2010 Şubat Anneleri

ewet serapcım cok cıcı serap teyzesı sagolsun
turkkahvesı canım sen bu hafta 31.haftaya gırdın zaten baslamıstın 30 lu haftalara

biliyorum arkidişim ama sayılar 30 lu ya ondan hoşuma gidiyo sezeryan istediğim için 38+ larda alıyolar genelde daha bi yaklaşmışım gibi geldi :)

ewet tubıs teyzesı bı dogsun takcam o sapkayı kafasına hemen kaydirigubbakcemile3

zeynepcim gercekten şeker gibi ya çok cici güle güle giysin ipek kuşun güzel günlerde

Aynen canım en baŞı saĞlık Çok ŞÜkÜr artık tehlıkelı zamanlarımızı atlatmıŞızz kızlar doktorum Öle dedı

selam kızlar neler yapıyosunuz.benimde arkadş vardı şimdi gitti bi bakayım dedim.oda dogum iznine ayrılda ayın 20 sinde doguracak gününnü bekliyo.

selam kızlar neler yapıyosunuz.benimde arkadş vardı şimdi gitti bi bakayım dedim.oda dogum iznine ayrılda ayın 20 sinde doguracak gününnü bekliyo.

selam canım hoşgeldin iyiyiz ne olsun aynen devam çalışmaya gün saymayaa sen nasılsınn

Hoşgeldin canım. Ne güzel o bitirmiş artık saymayı gelmiş çatmış. Allah sağlıkla kurtarsın ikisini de. Darısı başımıza:Saruboceq:

selam canım hoşgeldin iyiyiz ne olsun aynen devam çalışmaya gün saymayaa sen nasılsınn

iyi canım.hatta gayet iyi bazen hamileligimin farkına bile varmıyorum.benim karın hala küçük.beş aylık gibi karnım var kimse inanmıyo 7.ayımı doldurduguma.doktora sordum genetik olur bazı hamilelerde dedi.benim zeynodada küçüktü yedi aylık gibi gittim doguma.ama gelişimi iyi.30.haftalıkken 1580 gr dı.boyu iki hafta önde gidiyo uzun olacak dedi yine.bilmem bizimkide böyle

hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda en başı o zaten insanın gözü bişey görmüyoo zeyno normal mi doğmuştu

Hoşgeldin canım. Ne güzel o bitirmiş artık saymayı gelmiş çatmış. Allah sağlıkla kurtarsın ikisini de. Darısı başımıza:Saruboceq:

evet ya..ne nazla geliyo o bbek.valla 1 yıl ugraştılar en sonunda çatllatma ignesi ile hamile kaldı...iyi tombik bi kızı olacak..

canım hosgeldın nasılsın ıpek hanım nasıllar?

ipek felatek artık yerinde durmuyo.bu kız fırlayacak karnımdan diyom.öyle tekme atıyo..

hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda en başı o zaten insanın gözü bişey görmüyoo zeyno normal mi doğmuştu

yok sezeryan oldu canım.çatı çok çok abartılı darmış.yani 100 kişide bir görülür darlıkta yani çocuk rahmi gibi seninki demişti.

bu ıpekler cadı olucaklar galıba kaydirigubbakcemile3

kızlar merhabaa nabersinizz
sitede sorun yok galiba maşallah dielimm

hosgelmıssın esma bacım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…