2010 Şubat Anneleri

günaydın herkese dün yoktum ikinci aşımı oldum geçmişe baktım
caneylom ve havvaesen dra gitmişler bebişlerini görmüşler gözleri aydın bebeklerede maşallah kocaman olmuşlar
esracım hediyen gelmiş güle üle kullansın kızın
bende dün gönderdim hediyemi acaba erkenmi oldu diyodum ama değilmiş bugün elinde olur fikirevinin

günaydın canlarım... hayırlı sabahlar herkese güzel kesintisiz ve takılmasız bi gün diliyorum (bu daha çok site için) sizlerede ağrısız sancısız krampsız bi gün diliyorum..

caneylom canım gözün aydın.. maşallah minişine.. Allah nazarlardan saklasın onu...

Havvacım seninde gözün aydın canım.. Esracık kocaman olmuş.. iyi bakmışsın sende meleğine... maşallah onlara...

Günaydın kızlar,

çok şükür site düzelmiş.msn de konuşmakta güzeldi ama :)

dün kızlara yazdım ama tekrar msn de olmayanlara yazayım biz dün dr a gittik kasıklarım ağrıyor diyordum ya bebişte eşide aşağıdaymış(taş bağlamışlarda aşağı çekiyorlarmış gibi bi ağrı ).çok korkulacak bi durum değil ama 37. haftaya kadar çalışamazsın 32. hafta seni izne ayıralım dedi.ilk duyunca panik oldum ama fırsat buldukca dinlenicem falan düzelir herhalde.

Dün akşam Selda aradı Zeynep'le konuşmuşlar nasılsın diye aramış sağolsun.Selda iyiymiş Çınarda iyi tekmeleri dışardan farkediliyor karnımı kapatmak zorunda kalıyorum dedi maşallah iyice güclenmiş küçük bey.kontrolü haftaya perşembe günü.evdeymiş eşine söylemiş ikna etmiş evde lap top varmış 2-3 güna kadar internet alacaklarmışta gelecek yakında aramıza herinize selamı var.

Havva Caneylom gözünüz aydın.

benim kızda 28+1 de 1250 gr ve 39 cm olmuş gelişimi iyi çok şükür.

birde Selda'ya işten çıkışı verilirken 15 gün daha çıkışını vermesinler doğum da maaş al ssk dan alacaksın iş verenin zararı yok demiştim ya iyiki demişim Selda o lafından sonra gittim söyledim tamam seni madur etmeyiz 15 gün daha çıkışını yapmıyacağız 32. haftaya kadar çalışıyor gözükürsün demişler.iyiki söylemişim.

burcu canım öenmli bişiy deilmiş iyi hadi dinlenmekle sorun olmayacaksa güzel izne ayrılınca mis gibi hazırlnasırsın bebeğini doğurmak için bende 32 haftadan sonra raporumu alıcam ama çalışabildiğim kdar çalışıcam gene baktın olmuyo bırakırsın dedi patronum anlaştık zatren doğumdan sonrada çalışmıycam için raporumu uzatmaya luzum kalmıycak
kızlar ya sezeryanla doğum olunca doğum iznine bir ay dahamı ekleniyo ? bilgisi olan varmı

selda nın bebeğinede sevindim maşallah maşallh

maşallah canım bebişine kocaman olmuş benimde göbeğim aşağı doğru çekiyordu beni galiba bizdede öyle bir durum var bizde dün aşı olduk hemşire teyzesi iyi görünüyor dedi nasıl anladıysa göbeğin büyüklüğüne göre dedi galiba sırnaşık şey kalp atışlarımızı dinledik çok güzeldi utanmazsam hergün gidip dinlicem

günaydın herkese dün yoktum ikinci aşımı oldum geçmişe baktım

hadi geçmiş olsun ben tek doz aşı oldum

herkese günaydın kızlar bende kesintisiz ve sorunsuz bir gün diliyorum doktora gidenlerin gözü aydın gideceklerede güzel haberlerle dolu bir gün diliyorum kızlar benimde sağ bacağımla göbeğim arasında böle elleyince ve hareket edince acayip ağrı oluyo sanki morarırda değince acırya onun gibi yaa

günaydın canım... yok ya bence hediyeler için erken değil... bende bugün yarın yollıycam gülşahcığıma...

herşeyde bi hayır vardır burcucum ya öyle düşünmek lazım... sende erkenden çıkıyosun işte tatile ohh sefan olsun... durucukta fazla acele etmez haftasını beklerse sorun kalmıycak...

seldacığımada çınarada maşallah. onlarda gayet azimli bi şekilde ilerliyolar... çınar bayağı kuvvetlenmiş demek annesinin karnını hoplatıyo maşallah ona... çok azimli bi bebek.. daha şimdiden ilerde nasıl biri olucak az çok tahmin edebiliyosun... yerim onu en..

günaydın canım walla öyle bişey yok hayatım bildiğim kadarıyla hiç duymadım ben... sezeryan yapan arkadaşlarımda var ama... sezeryan olur herkes 1 ay fazla izin kullanmak için...

Caneylom ve Havvaesen gözünüzaydın güzel haberlerle gelmişsiniz,
Seldacığıma da sevindim, haklarını kullanabilecek.

Yarencim bizde webmsn de açılmıyor, onuda kapatmışlar sağolsunlar, evdede vaktim olmuyor hiç bakamıyorum

günaydın canım walla öyle bişey yok hayatım bildiğim kadarıyla hiç duymadım ben... sezeryan yapan arkadaşlarımda var ama... sezeryan olur herkes 1 ay fazla izin kullanmak için...

anladım sağol canım
ya ablam sezeryanla doğum yapmıştı o dedi izin uzuyo die öle olunca doğum parasıda artıyo dedi ama yeğenim 4 yaşında belki 4 sene önce öleydi :)

günaydın arkadaşlar...
herkese güzel günler, güzel haberler dilerim.
bu günlerde mide yanması çok rahatsız ediyor beni. allahtan gaviscon diye bir şurup var biraz rahatlatıyor midemi. anneme sorarsanız bebeğin saçları çıkıyormuş. herhalde sırma saçlı olacak benim kızım.

Havvacım maşallah güzel kızına

serapcım sizde webmessenger kullanılan sitelerde mi yasaklı?

Evet şekerim hepsi engelli.

Gözün aydın Burcucum maşallah kızına

aa ben sağlık ocağını unutmuştum bak her ayın 10. da gitmem gerekiyormuş geçen ay gittim 2. doz aşıyı olmuştum not alayımda haftaya perşembe gitmem lazım.salı çok ağrıdı ayten ama dün ve bugün daha iyiyim.

evet bende 32. haftada raporumu başlatıcam ama 2 hafta daha gelebilirsem açıktan gelicem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…