2010 Şubat Anneleri

ya kızlar msn de görüşüyorsunuz ha..şimdi ben ne yapayım beni hiç vaktim olmuyo girsem bi dert girmesem bi dert.şimdi ordamısız yani..bende gürlerdir giremidimde şimdi bi denyeyim dedim valla hiç hata vermeden giriyorum bakalım.yakızlar bu tarafa dönün...
yok canım zeyno eşim her zaman hep berabar gideriz muayeneye eşim bırakmaz sagolsun.zeynoda alışsın istiyoruz zaten her girdigimizde anne bak bebk deyip duruyo..kilosu bilmem iyi gibi.ama çok beklentim yok zeynep üç kilo dogmuştu.buda böyle dogar gibi geliyo ama boşver saglıkla gelsinelrde...

sitede sorun yok ise burdayız sorunlu ise msn den yazışıyoruz.senin iş zor tabi evde bi zilli var onunla ilgilen sonra ev işi derken oturacak vakit bulmak zordur.kreşi ne yaptın yollamıyorsun dimi.

akpak ,meleksen ,papatya ,pofidi maşallah bebişlerinize ne güle hepsi kocaman olmuş sağlıkla vakitlice gelsinler inş.:nazar::Saruboceq:
yaren canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen çabucak atlatırsın inş.
bu arada herkese günaydınlar opuyorumnanaktanumarım site bugün gitmez

günaydın canım....

maşallah canım

canım nerdesin sen özledik yav iyi olmana sevindim maşallah bebişine baban için üzüldüm yine içimi burktun canım özelden msne adresi atacam sende verirsen yazışırız bura çokj sorunlu oluyo kızlarlada konuşuyoz arada

canım geçmiş olsun iymiisn şimdi

maşallah canım gözün aydın kzı benim tansiyon yüksek preeklemsi değil çok şükür sana ne oldu birden

günaydın canım.bende sizleri çok özledim yaw.tama yinde adreslerimiz olsun dimi....

canım ben 2 aydır aynı kilodayım 75 kiloyum
ama ellerim çok şişmeye basladı çok halsizlik oldu
doktora ellerim şişiyo değince hemen tahlil istedi
ellerde ve yüzde inmeyen çok fazla şişlik varsa mutlaka doktora söylemek gerekmiş
şimdi çok şükür iyiyim

canı banada doktor hep şişme varmı diye soruyo zaten çok şükür hala yok.bakalım zeynoda 9.ayımda şişmeler başlamıştı onada artık normal deşimti doktor..

KIzlar günaydın nasılsınız... site düzeldimi banamı öyle geliyor geçmiş okunuyor ve atmıyor siteden umarım tekrar gitmez özledik yaaa...

doktora gidenler iyi haberlerle gelmiş maşallah bebişlerinize Allah nazarlardan saklasın ...
artık bundan sonra hepimiz dikkat etmeliyiz doktor artık bu aydan sonra çok daha dikkatli olacaksın yoruldugunu anladıgın an ne iş yapıyorsan bırakıp dinleneceksin aman sabreedeyım sunuda yapayım yok dedi gerçektende dogru soylüyor adam bende aman sunuda yapayım bunuda yapayım erken sonra bir bakıyım agrıdan kıvranıyorum eşimde cok kızıyor ...

papatya çok az kilo almışsın sen ne güzel onlarda doğumda gittimi kilo verme derdinde kalmaz.

Pofidi yeni gördüm yazdığını maşallah canım bebişe.

sitede sorun yok ise burdayız sorunlu ise msn den yazışıyoruz.senin iş zor tabi evde bi zilli var onunla ilgilen sonra ev işi derken oturacak vakit bulmak zordur.kreşi ne yaptın yollamıyorsun dimi.

evet ya zeynodan bana sıra gelmiyo.oda kullanıyor internetikaydirigubbakcemile3valla.çizgi fimm izlo.çizgi sinemalar oluyo oturoy başına valla seyrediyo...benim kız kardeşimde bende kalıyo 2 aydır .zeyno kalkınca o oturuyo internete.vala bana sıra gelmiyo.aslında inernet sabahtan akşama kadar azık ama ben pek dokunamıyorum yani..

kreşe göndermiyorum doktorumuz tavsiye etmedi.mart sonuna kadar gönderme ne olur ne olmaz diye.bizde aldık bu grir yüzünden....

papatya çok az kilo almışsın sen ne güzel onlarda doğumda gittimi kilo verme derdinde kalmaz.

Pofidi yeni gördüm yazdığını maşallah canım bebişe.

evet burcucum bende şaşkınım bu kadar az kilo aldıgıma zeynoda 20 kilo ile doguma gitmiştim.bunda doktor 11-12 kilo ile bitirirsin senden çok memnunum diyo.inşallah ya bide benim ikinci kızlar hep ikinci kilonun çok zor gittigini söylerler korkuyorum valla...

günaydın fatoşÞeniz
günaydın özlemÞeniz
papatya maşallah canım sana ya biz yine drumla birbirimize gircez her ay abartısız 2kilo alıyorum bu ayda almışım dr gitmemede baya var 1kilo daha alırım yeriz birbirimizi toplamda 10kilo aldım ya ben nasıl vercem bu kiloları mafoldumben

günaydın fatoşÞeniz
günaydın özlemÞeniz
papatya maşallah canım sana ya biz yine drumla birbirimize gircez her ay abartısız 2kilo alıyorum bu ayda almışım dr gitmemede baya var 1kilo daha alırım yeriz birbirimizi toplamda 10kilo aldım ya ben nasıl vercem bu kiloları mafoldumben

hiç dert etmeyin kızlar çok kolay gidiyo bu kilolar.zaten bi koşuşturma içinde olacagız onunda telaşı olacak.seni kilon iyi bence niye kızıyoku doktor.ben zeynoda bu haftalarda 14 kilo faman amıştım dotorum bişey demezdi banakaydirigubbakcemile3

papatya,fatoş,tuğba sağolun canlarım.

