bizde aldık bunun karyolasını çooook güsel canıım güle güle kullan bizde odamıza koyduk yatağını serdik dönencesini bile koyduk...artık durumuzmuzu bekliyoz.....:hulya:
bı rengınde kararsız kaldım acaba pembemı gul kurusumu rengınıde ıcıme sındırırsem verırım sıparısını... Sade tam bana gore cok yer kaplamıcak bı oda...
Plaj profılınde bankacı yazıyo bankadamısın sen? ısten mecburı olarak ayrılmadan once bende bankacıydım bebısım bı dogsun sutten kesılsın tekrar baslıcam ıse buyuk ıhtımal banka olur yıne heralde hıc ıstemıyorum ama bankayda neyse -tatlicadiarzu-
canlarım çok sağolun arada atladığım arkadaşlarda vardır ne olur kusuruma bakmasınlar
hepinize teşekkürler teyzoşlar zemuszemus
başın sağolsun canım allah kalanlara sabır versin
zeynepcim ve mydarling ciciler süper güzel günlerde kullanın inşallah
tüm dualarımız seninle canım allah hepimizin yanında olsun saglıkla alalım bebişlerimizi kucgaımıza inşallah...
AMA KIZLAR BU HEDİYELEŞME OLAYINA NEDEN KİMSE KATILMIYOR
BENCE ÇOK TATLI BİR DURUM
UFAK BİRER HEDİYE MALİYETİ DÜŞÜNMEYİN KİMİN NEYE GÜCÜ VARSA KİMSE BUNU NEDEN ALDIN DEMEZKİ
DŞÜNMEK YETER BENCE HADİ AMA :kedi:
Nasılsa çekilişimiz oldu. Şimdi arada bayram var herkes hemen bakamayacak. Yılbaşına kadar gönderelim derim ben.
Görmeden içine sinecek mi zeynebim yaa:uhm: Kataloglarda nette gördüğümüz şeyler birebir olmuyor her zaman.
valla öle görüküyo iyice araştır gül kurusu gibi duruyo tabi zevkler ve renkler tartışılmazmış ya karar sizlerinn
amanın, bilmeden yarana tuz basmışım. pardon.
hoşgeldin canım. nasılsın? izin bitti mi?
yok yaa, yılbaşına daha çook var. gelecek hafta halledebiliriz bence. ama yetiştiremeyecek arkadaş varsa belirtir, diğer haftaya sarkar. ne olacak sanki
biraz daha araştır tatlım o zaman içine sinsin iyice
bı rengınde kararsız kaldım acaba pembemı gul kurusumu rengınıde ıcıme sındırırsem verırım sıparısını... sade tam bana gore cok yer kaplamıcak bı oda...
plaj profılınde bankacı yazıyo bankadamısın sen? ısten mecburı olarak ayrılmadan once bende bankacıydım bebısım bı dogsun sutten kesılsın tekrar baslıcam ıse buyuk ıhtımal banka olur yıne heralde hıc ıstemıyorum ama bankayda neyse -tatlicadiarzu-
evet canım bankacıyım ben....ben devlet bankasında çalışıyorum ...........evet banka çok zor ve hep çok meşgulum oyüsden zor takip ediyom valla sizi
bir bakın su adrese
:CüvCüv:
rengı nası bı pembe ucuk pembemı soluk mu canlımı?
kızlar kura çekilmiş hemen girip okudum.oh ne güzel.
tubacımhemen özelden adresimi veriyorum canım..
summifer caım oda bana adresini verirse oglumuza göndereyim.
hepinizi öptüm
bende ozel bı bankadaydım bı daha tovbe zaten ozel bankaya gırmem devlet bankasına basvururum nıyetlenırsem kafamçokkarıştı
çook tatlı bi pembe bizdeki böle uçuk tam kız pembesi işte....ya bizde bunu internetten aldık çoook ucuza geldi içinde yatağı nevresimi . dönencesi karyolası 299 tl ye aldık valla harika bişi bide 12 ay taksitle ayda 37 tl miydi daha mı ucuz öle bişi
yok yaa, yılbaşına daha çook var. gelecek hafta halledebiliriz bence. ama yetiştiremeyecek arkadaş varsa belirtir, diğer haftaya sarkar. ne olacak sanki
canım benim ben 14 yıllık bankacıyım 20 yaşında girdim işe .....
Ben de yetişmeyebilir diye dedim hülyacım. Kendi adıma konuşayım canım o zaman arada bayram var o yüzden hemen alamam ben. Yarın sabah çıkıcam Pazartesi akşam dönücem ben İzmir'e(e İzmir dururken Burdurdan birşey almam), ertesi gün de işe gelicem e geç çıkıyorum zaten önümüzdeki hafta sonundan önce bakamam. Kargoya verip göndermemle 2 haftayı bulacak zaten o yüzden en geç yılbaşına kadar dedim şekerim.