2010 Şubat Anneleri

POFıDı merba sen şekeri ne yaptın yada diyet falan yapıtomusun nasıl gidiyo canım

Valla ben bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim. Benim doğum yapmak istediğim hastane % 30 yetmiyor diye ssk anlaşmasını kaldırmıştı. Belki %70 e çıktı diye yeniden anlaşır da faydası olur diyorum kimbilir.

günaydın herkese hediyesi gelenler güle güle kullansın çok güzeller

Günaydın canım. Sağolopuyorumnanaktan

günaydın herkese:)

günaydın caneylom

kızlar su gibi akıntısı olan varmı
bi anda gelen insan bi hoş oluyo kanamamı diom bi anda korkuyom

kıss esma Allah korusun o ne .................çok mu ..........suyun gelmesin ........aman hemen doktoru ara hastaneyemi sağlık ocağına mıı gidyon oraya hemen sor bence..yok öle bişi bende aman Allah korusun.............

Esmacım benim de var ped kullanıyorum zaten sürekli. Islanıyordu resmen pantolonuma kadar. Doktorum rahim ağzın kapalı akıntı normal renkli ve kokulu olmadığı sürece korkma ped kullan demişti geçen ay. Sen doktora gideceksen söylersin rahim ağzı kapalıysa sorun yokmuş.

günaydın kızlar
domuz gribi aşısını naptınız siz? içinizde aşıyı olan var mı? ben yarın gidip olmayı düşünüyorum.. sizler ne düşünüyorsunuz??

essamiyet bnimde akıntım geliyor bazen öyle
dr.normal demişti...
corde ben aşi olmayı üşünmüyorum açıkcası güvenemiyorum ya
bilmiyorum ne yapcaz

burcucum güle güle kullan canım cicilerini
cordecim aşıyı ben de düşünmeye başladım ama çekiniyorum annem babam aşıyı oldu biri kanser diğeri bypass geçirdi geçmişte, olalı 3 hafta olmuş herhangi bir yan etki yaşamamışlar. ben eşimin de olmasını istiyorum doktorum önerirse olucam
esma o akıntı bende de oluyordu senin dediğin gibi pantalonuma kadar, mantar oluyor olabilirsin o akıntıyı mantar yapıyor. bir de hep söylüyorum dr unuzdan renk değiştiren kağıtlardan isteyin ya da dışardan alın, tüm gün çamaşırınıza koyun, su gelmesi durumunda renk değiştiriyor o kağıtlar

günaydın kızlar
domuz gribi aşısını naptınız siz? içinizde aşıyı olan var mı? ben yarın gidip olmayı düşünüyorum.. sizler ne düşünüyorsunuz??

Hamileler için aşılar gelmiş mi canım haberin var mı? Benim doktorum geçen ay Aralıkta hamileler için gelecek aşıları tavsiye edicem demişti o zaman karasızdım ama şimdi olmaya karar verdim. Aşı olmak şu anda grip olmaktan daha az tehlikeli diye düşünüyorum. Haftaya kontrolüm var sorucam yine. Ben çok korkuyorum hamilelerde çok daha tehlikeliymiş grip. Hep kalabalıklardayız. İlaç yazdırmaya gidecektim eşim göndermedi ben gider yazdırırım sağlık ocağı hasta dolu dedi gitmek zorunda kalırsan da maske takacaksın dedi.

Canım eczanelerde falan var mıdır o dediğin kağıtlardan doktorumda yok herhalde olsa verirdi söylediğimde

kıss esma Allah korusun o ne .................çok mu ..........suyun gelmesin ........aman hemen doktoru ara hastaneyemi sağlık ocağına mıı gidyon oraya hemen sor bence..yok öle bişi bende aman Allah korusun.............

Esma dikkat et canım, doktorunu ara suyun gidiyor olmasın sakın...

esma aradın mı sordun mu dr una neymiş o akıntı??

sağolun kızlar c.tesi gidicem doktora suyum deildir heralde inş.
normalmiş gibi gelio ama ALlah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…