2010 Şubat Anneleri

selam kızlar
benim sütüm geliyor korkuyorum erken gelecek bebişim diye
daha bi sürü işim var ev taşıyacağım hele gelmesin :emir_bebek: yayamasım

web sitelerinde normal yazıyor bence panikleme dr ara sorsana bi.belki gel kontrol edeyim diyecek.

kızlar herkese selamlarrr nasılsınızz doktora gidenler gözleri aydın çok güzel haberlerinizz bende şimdi doktordan geldim kızlarr kızım gayet iyi boyu 43 cm kilosuda 1900 gr olmuşş ama 300 gr falan fazla olabilir dedi.herşey güzel miş,hastanemizide ayarladık doğumumuzda normal olucak inşallahhh raporumuda pazartesi gidip alıcam kızlarrr

Serap gözün aydın maşallah canım. bu hafta bitiminde 2000 gr geçmiş olacak inşallah.

kızlar selammm herkes ne guzel haberlerle gelmıs doktordan masallah kuzucuklara opuyorumnanaktan
bende bugun doktora gıttım. sekerım 113 cıktı baya dusmus doktor rejıme dewam dedı hatta 2 kılo vermısım 2 haftada. en son 2 hafta once gıttıgımdekı kılodan 2 kılo az cıktım... sasılıcak sey ama gercek walla... rejımde ne yag var ne seker ne karbonhıdrat doktorun dedıgıne gore tamamen bebege yarayan seylermıs ben verıyorum o alıyo...
mınıgım 1.270 olmus boyuda 38 cm bası da kasıklarımdaydı cadının :nazar:
ewe gelırken alt acma mınderıyle canta aldım hemen resımlerını ekledım kızlar cıcılerımız tamam bı odamız kaldı bıde sekerlerımız sepetımız onlarıda halledıcez ınsallah bu aralarr bı kızımı beklemek kalıyo artık :1hug:

kızlar selammm herkes ne guzel haberlerle gelmıs doktordan masallah kuzucuklara opuyorumnanaktan
bende bugun doktora gıttım. sekerım 113 cıktı baya dusmus doktor rejıme dewam dedı hatta 2 kılo vermısım 2 haftada. en son 2 hafta once gıttıgımdekı kılodan 2 kılo az cıktım... sasılıcak sey ama gercek walla... rejımde ne yag var ne seker ne karbonhıdrat doktorun dedıgıne gore tamamen bebege yarayan seylermıs ben verıyorum o alıyo...
mınıgım 1.270 olmus boyuda 38 cm bası da kasıklarımdaydı cadının :nazar:
ewe gelırken alt acma mınderıyle canta aldım hemen resımlerını ekledım kızlar cıcılerımız tamam bı odamız kaldı bıde sekerlerımız sepetımız onlarıda halledıcez ınsallah bu aralarr bı kızımı beklemek kalıyo artık :1hug:

maşallah anasınada kızınada :nazar:
hemen cicilere bakıyorum

zeynepcim serapcım sizin bebişlerinizede maşşallah zeynepcim kızının ciicleri çok güzel güle güle kullansın

sagol ayten teyzesı sende bugun doktora gıdıcektın gecmıse bakamadım nasılmıs paşa bey?

esra,hülya,zeynep,serap maşallah, ne güzel haberler getirmişsiniz :nazar: ben de yarın getireceğim inş iyi haberler :)
gülşahcım senden kıskandım, ben de annemlerle bitişik olan binaya taşınıyorum :) bina kömürle ısınıyo, burada ısınamıyorduk zaten,biliyorsun. bebiş için de iyi olcak inş.

esra,hülya,zeynep,serap maşallah, ne güzel haberler getirmişsiniz :nazar: ben de yarın getireceğim inş iyi haberler :)
gülşahcım senden kıskandım, ben de annemlerle bitişik olan binaya taşınıyorum :) bina kömürle ısınıyo, burada ısınamıyorduk zaten,biliyorsun. bebiş için de iyi olcak inş.

çok iyi olmuş canım ii yapmışsınız allah kolaylık versin dikkat et kendine

Slm kızlar opuyorumnanaktan ohhhh ohh maşallah bebişlerinize:nazar: yarın bende Allah izin verirse görücem cimcimemi bakalım benimki ne kadar büyümüş özledim:1rolleyes: SERAPCIM Normal doğummu dedi dr ne güzel bir avazda inşallah cnm ama doğum şekline karar vermek için erken değilmişmi?benimkide sölermi acaba nasıl yapıcağını merak ettim şimdi çok.

ZEYNEPCİM kızının cicileri çok güzel hep gülerek giysin inşallah.

Selam kızlar a.s.

İşlerim vardı ancak yazabildim, Zeynep, Hülya, Esra, Serap güzel haberlerle gelmişsiniz, minişler büyümüş kocaman olmuş maşallah.

Zeynepcim kızının cicileride çok güzel, iyi günlerde giydir inş.

Yaren(Hülya)cim taşınıyormuşsun, hayırlı olsun, dikkat et kendine.

Gülşahcım sen izne ayrıldın mı evdemisin şimdi.

zeynepcim kızının cicileri çok güzel hep gülerek giysin inşallah.
seçilcim kız benim bu gün 30+0 ama 70 gün var diyo sen 30+1 656 diyo nasıl oluyo bide doktora en son ne zaman gittin kilosu nasıl canı

kızlar slm bu arada ya bu sitedeki sorun siteyide unutturdu doktordan gelenlere maşallah hasta olanlara geçmiş olsun özledim sizi.

Slm kızlar opuyorumnanaktan ohhhh ohh maşallah bebişlerinize:nazar: yarın bende Allah izin verirse görücem cimcimemi bakalım benimki ne kadar büyümüş özledim:1rolleyes: SERAPCIM Normal doğummu dedi dr ne güzel bir avazda inşallah cnm ama doğum şekline karar vermek için erken değilmişmi?benimkide sölermi acaba nasıl yapıcağını merak ettim şimdi çok.

yani şöle seçilcim herşey normal gidiyo istersen sezaryan o başka ama hani normal olur bebek son anda dönmez suyun kalmaz o zaman sezaryana alıcaz dedi herşey normalken normal dedi istersen epidural normal yaparız dedi ama ondada sancı çekersin biraz sonra takıyoruz dedii

selam kızlar nasılsınız...
Voles,Hulen,Mydarling,Zeynep gözünüz aydın kızlar maşallah bebişlerinize....doktora gidecek olanlarda inş.güzel haberlerle dönerler...
Yarencim taşınıyormuşsun canım hayırlı olsun çok fazla yorulma dikkat et kendine....

:sinifsinif:eek:fff kızlar çok moralim bozuldu:sinifsinif:
ben geçen sene temmuzda bir kaza geçirmiştim.. belim kırılmıştı.. dr um mr film ne varsa getirin bi bakalım öyle doğum şekline karar verelim demişti.. eşim götürmüş bugün.. sezeryan demiş...
normal istiyordum ben.. yükleniriz beline allah korusun sakat bırakırız kızı demiş... çok canım sıkıldı çoookkkk....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

X