2010 Şubat Anneleri

benim evim daha büyükmüş masam daha büyükmüş misafir gelirse onların evi düzenli kalsınmış kayınvalidemlerin yanii

gelsınler yardım etsınler o zaman karısmak bana dusmez ama kusura bakma yanı tutamadım kendımı canım :eek:klava:

akannehirberrıncım gule gule kullanın bıtırın ınsallah opuyorumnanaktan

kızlar bu arada butun topıklerde gecmıs yılın annelerınden bu yılın annelerıne tavsıyeler ıcın konu acılmıs bızde nıye yok bızım basımız kel mı

melisa mesajımı aldınmı canım ben buhar makinasını aldım tefalin 125 e

gelsınler yardım etsınler o zaman karısmak bana dusmez ama kusura bakma yanı tutamadım kendımı canım :eek:klava:

valla bende öle dedim canım gelin sabah hepberaber hazırlayalım yiyelim dedim,sen yabancı sayılmazsın kız karış karış:)))

kızlar bizim hediye için limitimiz olucak mıydı ya
sağol zeynepcim daha iyileri sizlerin olsun

burcuberru di mi?
kızlar bu arada hepinize iyi akşamlar bütün günüm ordan oraya deli gibi koşturmakla geçti yarın ipekimin
perdesi de geliyor bütün herşey bitince odası da dahil resimlicem. ebebekten bebek bakım çantası süt pompası bir de yedek uyku seti aldım, galiba bu gidişle odasına koltuk alamıcam tek eksik soğuk buhar makinesi kaldı bir de çalışmadığım içinkocaya çok masraf bindi Allah kuvvet versin valla..

Evet canım BurcuBerru.
Güle güle kullansın inşallah ipek kızımız hepsini. Koy tabi resmini görelim odasının.
Süt pompasını hangisinden kaça aldın canım? Bi de nasıl çana aldın ben de aldım da merak ettim.

srpp kolay gelsin tatlım şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim gideceğiniz yer uzaksa arada mola verin bakalım yolculuğun rahat geçsin :1hug:

Sağol canım valla tatil mi yorgunluk mu belli değil işte. Yolumuz mola vermezsek en fazla 5 saat ama benim gibi tuvalette yatan biriyle kaç saat sürecek bilemiyorum:roflol:

melisa mesajımı aldınmı canım ben buhar makinasını aldım tefalin 125 e

ben de şimdi ona özel mesaj atıyordum mailine de atarım sağol canım, ben daha buhar makinesi araştırmadım hiç.. onu da alayım bir daha beni kimse sokağa çıkartamaz alışveriş için

valla bende öle dedim canım gelin sabah hepberaber hazırlayalım yiyelim dedim,sen yabancı sayılmazsın kız karış karış:)))

ıyı demısın karnın burnunda hızmet mı edıceksın bıde ınsanlara :eek:lmaz:
gelsınler hazırlasınlar yesınler toplasınlar cok sınırlenıyorum boyle seylere ben 1 kere hamıle kalmısız surda ınsan azcık ozen gosterır ustune tıtrer sankı her sene doguruyoruz bı tane gıbı muamele edıyolar :eek:klava:

durum resimlerini koyayım kızlar burcuya mail atayım da.. süt pompasını medela aldım 140 lira

aaa çekiliş olmuş sürpriz oldu suduru kim kızlar??

burcuberru di mi?
kızlar bu arada hepinize iyi akşamlar bütün günüm ordan oraya deli gibi koşturmakla geçti yarın ipekimin
perdesi de geliyor bütün herşey bitince odası da dahil resimlicem. ebebekten bebek bakım çantası süt pompası bir de yedek uyku seti aldım, galiba bu gidişle odasına koltuk alamıcam tek eksik soğuk buhar makinesi kaldı bir de çalışmadığım içinkocaya çok masraf bindi Allah kuvvet versin valla..

durum resimlerini koyayım kızlar burcuya mail atayım da.. süt pompasını medela aldım 140 lira

Hoşgeldin Berrin sen bekliyordum bende.
evet canım Burcuberru ben üyeliğim hack lendide yenisini aldım.

ıpek kızın güle güle kullansın canım uyku setini mışıl mışıl uyusun.Buhar makinesini benim komşum aldı oğlu için 2 kere kullandı sebebide bebek uyurken ve bulunduğu odada buhar makinsi açıkken tıkanıklığı olmuyor ama oda değişince ve dışarı çıkarttığında hırıltısı oluyormuş çoçuğun. kullanalardan biraz soruştur istersen.
göğüs pompasını da e-bebekten mi aldın ve sorması ayıp ne kadar bende alıcam ama belki doğum sonrasına bırakırım diyorum.Allah korusun sütüm falan olmaz ise pompa elimde kalır.

hoşgeldin burcucum yeni nickini güle güle kullan sana mail ve özel mesaj attım. ya benim kuyruk sokumumda sinir sıkışması var bundan dolayı sezaryene döner diye pompayı almak istedim bir an önce.. çünkü sezaryende süt hemen gelmiyormuş çoğunlukla. pompayı evde belimin yan tarafında denedim hatta kocişe bile denedik hehehe çok güzel çekiyor bebek emer gibi zaten en iyisi medelaymış diyorlar

berrıncım uyku setı cok cıcıymıs cantanızda pek kokos anacım gule gule kullanın hepsını kaydirigubbakcemile2

ıyı demısın karnın burnunda hızmet mı edıceksın bıde ınsanlara :eek:lmaz:
gelsınler hazırlasınlar yesınler toplasınlar cok sınırlenıyorum boyle seylere ben 1 kere hamıle kalmısız surda ınsan azcık ozen gosterır ustune tıtrer sankı her sene doguruyoruz bı tane gıbı muamele edıyolar :eek:klava:

söledim valla ne yapıyım yoruluyorumki hem çalış hemde haldır haldır bayram sabahı yorul zor oluyo üstüne bide misafir gelir serapp gel şu geldi sanki gelen bana geliyo he tamam normal gün olsa başımla beraber ama gitmiyo işte beden ağır ve yorgun yoksa lafını kim ederki demi

bu arada çantanın pembesini aldım, içinden çıkan alt açma şiltesi çok dar ve muşamba bişi onu beğenmedim ama benim için türk malı olması bir de markanın kendi sitesiyle aynı fiyatta olması önemliydi. funnababy de aynı fiyat sitesiyle, kar koymuyorlar

X