2010 Şubat Anneleri

slm kızlar biz geldik başsağlığı dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum bugün doktora gittim teyzeleri 36,5 cm olmuş kiloyu sölemiyolar durumu ii çok şükür sizler nasılsınız?

hoşgeldin canım... maşallah oğluşun kocaman olmuş canım... kilosunu niye söylemiyolar canım ya... benim dr. karın çevresini ölçüp bana kilosunu söylüyo... yanılma payı mutlaka vardır ama 3 aşağı 5 yukarı öğreniyorum en azından... neyse sağlığı yerinde olsunda aslında çok önemli değil ama işte merak...

kızlar yarın çalışmayanlar varsa bende hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim

saol teyzesi sağlığı ii olsunda esracım sölemiyolar hastanede ya özel değil yua o yüzden galiba

ayyyyy ewde ısım gucum yok ınternete sardım bugunde yaaa... temızlık yapıldı camasır yok bulasık yok yemekte war bende yayıldım netın karsısına :teytey:

Ay imrendim sana vallaaa. Bugün trafikte sıkışık olur eve kim bilir kaçta varırım, yemek yok, yıkanmış çamaşırların ütülenip valize yerleşmesi lazım, evin toparlanması lazımkafamçokkarıştı Sabah ta erkenden yola çıkacağımız için hepsini koşa koşa yapıp bir de uyumak lazım anaaaam işte daha rahatım ben beee delikafadulden

O minik ayaklarını ellerini yirim ben onun kuzucukopuyorumnanaktan Haftaya Salıya kadar ben de giremeyeceğim o zaman görüşürüz artık. Size de iyi bayramlar. Dikkat et kendine kalabalıklara çok girme. Öptük siziŞeniz

Bende Şımdıden tÜm arkadaŞlarımın kurban bayramını kutluyorum,ben yarın ÇalıŞmıyorum bÜyÜk ıhtımallee seneye bebıŞlerımızle geÇırıcez bayramımızı ınŞallahhh ıyı bayramlar herkesee

Fatoşçım oğlun iyiymiş çok şükür gözün aydın.
Sizin de bayramınız mübarek olsun. Haftaya görüşürüz artık.

arkadaslar gıdenler bı daha gırmeyecekler warsa herkese ıyı bayramlarrrr
fatos canım gozun aydın ıyıymıs daha nolsun

slm kızlar biz geldik başsağlığı dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum bugün doktora gittim teyzeleri 36,5 cm olmuş kiloyu sölemiyolar durumu ii çok şükür sizler nasılsınız?
selam canım maşallah oğluşuna

Benımde az ÜtÜm var bıde ŞÖle Üstten sÜpÜrcem o kadar ama bayram sabahı kahvaltı faslım var hayırlısı olsun artık ne dıyelım

burcuberru di mi?
kızlar bu arada hepinize iyi akşamlar bütün günüm ordan oraya deli gibi koşturmakla geçti yarın ipekimin
perdesi de geliyor bütün herşey bitince odası da dahil resimlicem. ebebekten bebek bakım çantası süt pompası bir de yedek uyku seti aldım, galiba bu gidişle odasına koltuk alamıcam tek eksik soğuk buhar makinesi kaldı bir de çalışmadığım içinkocaya çok masraf bindi Allah kuvvet versin valla..

fatoş hoşgeldin canım maşallah oğluşuna benim dr da özelinde olmasına rağmen boyunu söylemiyor ekrana sığmıyormuş rakam veremezmiş bende boyunu bilmiyorum kuzumun aman sağlıkları iyi olsunda sonuçta gelişimi iyiyse boy kilo hepsinin farklı oluyor gelişimi
esma sağol canım bizde sizi öptk oğluşumda öpüyor arkadaşını ŞenizŞeniz
zeynep otur işte ne güzel kız dinlenmene bak birde kahve yap kendine bak bana işyerindeyim telefon bakıyorum ona rağmen yaptım nescafemi geçtim bilgisayarın başına bana mısın demiyorum ben zaten gidiciyim daha mı çalışayımsengözlerimebaksanab
srpp kolay gelsin tatlım şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim gideceğiniz yer uzaksa arada mola verin bakalım yolculuğun rahat geçsin :1hug:

güle güle kullansın ipeğin canım kimliğin altındaki e bebekten mi aldın yoksa internetten mi canım

Fatoşçım oğlun iyiymiş çok şükür gözün aydın.
Sizin de bayramınız mübarek olsun. Haftaya görüşürüz artık.

arkadaslar gıdenler bı daha gırmeyecekler warsa herkese ıyı bayramlarrrr
fatos canım gozun aydın ıyıymıs daha nolsun

sağolun teyzeleri bayramınızı kutluyor oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…