ewet sabahtan berı yazıyom yazıyom ıletılemedı dıyo sınır oldum :roflol:Kizlar sizi msne eklediime beni online gördüğünüze bakmayınÖğle tatilinde açmıştım yazılanlar gidip gelmiyor engelleniyor yalnızca ööle açık duruyo işte
camdankalp38;essemayit;tugba64;Voles;Zehra_s;plaj;zeynepb;caneylom; sağolun teyzeleri. :) oğluşum öpüyor hepinizi nanaktan :)
zeynep güle güle giysin ipek hnm. pek tatlı olur içinde valla nazarlık takmayı unutma haserap teyzesinin eline sağlık.
msndeyiz canım sende gel
anam valla bitmez
kızlar herkese merhaba nasılsınız?bebişleri de öpüyorum
Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın. Herkes msnde o yüzden buralarda kimse yok
Ama ayıp oluyo yani msne çağırmak için uğruyorlar buraya ya:roflol:
Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın. Herkes msnde o yüzden buralarda kimse yok
bebıs hosgeldın kız ıyıyz sen nasılsn?
iyiyim biraz nefes almakta zorlanıyorum kız iyice büyüdü bi de durmuyo ayakları kaburgama dayıyor çok hareketli maşallah kilodan zorlanıyorum artık
sen nasılsın tatlım?
bebiş nasıl iyi mi?
bebişim hoşgeldin
kızlar msnye gidivermişler biz kaldık burlarda
bebıs ıyı canım walla bende ıyıyım su sırt agrılarım ve garıp bı sekılde gerı gelen mıde bulantılarımı saymazsak :uhm:
bulantı mı aaa tekrar oluyomuymuş yaa?
benim de 4. aydan beri kalça kemiklerimde feci ağrılarım oluyo yatarken uykumdan uyanıyorum ağrıdan zaten sürekli bi sağ bi sol dönüp duruyorum