2010 Şubat Anneleri

Ben de ne zaman gitsem kayınvaldemlere yalnız oturuyom. Bi işi çabucak beceremiyolar Sinir oluyorum. Valla sizin çocuklara gerçekten yazık ya... Yavruların ne suçu var ki...

Valla iyi niyetli olunca bakmıyolar güzünün yaşına. Babam benim yufka yürekli biri olduğumu bilir çocukluktan beeri bana ağlayarak gelme, ağlat gel derdi.

aman okumuş okumamış hepiciği aynı bizler gelin onlar kaynana örümcek bu kadar dünyanın klasik düzeni işte ezilmeyelim ezelim :roflol::roflol:

doğru söze ne denir..! ayy inşallah kociş biraz daha geç gelir. hiç kalkasım yok bilgisayar başından. arada yapalım kızlar bu dedikodu işini.

bu arada benim kaynana geçen gün bizim miniğe hastane çıkışı gibi bi takım almış. bikaç bişey daha alayım da öyle vereyim dedi. almamış, dün öyle verdi. ben onun sırası gelsin, bak neler söylüyorum. almicaksan önce verseydin ve söylemeseydin alacam diye. niye bekledin ki o kadar. amaan anlamaya da çalışmıyorum zaten de, saçmalık işte.

aksam aksam sınırden kuduruyorum kaynanamlar aradı gelıyolarmış ya benım kendıme hayrım yok offfffffffffffff kızlar sınırden agladım kıpkırmızı oldum ben kafayı yıyecm

Aman Hülyacım boş ver almasın. Sen kendi zevkine göre alırsın. Bizimki de doldurmuş ilk tırunun artıklarını utanmadan.Giydirmeyeceğim ki hiçbirini

Bilgencim üzme bu kadar kendini sakin ol. Bebişin var senin. Ellerini getirmeye mi geliyolarmış

aman almasınlar kız zaten giderler sinirimizi bozan bişeyler alırlar yelek mi örsek falan diyorlar yarım ağız annem hem aldı hem ördü hem bana aldı afedersin göğüs pedine pijamama kadar bebişinkileri gördünüz zaten bimdeki johsons babyin setine varana kadar almış bunlar daha örsek mi yok yiğit anasından çıplak doğarmış doğunca alınırmış çarşı pazar doluymuş hala ordalar almayın bana ne anneme alma diyorum özeniyor görgülü kadın opuyorumnanaktanhabire alıyor bana alacak bişey kalmadı sanki onlara alın örün diyen var susun yeter :mymeka::dilcikar:

Ben de ne zaman gitsem kayınvaldemlere yalnız oturuyom. Bi işi çabucak beceremiyolar Sinir oluyorum. Valla sizin çocuklara gerçekten yazık ya... Yavruların ne suçu var ki...

başta dayanamıyordum, mutfağa geçip yardım ediyordum. sonra baktım bunlar hep aynı: alışmasınlar dedim. alemin enayisi ben miyim? onlar bana gelince niye misafir gibi kuruluyorlar: di mi ama? ne tek başıma gidiyorum, ne de gidince yerimden kalkıyorum valla.

Valla iyi niyetli olunca bakmıyolar güzünün yaşına. Babam benim yufka yürekli biri olduğumu bilir çocukluktan beeri bana ağlayarak gelme, ağlat gel derdi.

ben de sulu gözümdür ve sinirlendiğim zaman asla engel olmam ama silah olarak kullanmayı öğrendim. kocişte işe yarıyor. delikafadulden

ya gelırler 12 kadar 1e kadar otururlar cay verırsın pesınden kahve ısterler ben bıktım bunlardan ya bıktım esım aradı hastayım ben dedım o zaman nıye gelıyo bunlar dedı ne bılım dedım cıldırmak uzereyım ya ıkı gune bır bıktım ya bıktımmmmmmmmmmm

bilgencim aramıza hoşgeldin bir kocasının ailesi tarafından kazazede olmuş gelin daha geldi hadi biz havalandık takıl peşimize tam gaz

Valla al benden de o kadar Hülyacım.Bak kızı kocaya kaçtı Sen tek gel diyo eşime. resmen istemedi beni. Ohh canıma minnet valla.

aksam aksam sınırden kuduruyorum kaynanamlar aradı gelıyolarmış ya benım kendıme hayrım yok offfffffffffffff kızlar sınırden agladım kıpkırmızı oldum ben kafayı yıyecm

ağlamaya devam et yalandan. ağlayamıyorsan da yüzünü yıkma. kötüymüş gibi davran. bak o zaman yoruluyor musun, yorulmuyor musun?

Aman Hülyacım boş ver almasın. Sen kendi zevkine göre alırsın. Bizimki de doldurmuş ilk tırunun artıklarını utanmadan.Giydirmeyeceğim ki hiçbirini

aman zaten ondan bişey istemem de almayacaksan niye söylüyorsun boşuna onu anlamadım. aynen ya, benim görümcemin oğlunun artıklarını vereceklermiş bana da: kocişe sormuşlar giydirir mi diye. haha bana soramıyorlar. yok dedim ben de, hem mavi onlar. annem alacak sağolsun eksiklerimizi. zaten örgü iini çoktaan halletti.

aynen kız. valla iyi şu annelerimiz var haa. allah başımızdan eksik etmesin. yoksa kaynanaların elinde ne olurduk. üffff

Kız sancım var de yat. Kalkma yerinden.Kendileri pişirsin kendileri yesin .

onlara bişey diyemiyoruz yapamıyoruz bari burda stresimizi atalım Allah saklasın hepimiz sonlara geldik stres ağlamak içimize atmak erken doğumu tetikleyen unsurla boşaltalım içimizi hepimizde dertliyiz sakinleşiriz kızlar :1hug:

Valla al benden de o kadar Hülyacım.Bak kızı kocaya kaçtı Sen tek gel diyo eşime. resmen istemedi beni. Ohh canıma minnet valla.

açık vermeyecek kadın sana. sanki hiç duymayacaksın sonra. yakın mı oturuyor kayınvalidenler sana?

Öyle valla arada böyle kaynana-görümcek günü yapalım iyi geliyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…