kızlar benim de dün gece kasıklarıma acayip bi ağrı girdi,2 dk falan sürdü geçmek bilmedi valla. düşündüm de doğum sancısı bunun kaç katıdır nasıl katlanıcaz acep.

kızlar benim de dün gece kasıklarıma acayip bi ağrı girdi,2 dk falan sürdü geçmek bilmedi valla. düşündüm de doğum sancısı bunun kaç katıdır nasıl katlanıcaz acep.

evet bende öyle düşündüm.benimde kasılmalar oluyordu.ya zeynoda hiç kasılma yaşamadım bunda aada bi yokluyo beni.valla magnezyuma başladım günde ikki kez alıyorum.aldıgımdan beri kasılma yok.bakaım nşallahta olmaz

kızlar zeyno uyandı ben çıkıyorum.sizleri çok öpüyorum kendinize dikkat edin.görüşürüz canlrım

ben de salı gidicem doktora, söyleyeceğim o zaman. üff ayda bir gidiyoruz doktora, süre çok uzun, 1 ay geçinceye kadar acaba herşey yolunda mı diye düşünmekten stres oluyor insan. neyse bundan sonra daha sık gideceğiz sanırım. ben salı çalışma raporumu alacağım.

canım benimki kiloya takık bu hızla gidersen 25 kilo alırsın diyor her ay yine kilo almışsın diye kızıyor neymiş acıkınca ekmek değil hep meyve yiyecekmişim herşey yasak diyor yine kapışcaz neyse bu ay sesimi çıkarmayayım çünkü raporumu yazdırcam iyi davranmam gerek:kedi:

merhaba kızlar doktora gidenler maşallah bebişinize

günaydın fatoşÞeniz
günaydın özlemÞeniz

BEN 28. haftada 12 kilo almışım yarasııın hiçte dert edmiyorum tuğba 30 la doğuranlar var şeker çıkmadıysa sorun yok yemeye devem.

yaa siz beni korkutuyorsunuz ama hülya 30. haftalarda kasılmamı olacak zaten kasıklarım ağrıyor bu seref kasılma ile doğururum artık.

canım benimki kiloya takık bu hızla gidersen 25 kilo alırsın diyor her ay yine kilo almışsın diye kızıyor neymiş acıkınca ekmek değil hep meyve yiyecekmişim herşey yasak diyor yine kapışcaz neyse bu ay sesimi çıkarmayayım çünkü raporumu yazdırcam iyi davranmam gerek:kedi:

yolu geçene kadar ses çıkartma sonra bildiğini yaparsın.

canım ne normalden ne sezeryandan korkmuyorum Allahın izniyle bol bol dua etcem gircem doğum şeklim ne olursa olsun baksana aylarca karnında taşıyıp tam az kalmışken bebeğini kaybedenlerin haberini alıp duruyoruz o bence daha dayanılmaz bir acı ben hareketlerini hissetmeye bile başlamamıştım minnacıktı fiziksel olarak değilde kalben canın çok yanıyor o daha dayanılmaz bir acı onlar sağsalim doğsunda her acı geçer ben öyle düşünüyorum :Saruboceq::Saruboceq:

Selamlar kızlar umarım herkes iyidir.

Akpak, Papatya, Pofidi maşallah meleklerinize. Güzel haberlerinizi aldık ne güzelopuyorumnanaktan
Darısı başımıza artık. Daha 2 hafta var doktora gitmeye iki seferdir 5 haftada bir çağırıyor bundan sonraki daha yakın olur herhalde. Sabırsızlanıyoruz artık:asigim:
Kızlar benim de 13 kilo oldu toplamda. 3 haftada 1.5 kilo almışım gibi görünüyor ay doktora gidesiye 2 hafta var almasam bari:umursamaz: Geçen ay yürüyüş yapıyordum ne güzel 5 haftada 1.5 almıştım bu ay yağmurlardan yürüyüşte yapamıyoruz:umursamaz:

günaydın kızlarr bizim de dün görüş günümüzdü 1 kilo 478 gr olmuş kızım:nazar:çok uğraştık ama güzel bir foto vermedi bize olsun sağlığı yerindeydi çok şükür...
doktora gidenlerin gözü aydın,geçmişi okuyamadım inş kötü bişey yoktur,,,herkese mutlu haftasonları diliyoruz kızımlaopuyorumnanaktan

patroncum sağolsun sen hastasın git dinlen dedi :)

bu arada doğum parasını da konuştum. bizim ssklar maaş üzerinden yatmıyor ya, aradaki farkı siz verirsiniz heralde dedim. o da dedi ki, neden başta söylemedin,senin ssknı artırırdık, şimdi artırsak olur mu dedi. olmaz dedim son 4 aya bakıyorlar dedim(doğru dimi :)). ben hiç bilmiyorum bu procedureleri, bi danışayım ona göre söylerim sana dedi. şimdi bu aradaki farkı verecek mi vermeyecek mi acaba?

bir de diyorki 16 hafta ne kadar uzun, 1 sene gibi nerdeyse diyor :) heralde bu yüzden hamile olanları hep işten çıkartıyolar dedi. ben de işten çıkartmak yasak dedim.yurtdışında 1 sene izin var,bizde az bile dedim. iyi o zaman 1 sene durup durup doğursunlar diyo.

bu arada kızlar hani 2/3'unu alcaz ya, dün muhasebeci bizim diğer muhasebeciye sordu, o %40 dedi.neden öyle dedi acaba?

X