Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar biz geldik başsağlığı dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum bugün doktora gittim teyzeleri 36,5 cm olmuş kiloyu sölemiyolar durumu ii çok şükür sizler nasılsınız?
benim evim daha büyükmüş masam daha büyükmüş misafir gelirse onların evi düzenli kalsınmış kayınvalidemlerin yanii
gelsınler yardım etsınler o zaman karısmak bana dusmez ama kusura bakma yanı tutamadım kendımı canım klava:
sağolun teyzeleri bayramınızı kutluyor oğluşum
burcuberru di mi?
kızlar bu arada hepinize iyi akşamlar bütün günüm ordan oraya deli gibi koşturmakla geçti yarın ipekimin
perdesi de geliyor bütün herşey bitince odası da dahil resimlicem. ebebekten bebek bakım çantası süt pompası bir de yedek uyku seti aldım, galiba bu gidişle odasına koltuk alamıcam tek eksik soğuk buhar makinesi kaldı bir de çalışmadığım içinkocaya çok masraf bindi Allah kuvvet versin valla..
srpp kolay gelsin tatlım şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim gideceğiniz yer uzaksa arada mola verin bakalım yolculuğun rahat geçsin :1hug:
melisa mesajımı aldınmı canım ben buhar makinasını aldım tefalin 125 e
valla bende öle dedim canım gelin sabah hepberaber hazırlayalım yiyelim dedim,sen yabancı sayılmazsın kız karış karış:)))
sağol serapcım asıl yerine gittim ordan aldım görerek
aaa çekiliş olmuş sürpriz oldu suduru kim kızlar??
burcuberru di mi?
kızlar bu arada hepinize iyi akşamlar bütün günüm ordan oraya deli gibi koşturmakla geçti yarın ipekimin
perdesi de geliyor bütün herşey bitince odası da dahil resimlicem. ebebekten bebek bakım çantası süt pompası bir de yedek uyku seti aldım, galiba bu gidişle odasına koltuk alamıcam tek eksik soğuk buhar makinesi kaldı bir de çalışmadığım içinkocaya çok masraf bindi Allah kuvvet versin valla..
durum resimlerini koyayım kızlar burcuya mail atayım da.. süt pompasını medela aldım 140 lira
canım çok güzeller güle güle kullan
ıyı demısın karnın burnunda hızmet mı edıceksın bıde ınsanlara lmaz:
gelsınler hazırlasınlar yesınler toplasınlar cok sınırlenıyorum boyle seylere ben 1 kere hamıle kalmısız surda ınsan azcık ozen gosterır ustune tıtrer sankı her sene doguruyoruz bı tane gıbı muamele edıyolar klava: