2010 Şubat Anneleri

slm
ne zamandır yazacağım bi türlü yazamadm,
beni de ilk baştaki listeye ekleyebilirsiniz.
bebeğimin cinsiyeti kız:CüvCüv:
tahmini doğum tarihi: 23 şubat 2010

hoşgeldin aramıza aisee.
burada çok güzel vakit geçireceğine eminim.
bebişinde hayırlı olsun.:nazar:

slm kizlar.... bugün kuzumu gördüm ama kafama takilan birsey var. bundan 3 hafta önce gittigimde 62 kiloydum e bugünde gittim yine 62 kiloyum ya yediklerim nereye gitti bilmiyorum valla! bebisim 30+2 ve 2000 yani 2 kilo dedi sizce nasil? ya ben hicmi almaddim su 3 haftada kilo yaaamafoldumben

canım ne güzel işte daha ne istiyorsun.maşşallah sanada kuzunada sen değil kiloları bebişin alıyor işte.bende geçen ay kilo almamıştım ama kuzumm günden güne daha güzel büyüyor kilo alıyor.haftana göre kilosu çok güzel.31.haftada genellikle 2 kg oluyo bebişler ama bak sende 30+2desin bu kiloda bebişin.mutlu olmalısın üzülme sakın herşey yolunda.bizde haftaya gitcez bakalım bizim oğlan kaç kg olmuş.opuyorumnanaktan

uyyy kuzum benimmm ! yavas yavas yaklasiyoz mutlu sona valla! peki bebisinin basi asagiiya inmismi? benikisi hala yukarida. doktor ilk hamilelikte yukardaysa ve bakariz ters dönmezse sezeryan olabiliyor dedi!

slm kizlar.... bugün kuzumu gördüm ama kafama takilan birsey var. bundan 3 hafta önce gittigimde 62 kiloydum e bugünde gittim yine 62 kiloyum ya yediklerim nereye gitti bilmiyorum valla! bebisim 30+2 ve 2000 yani 2 kilo dedi sizce nasil? ya ben hicmi almaddim su 3 haftada kilo yaaamafoldumben

kız deli misin sen istiyorsan ben sana hemen 3-5 kilo veririmkaydirigubbakcemile5 drla papaz olmaktan kurtulurum bende dr alma dedikçe her ay en az 2kilo alıyorum sonumu hiç iyi görmüyorum dr dengesiz besleniyorsun ondan diyor sadece meyve yicekmişim doymuyorumki saat 9lara kadar çalışıyorum ben kolaysa kendi doysun bakalım

bebişine de maşallah kilosu gayet güzel bence bebişine yaramıştır annesi:nazar: ne güzel tam benim istediğim gibi hep böyle gitsin bence o büyüsün ben artık durayım ya:mymeka:

ama benim çıkmama daha 1saatten fazla varya yeter artık ben çalışmak istemiyorum rapor tarihim gelsin bir an önce uyumak istiyorum dinlenmek istiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar...
artık mutlu sona iyice yaklaşıyoruz...
hergeçen gün bizi yavrularımıza kavuşmaya yaklaştırıyor...
biz bugün tam 31 haftalık olduk...
ancak birkaç gündür çok huzursuzum...
bebeğimin hareketleri çok azaldı ve yavaşladı...
3 gündür telaşla ultrasona giriyorum acaba kötü birşey mi oldu diye...
hatta dün ilk kez erken olmasına rağmen nst çekti eşim.sırf içim rahatlasın diye.
allaha şükür herşey yolunda ama çok alışmışım bebeğimin kıpır kıpır hallerine, çok üzülüyorum hareket etmeyince.
haftası benimle yakın olan arkadaşların da böyle bir tespitleri oldu mu acaba, bebeklerinin hareketleri yavaşladı mı?

denizkızıl üzülme canım artık bebişlerimizin haftası ilerledikçe hareketleri kısıtlanacak eşinde sana bilgi verir bu konuda sıkma canını herzaman hareketli olacaklar diye de bişey yok artık yerleri gitgide daralacak o yüzden hareketleri azalacakmış :1hug:

bu arada günaydınlaropuyorumnanaktan tabi yine kimsecikler yok topikte:sinifsinif:

günaydın arkadaşlar...
artık mutlu sona iyice yaklaşıyoruz...
hergeçen gün bizi yavrularımıza kavuşmaya yaklaştırıyor...
biz bugün tam 31 haftalık olduk...
ancak birkaç gündür çok huzursuzum...
bebeğimin hareketleri çok azaldı ve yavaşladı...
3 gündür telaşla ultrasona giriyorum acaba kötü birşey mi oldu diye...
hatta dün ilk kez erken olmasına rağmen nst çekti eşim.sırf içim rahatlasın diye.
allaha şükür herşey yolunda ama çok alışmışım bebeğimin kıpır kıpır hallerine, çok üzülüyorum hareket etmeyince.
haftası benimle yakın olan arkadaşların da böyle bir tespitleri oldu mu acaba, bebeklerinin hareketleri yavaşladı mı?

Günaydın denizkızıl
Ben daha dün akşam okudum bunu. Bir dönem amnion sıvısı bol olduğu için _bebek-sıvı bakımından kıyaslandığında_ bebeğin hareketlerini çok rahat hissediyormuş. Ancak 32. haftadan itibaren bebek irileştiğinde hareketlerini anne artık eskisi gibi hissedemiyormuş.Ki sen de 32. haftaya girmişsin artık.

X