Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagolun kızlar....
corde canım uzulme bebegın saglıklı bı sekılde dunyaya gelsınde onemlı olan o degılmı kaydirigubbakcemile2
:sinifsiniffff kızlar çok moralim bozuldu:sinifsinif:
ben geçen sene temmuzda bir kaza geçirmiştim.. belim kırılmıştı.. dr um mr film ne varsa getirin bi bakalım öyle doğum şekline karar verelim demişti.. eşim götürmüş bugün.. sezeryan demiş...
normal istiyordum ben.. yükleniriz beline allah korusun sakat bırakırız kızı demiş... çok canım sıkıldı çoookkkk....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar herkese selamlarrr nasılsınızz doktora gidenler gözleri aydın çok güzel haberlerinizz bende şimdi doktordan geldim kızlarr kızım gayet iyi boyu 43 cm kilosuda 1900 gr olmuşş ama 300 gr falan fazla olabilir dedi.herşey güzel miş,hastanemizide ayarladık doğumumuzda normal olucak inşallahhh raporumuda pazartesi gidip alıcam kızlarrr
kızlar selammm herkes ne guzel haberlerle gelmıs doktordan masallah kuzucuklara opuyorumnanaktan
bende bugun doktora gıttım. sekerım 113 cıktı baya dusmus doktor rejıme dewam dedı hatta 2 kılo vermısım 2 haftada. en son 2 hafta once gıttıgımdekı kılodan 2 kılo az cıktım... sasılıcak sey ama gercek walla... rejımde ne yag var ne seker ne karbonhıdrat doktorun dedıgıne gore tamamen bebege yarayan seylermıs ben verıyorum o alıyo...
mınıgım 1.270 olmus boyuda 38 cm bası da kasıklarımdaydı cadının
ewe gelırken alt acma mınderıyle canta aldım hemen resımlerını ekledım kızlar cıcılerımız tamam bı odamız kaldı bıde sekerlerımız sepetımız onlarıda halledıcez ınsallah bu aralarr bı kızımı beklemek kalıyo artık :1hug:
kızlar slm bu arada ya bu sitedeki sorun siteyide unutturdu doktordan gelenlere maşallah hasta olanlara geçmiş olsun özledim sizi.
ben geçen sene temmuzda bir kaza geçirmiştim.. belim kırılmıştı.. dr um mr film ne varsa getirin bi bakalım öyle doğum şekline karar verelim demişti.. eşim götürmüş bugün.. sezeryan demiş...
normal istiyordum ben.. yükleniriz beline allah korusun sakat bırakırız kızı demiş... çok canım sıkıldı çoookkkk....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yani şöle seçilcim herşey normal gidiyo istersen sezaryan o başka ama hani normal olur bebek son anda dönmez suyun kalmaz o zaman sezaryana alıcaz dedi herşey normalken normal dedi istersen epidural normal yaparız dedi ama ondada sancı çekersin biraz sonra takıyoruz dedii
seçilcim kız benim bu gün 30+0 ama 70 gün var diyo sen 30+1 656 diyo nasıl oluyo bide doktora en son ne zaman gittin kilosu nasıl canı
kızlar slm bu arada ya bu sitedeki sorun siteyide unutturdu doktordan gelenlere maşallah hasta olanlara geçmiş olsun özledim sizi.
geçmiş olsun cnm.ama senin için hangisi hayırlısıysa ve iyiyse o olsun zaten öyle düşün.allah korusun bir sakatlık doğacaksa sonradan çekersin.dua et hayırlısı die.bu arada benimde lise sonda omuriliğim çatlamıştı sonra düzeldi ama hafif yamukluk kaldı ben bunu dr söylemedim bende söylüyeyim yarın madem demekki doğum şeklini etkilio bu tarz şeyler.
Inşallah normal olur cnm bende normal istiyorum ama benimki sezeryan gibi konuştu biraz.bakalım ne dicek yarın kendini bişeye şartlama dedi.epidural normal doğumda 4 cm kadar açılıo öle vurular die biliorum aslında epidural normal doğumdan çoğu kişi memnun.bu arada sana msj attım numaramı kaydettin di mi??
Bilmemki cnm sen yapmamışmıydın benim takvimi:uhm: Ben 2 hafta önce gittiğimde 1290 gr çıkmıştı bakalım yarın kaç çıkıcak bilmiorum.seninkaç gr cnm?ay bana 65 gün fazla gelio 70 olmasın birde cnm yakaydirigubbakcemile3
Üzülme canım sağlıklı olarak dünyaya gelsinde bebişin hayırlısıyla,önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı ....
üzülme canım saglık olusn yeterki.doktorun dogru söylemiş aksilik olabilir...
Geçmiş olsun cnm.Ama senin için hangisi hayırlısıysa ve iyiyse o olsun zaten öyle düşün.ALLAH korusun bir sakatlık doğacaksa sonradan çekersin.dua et hayırlısı die.bu arada benimde lise sonda omuriliğim çatlamıştı sonra düzeldi ama hafif yamukluk kaldı ben bunu dr söylemedim bende söylüyeyim yarın madem demekki doğum şeklini etkilio bu tarz şeyler.
hiç ihmal etme hemen söyle.. ona göre önlem alırlar belki.. biigisi olsun dr un
Kızlar nerdesiniz yaaa?? bu arada ben hep abuk sabuk rüyalar görüyorum sizde öylemisiniz?birde geçen gece karnımda bir acıyla uyandım çok korktum.göbek deliğime yakın sanki yırtılır içten gibi oldu size oldu mu hiç böyle bişi?
Serapçım maşallah kızına canım yaa nerdeyse 2 kilo olmuş yaa
Maşallah kuzucuğuna büyümüş Sana da maşallah büyümemişsin ne güzel
Cicilerinizi de güle güle iyi günlerde giyin inşallah canım. Zeynepçim beş buçuk gibi kargocular gelecek hediyeni vericem inşallah yarın eline geçer.
Ben de çokşükür eksiklerimi tamamladım biberonumu emziğimi ıvır sıvırımı da aldım. Senin cicileri görünce heveslendim akşama çekeyim de koyayım cicilerimizin resimlerini bariopuyorumnanaktan
Fatoşum naber yaa hiç görüşemedik bu site yüzünden klava: özleştik valla.
sagol tubıscımm ewet dıyet bana yaradı delikafaduldenmydarlıng maşallah bebişine tatlım ne güzel hastaneni de ayarlamışsın raporunuda aldım mı geriye ne kaldıki Allah sağlıkla sıhhatle gelmek nasip etsin inş.
zeynep maşallah ipek hanıma büyümüş senin kızında seninde gözün aydın diyet yaramış sana ne güzel kilo bile vermişsin
ipek hanımın cicileride pek güzel hepsini sağlıkla kullansın inş.güle güle giysin
Corde hiç kafana takma canım öncelikle ikinizin de sağlığı önemli, en az riskli olanı seçecektir doktorun tabi ki.
Ben Şu an 29+6 yım cumartesİ dr gİttİm tam 12 kİlo almıŞım dr normal İyİ ama hamur İŞİnİ kısıtla dedİ ama ben Şoktayım ya İlkİnde 16 kİlo almıŞtım bunda 20olcam heralde