdurmayacaktım kesin kararlıydım yan etkisi çok diye şimdi daha çok korkuyorum yaptırsak mı ne kararsız kaldım ya
ebrucum söylediklerine kesinlikle katılıyorum eşime de söyledim sende öpmeki millet fikrime saygı göstersin dedim büyüklere öpme denmezmiş ayıp olurmuş alınırlarmış ya çocuk mikrop kaparsa düşündükçe deli olcak gibi oluyorum yeni doğmuş bebek bu mikroplara karşı nasıl savaşsın offfffffffffffffffffffffff oda anasıgil laf eder diye korkuyor uyus :eek:klava:

kızlar facebookda gruptayım.ekledim herkesi ama tanımıyorum kim kim:=) zeynep iyiyim bebeğim sen nasılsın? msn adresini yaz banada oradanda konuşalım

Bende domuz gribi aşısını doktoruma sordum vurdurma dedi ama çok korkuyom valla vurulsan bi dert vurulmasan bi dert dün okuyodumda yeni doğum yapmış kasım annelerinden birinin oğlu ve kendisi domuz gribine yakalanmış neyseki çocukda kendiside iyiymiş kadın hayırlı olsuna gelenler çocuğu öpüyo yapmayın desemde ay çok tatlı felan diyip gene millet yaklaşıyodu böyle bulaştı çünkü hiçbiyere çıkarmadım çocuğuda diyo benimde şimdi kafamda doğum yaptıkdan sonra millet gelip gidecek göstermesen olmaz bırak öptürmeyi ozaman nasıl yapacaz bilmiyorum

aynı sorunu ben de düşünüyorum canım ya....Nasıl desek de öpüşmesek öpptürmesek. Kırılan kırılsın mı desek. ... OOOOFFFF

esmacım iyiyiz bitanem.. kontroller devam..
havva bende alışmışsım ama kuranda geçen yada anlamı daha iyi olan bir isim istiyoruz artık.. yusuf eymen var aklımızda.. babamız yağız istiyor.. çocuk doğacak isim belli değil henüz:)
Yavuz da güzel isim canım. Sağlam kuvvetli demek...

slm kızlar uzun zamandır ugrayamadım topiğe nasılsınız bakalım
ben gecen cuma kontrole gıttım bebegım hala bas asagı duruyormus ama normaldır artık dedı
2.doz tetanoz asımıda oldum kolum yerınden kalkmıyo ya
ıdrar kültürü ıstedı doktorum benden bılmıyorum sızdende ıstedımı sonucu yarın cıkacak bakalım ne dıyecekler
bu arada kızımında psıkolojısını dusunerek pedagog arkadasımında tavsıyesıne uyarak kızımı haftanın 3 gunu anaokuluna yazdırdım
1 haftadır okul arastırıyodum bu ıslerle mesguldum o yuzden ugrayamadım topıge.daha 3bucuk yasında kıyamadım okula vermeye ama bu fedakarlıgı yapmam lazımdı aklım hep onda bugun ılk gunu.bırazdan almaya gıtcem

eee sızde ne var ne yok bakalım kızlar

hoşgeldin canım biz hep aynıyız ağrılar sancılar vakit dolduruyoruz işte iyiyiz çok şükür
2.aşıdan sonra daha yaptıracakmısın benim ilki çok ağrıdı 2.aşıda hiçbişey olmadı ama doğumdan sonra 3tane daha var benim yazdılar sağlık ocağında dosyama drumda kesin yaptır dedi :1ninca:test falan istemiyor benim dr sağlık ocağından aradılar bu ay kan tahlili falan yapalım dediler sadece
haklısın insana bırakmak zor gelir ama madem pedagog tavsiye etmiş gitsin kız onun için böylesi iyi olacak demekki hayırlısı artık

domuz gribi aşısı için sağlık bakanı 15 aralıktan sonra yapılan aşılar biraz geç kalmış olur, o tarihten önce aşılanın demişti. benim eşim de 20 gün oluyor aşı olalı.. hiç bir yan etki görmedik.. ben havalimanında çok kalabalığın içindeyim.. hele de şimdi hac dönüşü.. nefes alınmıyor.. o yüzden yaptırmalıyım diye düşündüm.. il sağlık müdürlüğünün sitesine girerseniz nerelerde gebeler için h1n1 aşısı vurulabileceğiniz var.. en azından istanbul için.. izmiri bilmiyorum..

Anladım canım sağol. Ben de arayıp sorayım bari geç kalmayayım.

Corde canım ben normal grip aşısını sordum doktora hayır olma dedi.Domuz gribine hç onay vermez herhalde ama yine de haftaya soracağım...

Grip aşısına bana da izin vermedi doktorum ama bunu vurul dedi havvacım.

anam bu domuz giribi aşısını bende vurdurmayacaktım kesin kararlıydım yan etkisi çok diye şimdi daha çok korkuyorum yaptırsak mı ne kararsız kaldım ya
ebrucum söylediklerine kesinlikle katılıyorum eşime de söyledim sende öpmeki millet fikrime saygı göstersin dedim büyüklere öpme denmezmiş ayıp olurmuş alınırlarmış ya çocuk mikrop kaparsa düşündükçe deli olcak gibi oluyorum yeni doğmuş bebek bu mikroplara karşı nasıl savaşsın offfffffffffffffffffffffff oda anasıgil laf eder diye korkuyor uyus :eek:klava:

Valla canım ben de aşıdan korkuyordum ama şimdi gripten daha çok korkuyorum. Senin koca da bir alem kız küçücük çocuk öpülür mü zaten:eek:klava: Hasta olanların çocuğun odasında bile bulunmaması lazım zaten o ayrı.

aynı sorunu ben de düşünüyorum canım ya....Nasıl desek de öpüşmesek öpptürmesek. Kırılan kırılsın mı desek. ... OOOOFFFF

Valla canım bayramda kimseyi öpmedim kociş te öpmedi. Kırılan kırılsın dedim. Bi tanesiağzıma kadar dayadı elini öpeyim diye tanımıyorum da kadını öpmedim. Zaten mantıklı düşünenler öpmeyim dedi kendileri. Önce kendimiz önlemimizi almalıyız. Zaten küçük çocuk öpülmez, annesi de hasta olursa direk çocuğa geçer o da öpülmez. Bunu kendi düşünmesi lazım herkesin zaten ama nerdeee.

Seldacım bende oğlumun adını Eymen düşünüyorum, kulağıma hoş geliyor, ayrıca sahabe ismi anlamıda güzel.

Bu arada Hulen (Hülyacım) hediyemiz geldi maviş maviş teşekkür ederim çok beğendim ellerine sağlık, resmini çekip koyarım inş.

X