gulum ben ole yapsam ıkıgune hayatı zından ederler bana ne dıyon sen
gulum ben ole yapsam ıkıgune hayatı zından ederler bana ne dıyon sen
Yok kız valla baş üstüne koyarlar. Sen ne kadar iyi davranırsan o kadar çok taviz isterler senden.
hulyacım ne anlayışlıdırlar bızımkıler sorma benı ole gorunce noldu der bızde doğurdum anam sızde pek nazlısınız der bende ııce catlarım
Öyle valla arada böyle kaynana-görümcek günü yapalım iyi geliyo valla
ne güzel olmuş işte havvacım gitme daha iyi valla keşke benimde arada bir görme şansım olsaydı ama alt kattalar ve devamlı birlikte yiyip içiyoruz oturuyoruz ıyyyyyyyyyy
niye canım hamilesin sen. rolünü yaşa, hiç bişey yapamazlar. ( ayyy bende çok fenayım)
ne güzel olmuş işte havvacım gitme daha iyi valla keşke benimde arada bir görme şansım olsaydı ama alt kattalar ve devamlı birlikte yiyip içiyoruz oturuyoruz ıyyyyyyyyyy
onada topik açalım kızlar en dertli ben olduğuma göre gönüllü olabilirim yani:roflol:delikafadulden ay ben iyice gaza geldim neşemde yerine geldi konuştukça
ay iyiki siz varsınız insan birtek kendinde sanıyor başkalarındada aynı durumları görünce daha sakin oluyor Şeniza.s.
ya gulum bunlar ole anlayışlı ınsanlar degıller ne yapsam olmadı tavır mı yaptım ben allahhhh burnumdan getırıler hep ben kotuyum onlar ıı zaten gıcık kapıyorum ben bu aıleden yaaaaaaaaaaa
onada topik açalım kızlar en dertli ben olduğuma göre gönüllü olabilirim yani:roflol:delikafadulden ay ben iyice gaza geldim neşemde yerine geldi konuştukça
ay iyiki siz varsınız insan birtek kendinde sanıyor başkalarındada aynı durumları görünce daha sakin oluyor Şeniza.s.
Canım benim kociş gitmek istemiyo başta. Bunalıyorum diyo. Ayda bir benim zorumla gidiyoz. Gelin oğlumuzu bizden soğutuyo demesinler diye.
yok ben neselenmem valla cekıp gıdesım var yanı o kadar yaaa
Hangisi anlayışlı be canım. kendilerine geldi mi öyle. Sana bana geldi mi anlayışsız hepsi. Sanki kendileri vaktinde gelin olmamış
bugun aradı demez mı halamız domuz grıbı olmus hastanede yatmış onlara bayramlaşmaya gıtmeyı ıhmal etmeyın dedı ne dıyon dedım ben hamıleyım nasıl gıderım onlara dedım kadın yok bısey olmaz gıtmezsen cook ayıp olur falan fulann ayy yok bu kadın benı oldurecek kızlar
kaynana- görümce derdi bu. bi tek sende olması mümkün mü? hepimizin başında, malum.
sen de isteniyon yani. gitmiyorsa zorla mı? işe yarıyor mu oğullarını götürünce. hiiç kendini yorma. keyfine bak.
kaç yıl oldu kardeş? sen bunları ne zamandır çekiyon.