2010 Şubat Anneleri

Ben bu hediye furyasını kaçırdım yaaa... Seneye bi daha yapalım..

evet canım annem çok hasta olmuş ta onun yanına gittik kaynanamla beraber geç geldim eve :çok üzgünüm:
güle güle kullansın bebişinde tatlım hediyesinizemuszemus

hepinize günaydın kızlar bende havvanın hediyesini bugün gönderdim biraz öncee herkese güzel bir gün diliyorummmm

Artık burası eskisi gibi değil. Eskiden acaip muhabbet ediyorduk burda. Ama şimdi kimse girip de bişey yazmıyo. Msn'ye taşınıldığı için olabilir mi?

günaydın kızlar msn de çoklu muhabbet oluyor mu ben iki iki konuşuluyor diye biliyorum kaç sene oldu msn kullanmayalı site böyle tekleye tekleye giderse yklerim mecbur

Canım evet msn ye taŞınıldı ama bunun sebebı bız deĞılızkı sıteye gırıp Çıkılmıyo ve ınsan sınır oluyo bazen sıte her an ÇÖkebılır dıye msn ve facebook ta kullanıyoruz ama burayada yazıyoruzz

Herkeze günaydın bende bugün 32+0 yani 33. haftama girdim inanamıyorum yaaa evet gerçekten çok muhabbet edilmiyo neden acaba nerde bu millet dün kasım annelerinin doğum hikayelerini okudum hepsi doğurmuş ve hikayelerini yazmışlar milletin doğum hikayelerini okuyup okuyup ağlıyorum bende ne tuhafım yaa genelde 40.haftasına gelipde doğuran çok az ama genelde 37. yada 38. haftada doğum yapanlarda çok vardı bakalım biz nasıl yapcaz?

sağolun arkadaşlar,
içimi rahatlattınız.
çok zormuş bu hamilelik yaa..
ne kadar tadını çıkarmaya çalışsamda insanın aklına hep en kötü şeyler geliyor.
allah bebişlerimizi korusun.

kızlar site düzeldiğine göre msn muhabetini yapmayız artık
bi ara site berbattı hiç okunmuyodu ondan öle çare bulundu

günaydın kızlarrr. nete girmeyeli çok oldu. o yüzden geçmişe bakamadım. umarım herkes iyidir.
her geçen gün biraz daha zorlaşıyor sanki ama heyecan da artıyor. 2 gündür tansiyonum rahatsız ediyor. sağlık ocağına gidicem biraz sonra ama önce sizden gelen güzel haberleri okuyup kendime geleyim dedim.
neyseki, bebişin çamaşırlarını yıkayıp, ütüledik ve çantalarımızı hazırladık.

zeynep6672 teyzemizin hediyesi de geldi dün. birazdan fotoğrafını çeker, eklerim siteye.
ben de fatima38 arkadaşıma gönderdim, umarım ulaşmıştır ve beğenir.

Hulen dikkat et kendine. Ben çanta manta hazırlamadım daha. Bebeğin eşyalarını da hazırlamadım. Evi taşıyacağız şimdi iyi mi?!

hülya günaydın canım güle güle kullan hediyeni, aman tansiyonuna dikkat et kaç çıkıyor?
selma günaydın canım

valla gittikçe zorlaşıyo kızlar ben 8. aya girince çalışamıcam sanırım
daha çantamı bende hazırlamadım en küçük bebiş benim sayılır daha var inş zamanında gelirr kuzularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…