2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar hediyesi gelenler güle güle kullanın sppr çok beğendim slopeti çok güzel.

bende az önce
1. KRAFT ULTRASONİK NEMLENDİRİCİ
2. UNİ BABY ISLAK PAMUK MENDİL YENİ DOĞAN -COTTON NATURAL- 3 LÜ PAKET (120 ADET)
3. LANSINOH MANUEL GÖĞÜS POMPASI - MANUEL BREAST PUMP

bunları aldım inşallah memnun kalırım.artık bitsin ya al al eksikte tamamlanmıyor.

Hulen dikkat et kendine. Ben çanta manta hazırlamadım daha. Bebeğin eşyalarını da hazırlamadım. Evi taşıyacağız şimdi iyi mi?!

sağol canım. doktorum söyledi: çantanı hazır et diye:) amanın sattınız mı sonunda evi? nereye taşınıyorsunuz? kolay gelsin dicem ama zor olacak senin için, dikkat et.

hülya günaydın canım güle güle kullan hediyeni, aman tansiyonuna dikkat et kaç çıkıyor?
selma günaydın canım

günaydın cnm. sağol. daha ölçtürmedim. ama belirtiler tansiyonun oynadığını gösteriyor. sağlık ocağına gidicem şimdi. öğrenicez bakalım.

valla gittikçe zorlaşıyo kızlar ben 8. aya girince çalışamıcam sanırım
daha çantamı bende hazırlamadım en küçük bebiş benim sayılır daha var inş zamanında gelirr kuzularımız

:)) hem de ne zorlaşma. allah hepimizin yardımcısı olsun.

burcu güle güle kullan canım aynen al al bitmiyo
yeni gelen herkese günaydın kızlarrr

Günaydın kızlar a.s.

Bugünlerde işlerim çok yoğun, dogru düzgün okuyamıyorum bile, zaten topiktede bir sakinlik var, msn muhabbetinede katılamıyorum, işyerimde açılmıyor akşamda vaktim olmuyor ama canımız sağ olsun yine buradan haberleşiriz inş.

Hulencim hediyen henüz gelmedi ama şimdiden teşekkür ediyorum.

Özlemcim senin hediyeni haftaya göndericem almak kısmet olmadı koşturmaktan kusura bakma olur mu canım.

Bu arada özel hastanelerde ücretler artıyormuş hiç soranınız oldumu kızlar ben en son 12 tl muayene ücreti vermiştim şimdi kaç oldu acaba.

Evet evi sattık. Bu arada bu doktorum da hastane değiştirdi. Ferat Bey'e gidiyordum en son. O da şimdi Metro'ya geçmiş. Biz öyle çanta manta konuşmuyoruz. Cuma randevum var. Metroyu da hiç sevmiyorum niye oraya geçmiş anlamadım. Canım sıkkın yani. Evi de sattık gibi. Yarın tapu işlemleri için randevu alındı. Yeni arıyoruz. Bulduk gibi bi tane Turgut Özal'da Piri Reis'in arkasında. Bakalım..

Telefondaki ses...

- Alo buyrun ?
- Emel hanım ?
- Evet efendim, buyrun!
- Emel Karakaş di mi?!
- Evet efendimm!
- Hanfendi, burası ..... laboratuvarı.
Eşinizin test sonucu geldi.
Oh, çok şükür.. dinliyorum.
Ancak aynı isimde birinin daha test sonucu var elimde.
Yanlışlık yapmaktan korkuyoruz..
Açık konuşmak gerekirse hangisi daha kötü bilemiyorum !!!
- Ne demek istiyorsunuz ?
- Valla biri Alzaymer diğeri Aids!
- Bir daha yaptırsak testi?
- Hanfendi biliyorsunuz bunlar pahalı testler, sigorta ödemez ikinci testi.
- Ne yapmalı o zaman?
- Bakın biz burada düşündük şöyle bir fikir geldi aklımıza:
Kocanızı bindirin arabaya, şehrin ortasında bir yerde bırakın...
Evi bulursa sakın bir daha onunla yatmayın!!!

Günaydın canım ..

önemli değil canım sen veriğin zaman haber veririsin bende ona görer takıp ederim iş adresim oldugu ıcın kargodan takıp ederım canım öpüyoruz kolay gelsin...

Sağol canım. Valla 1-2 eksik dışında ben galiba tamamladım alışverişimi. Aslında almanın sınırı yok al al nereye kadar. Ben çok fazla giyim almadım zaten bir doğsun da bir daha dışarı çıkmıcaz mı hiç alırız yine dedim. Hediye geliyor falan çabuk büyüyor çocuklar. İhtiyacını görecek kadar olsun yeter. Odası, arabası, bebek bezi, göğüs pompası kaldı alınacak. Alışveriş yaptığım yerde Lansinoh manuel pompa 35 TL idi alayım dedim sonra vazgeçtim keşke alsaydım.

Güle güle giysin kızın inşallah canım. aman tansiyona dikkat canım haber ver bize de gelince.

Bu arada özel hastanelerde ücretler artıyormuş hiç soranınız oldumu kızlar ben en son 12 tl muayene ücreti vermiştim şimdi kaç oldu acaba.

Valla canım %30 dan % 70 e çıkarmışlar katkı payını iki katını geçmiştir herhalde. Ama benim okuduğum 1 Ocakta geçerli olacakmış.

:roflol::roflol:

bulbül hayırlısı olsun canım inşallah içinize sinen bi ev olurda rahat edersin.iyice ağırlaştında biran önce halletmenizde lazım.

burcu güle güle kullan canım aynen al al bitmiyo
yeni gelen herkese günaydın kızlarrr
cnm günaydın
gittinmi reale neler aldın

fatıma günaydın cnm
özelde artıyomuş ücretler evet %70 aman bu devletten ne beklenirki hem hey ay ssk vergi ödüyoz bide durmadan bişeyler çıkarım para alıyolar yaaaa

hayırlı olsun cnm evi satmışınız
doktor yer değiştirmiş die sıkılma az kaldı doğuma boşver

kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim kızlar a.s.

Benim gittiğim hastanede dogum ücreti almıyorlar dı ama 1 ocaktan sonra sanırım değişir ve alırlar konuşmak lazım, 23 aralıkta 32 haftam bitiyor kontrole ve rapor almaya gidicem o zaman sorarım inş.

HÜLEN geçmiş olsun kıs yeni mi çıktı bu tansiyon ....dikkat et kendine

günaydın herkese hediyesi gelenler güle güle kullansın çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…