2010 Şubat Anneleri

kızlar dün feci şekilde karnıma sandalye çarptı
kızım o dakıkadan itibaren ne yaptıysam kıpırdamadı sankı bebek yok karnımda
üzüntüden kahroldum neysekı 2-3 saat önce kıyamadı annesine iyi olduğunu bildirdi
başladı vuruşlarına
of bir yandanda burnum tıkandı ve boğazım yanıyor ne yapsam iyi gelir bilmiyorum

hepinize hayırlı bayramlar kızlar
bu arada hepimizde aynı sıkıntı var sanırım bende tam iki haftadır gribi atamadım iki gün iyi iki gün perişan idare ediyoz işte bide diş ağrımız var bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah

Kızlar biraz geç oldu ama hepinizin bayramını kızım ve ben kutluyoruz ve öpüyoruz kocaman.

Kızlar merhaba hepimizin bayramı mübarek olsun , anca girebildim siteye hasta olanlar çok çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsiniz inşallah canlarım dikkat edin kendinize... bayram ziyaretleri tam gaz devam işte bizden haberler böyle şimdilik herkesi öptük biz oğluşumla, hepinize tekrar iyi bayramlar...

kimsecikler yok galiba bende çıkayım kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

Kızlar herkese iyi akşamlar. Biz anneannemizden geldik şimdi. Bır bakayım dedim. Nasılsınız iyi misiniz. Bayram nasıl geçti...
Bu arada Ocak annelerinin 3. meleği de gelmiş kızlar.

iyi akşamlar havvacım biz iyiyiz canım sen nasılsın bayramımız da güzel geçti RABBıM nasip ederse seneye bebişlerimizle bayram kutluycaz.bu arada bende gördüm ocak bebişleri üç oldu ALLAHIM sağlık şifa versin...

Herkese tatlı rüyalar.uykum gelmiyor bu gece bir türlü...Kızım da hareketli sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…