- 17 Mayıs 2009
- 2.486
- 3
- 41
HÜLOŞUUUM bitti kısss başladım ....elimde branül vardı biraz önce hastanede son serumum takıldı kurtuldum Allahım sizi muhtaç etmesin
ohh ne güzel dinlendin. sağlıklı olunda bebişle sen, serumu falan dert etme. neyseki bitmiş. kolay gelsin canım.
ıyıce arastırcaz canım artık esım oyle dırek almaz zaten butun alısverıslerını netten yapar guvenmedıgı seyı hayatta almaz o yuzden rahatım ıcıgını cıcıgını cıkartır almadan bı rengıne takıldım ıste CADIARZU
ıyıce bı arastırıyım sunun rengını ben canım sagol :1hug:
ayyyy sorma cıldımak uzereyım sınırımden klava:
lmaz: dikkatli boyanırsa bişey olmaz. takma böyle şeyleri.
çook tatlı bi pembe bizdeki böle uçuk tam kız pembesi işte....ya bizde bunu internetten aldık çoook ucuza geldi içinde yatağı nevresimi . dönencesi karyolası 299 tl ye aldık valla harika bişi bide 12 ay taksitle ayda 37 tl miydi daha mı ucuz öle bişi
hangi isteden aldınız. linkini gönderebilir misin? benim de kafam karışık yatak konusunda park yatak almaya karar vermiştik en son: sonradan genç odası alacaktık. şimdi yine kafam karıştı kafamçokkarıştı
Ben de yetişmeyebilir diye dedim hülyacım. Kendi adıma konuşayım canım o zaman arada bayram var o yüzden hemen alamam ben. Yarın sabah çıkıcam Pazartesi akşam dönücem ben İzmir'e(e İzmir dururken Burdurdan birşey almam), ertesi gün de işe gelicem e geç çıkıyorum zaten önümüzdeki hafta sonundan önce bakamam. Kargoya verip göndermemle 2 haftayı bulacak zaten o yüzden en geç yılbaşına kadar dedim şekerim.
ayy bende sabırsızım canım kusura bakma. tahammül denen bişey kalmadı bende. tabii haklısın, ne zamanın yoksa ne yapıcan:)