2010 Şubat Anneleri

Arkadaslar hepinizin bayramini kutlar sizleri ve bebislerinizi öpüyorum

Arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun..
Allah sevdiklerimizle ve evlatlarımızla beraber nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin..
Sevgiler..

Arkadaşlar hepinizin bayramını kutlarım,Allah sevdiklerimizle ve çocuklarımızla daha nice bayramlar geçirmemizi nasip etsin inş...hepinizi öpüyorum.........

herkezin bayrami mubarek olsun dilerim evladila esile mutlu sagliklı bayramlar hepimize

herkesinnn bayramııı mübarek olsun sevdiklerimizle beraber nice bayramlar dileğiyle....opuyorumnanaktan

hepinize tekrar iyi bayramlar kızımda ellerinizden öpüyor teyzeleri.

aaa kaynanadan yöne amma dertliymişsin kızlar.

bilgen kaynanana söylede domuş giribi olmuş halasına kendi gitsin koyun koyunada yatsın ayy ne sinirler.boşuna dertlenmemişsin.hatta bırak görümcende kaçarsa kaçsın ama sen babamlara gidemiycem diye üzülüyordun dimi.umarım gidersin.

meleksen cicileriniz çok güzel canım güle güle iyi günlerde giymek nasip olsun.

hepinize tekrar iyi bayramlar kızımda ellerinizden öpüyor teyzeleri.

aaa kaynanadan yöne amma dertliymişsin kızlar.

bilgen kaynanana söylede domuş giribi olmuş halasına kendi gitsin koyun koyunada yatsın ayy ne sinirler.boşuna dertlenmemişsin.hatta bırak görümcende kaçarsa kaçsın ama sen babamlara gidemiycem diye üzülüyordun dimi.umarım gidersin.

meleksen cicileriniz çok güzel canım güle güle iyi günlerde giymek nasip olsun.

kızlar nerdesiniz tatılde herkez galiba ya kızlar bir kac gundur benım kızım cok hareketlı cok canımı yakıyo sabah esimde korktu plasentayı yırtıcak vala yakında doktora dun gitim tatılmıs bayramdan sonra cagirdi sizinde oylemi sanki ayaklarini surtuyo vururken basını

aynen canım benim oğlumda bu haftalarda çok hareketli ama biz 31. haftaya girdik bu haftada normalmiş tekme atışı güçlendi bazen zıplatıyor beni dönüyo sürtünüyor

bu arada meleksencim kızının kıyafetlerine bayıldım hepsi birbirinden güzel güle güle giysin

hepinize iyi bayramlar kıslar Rabbim daha nicelerini sevdiklerimizle bebişlerimizle göstersin inşallah

iim cnm ya gecen cok dolmustum valla geleckler bakalım beklıyorum sen nasılsın tatlım

düne kadar iyiydim ama bugün bogaz ağrısı ile uyandım.kırgınlıkta var.biraz uyudum terledim falan allahtan tatile geldi hem baylamlaşma faslından yırttım hem dinlenmeye fırsatım oldu.klasik ıhlamur bal içiyorum umarım yarın daha iyi olurum.

erken gelseler bari sizinkiler gec gelince geç gidiliyor.

ayy canım gecmıs olsun benımde esıme 5 gunluk rapor vermısler grıp baslangıcı varmıs bızımkılerın ısı bellı olmaz tatlım bı baktın kalırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…