2010 Şubat Anneleri

benımkıde aramıs hazırlan cıkalım dısarı dıyo mıllet bıze oturmaya gelıyo dedı gelsınler kapıdan donerler dıyo ondan sonrada bana bak bak gelıyoz dedık cıkıp gıttı derler napım ben en iisi susum valla iice agrıttım valla kafannızı

biz iyiyiz canlarım şükür ama bilgencim ALLAH sana sabır versin azcık geçmişe baktımda ne insanlar var ne diycemi bilemedim cahil insanlarla uğraşmak zordur bitanem herkesin başında var ama ben baştan masefemi koydum rahatım şükür bizdede oluyo gerginlikler ama benim eşimden ALLAH razı olsun ezdirmiyo hiç beni:asigim:

ahh canım zor ınsanlar ama napım ıste su bı gercek basta esım cok ezdırdı sımdıde toparlayamıyo napım bılmıyom amann basım tuttu valla benım yıne

kızlar cicilerimizi ekledim ingiltereden anne annesinin kızıma aldigi profilimde obur cicilerimizin yanına koydum basım agrıdı vala ugrasmaktan

bitanesi hoşgeldin
benim çıkmam lazım kızlar eve gidince giremem girersem yarın falan bakarım kim var yok diye
hepiniz çok sağolun ben tamamen sakinleştim bugün için yani:enbuyukkk:
hepinizin ve bebişlerin bayramını kutlarım Allaha emanet olun hepiniz kocaman öptüm oğluşumda sizin bebişleri öpüyor Şenizhihoyyyt

ahh canım zor ınsanlar ama napım ıste su bı gercek basta esım cok ezdırdı sımdıde toparlayamıyo napım bılmıyom amann basım tuttu valla benım yıne

ahh canım seni üzmek için söylemedim inanki ama yazdıklarını görünce dayanamadım sen boşver şimdi bunların hepsini içindeki mucizeye odaklan sen üzülürsen oda üzülüyo biliyosun hep mutlu ol cnm yaaopuyorumnanaktan

iyi akşamlar tuğbacım seninde bayramın mübarek olsun canım senide bebişide öptük kocaman

Bitanesi doğru söylüyo BilgencimSen sadece bebişini düşün.
Tuğbacım. Ben yarın giremem. Sana iyi bayramlar şimdiden

bıtanesı havvacım canımsınız ya cok saolun valla canımsınız ben cıkıyorum canlarım saat 9 oldu bu saatte gelır gecenın bı yarısına kadar ooff canlarım vaallla basınızı agrıttım bılıyorum benı dınledıgınız için çok tesekkur edeım canlarımyaa

Canım benim ya ne demek baş şişirmek. Aşkolsun. ıyi geceler canım. bayramın kutlu olsun

canım sızınde bayramınız kutlu olsun bayramı mayramı unuttum ben valla hepınızı opuyorum cok saolun kızlar ii gecelerzemuszemus

aşk olsun canım ya başımız falan ağrımadı inanki dertleşmek için burdayız demi sen rahatla şimdi bakalım boşver herşeyi öptük bitanem iyi akşamlar...

havvacım canım bende çıkıyorum malum dizim başladı seni ve güzel kızını öptük kızımla şimdiden bayramın mübarek olsun canımopuyorumnanaktan

arkadaşlar hepinizin bayramınızı kutlarım..
Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerinizle birlikte daha nice bayramlara erdirir inşaallah..
hepinizi çok öptüm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…