2010 Şubat Anneleri

HÜLOŞUUUM bitti kısss başladım ....elimde branül vardı biraz önce hastanede son serumum takıldı kurtuldum Allahım sizi muhtaç etmesin

ohh ne güzel dinlendin. sağlıklı olunda bebişle sen, serumu falan dert etme. neyseki bitmiş. kolay gelsin canım.

ıyıce arastırcaz canım artık esım oyle dırek almaz zaten butun alısverıslerını netten yapar guvenmedıgı seyı hayatta almaz o yuzden rahatım ıcıgını cıcıgını cıkartır almadan bı rengıne takıldım ıste CADIARZU

ıyıce bı arastırıyım sunun rengını ben canım sagol :1hug:

ayyyy sorma cıldımak uzereyım sınırımden :eek:klava:

:eek:lmaz: dikkatli boyanırsa bişey olmaz. takma böyle şeyleri.

çook tatlı bi pembe bizdeki böle uçuk tam kız pembesi işte....ya bizde bunu internetten aldık çoook ucuza geldi içinde yatağı nevresimi . dönencesi karyolası 299 tl ye aldık valla harika bişi bide 12 ay taksitle ayda 37 tl miydi daha mı ucuz öle bişi

hangi isteden aldınız. linkini gönderebilir misin? benim de kafam karışık yatak konusunda park yatak almaya karar vermiştik en son: sonradan genç odası alacaktık. şimdi yine kafam karıştı kafamçokkarıştı

Ben de yetişmeyebilir diye dedim hülyacım. Kendi adıma konuşayım canım o zaman arada bayram var o yüzden hemen alamam ben. Yarın sabah çıkıcam Pazartesi akşam dönücem ben İzmir'e(e İzmir dururken Burdurdan birşey almam), ertesi gün de işe gelicem e geç çıkıyorum zaten önümüzdeki hafta sonundan önce bakamam. Kargoya verip göndermemle 2 haftayı bulacak zaten o yüzden en geç yılbaşına kadar dedim şekerim.

ayy bende sabırsızım canım kusura bakma. tahammül denen bişey kalmadı bende. tabii haklısın, ne zamanın yoksa ne yapıcan:)

bu sıtenın arka fonundakı ucuk pembe gıbımı yanı gamyoncuiremsu
ewet odanın fıyatı cok uygun 3 yasına kadar yatsın sonra bende ıse gırmıs olucagım ıcın dırek genc odası moduna gecerız :lepi:

biraz azcık daha pembesi.......işşallah canım

HÜloŞum dur kısss eŞımı aryım yazarım az bekle arıyoom

srpp - herkes aynı hafta gönderse daha eglenceli olmazmı? hergun birimiz alırız kargolarımızı

Valla şekerim çok güzel olur ama işte herkesin vakti bir değil ki. Araya bayram girmese haftaya gönderelim derim ben de ama maalesef ben yetişemem.

BEBEFıX adı buymuş hüloşum ordan aldık google den yaz bebefix diye çıkar bi bak istersen

hüloş bizde başta hep park yatak dedik eme ya hertarafı naylon çocuk valla terler içinde altı naylon üstü naylon bide benim ev kaloriferli uuuf yanar kızım ... o yüzden karyolada karar kıldık daha havadar.

biraz azcık daha pembesi.......işşallah canım
bızım odanın rengınde yanıııı kaydirigubbakcemile2

ohh ne güzel dinlendin. sağlıklı olunda bebişle sen, serumu falan dert etme. neyseki bitmiş. kolay gelsin canım.

hangi isteden aldınız. linkini gönderebilir misin? benim de kafam karışık yatak konusunda park yatak almaya karar vermiştik en son: sonradan genç odası alacaktık. şimdi yine kafam karıştı kafamçokkarıştı

ayy bende sabırsızım canım kusura bakma. tahammül denen bişey kalmadı bende. tabii haklısın, ne zamanın yoksa ne yapıcan:)

sorma fecı sınır yaptım sabahtn berı kaydirigubbakcemile

BEBEFİX adı buymuş hüloşum ordan aldık google den yaz bebefix diye çıkar bi bak istersen

googla a bebefıx yaz canım orda oda takımlarında cıkıyor belıs bebe nın takımı

kafamçokkarıştı
sabır ısı walla ben 3 sene zor dayandım bankaya ısten cıktıgım gun kus gıbı hafıfledım sınırlerım yatıstı resmen

yapcak bişi yok evet zor ve çook yorucu..... çalışmayı seviyorum ben ......işimi çok seviyorum ondan öle çok zorda gelmiyo

Bitti Allahım tekrar vermez işşallha çok acıdı çıkarırlarken çok kanadı.....sağol canım

selam tekrar kızlar ben geldim pazar bi kalabalık öff bin pişman oldum nerden çıktım bayram üstüya ondan heralde

bızım odanın rengınde yanıııı kaydirigubbakcemile2

sorma fecı sınır yaptım sabahtn berı kaydirigubbakcemile

googla a bebefıx yaz canım orda oda takımlarında cıkıyor belıs bebe nın takımı

evet canım biz ordan aldık valla rengi çok güsel...bende öle kolay kolay beğenmem ama valla böle pudra pembe..... ....yinede arayıp bi sor istersen biz aradık....lila görünyodu sadce ben ya beyaz ya pembe istiyodum ondan aradım

hüloş bizde başta hep park yatak dedik eme ya hertarafı naylon çocuk valla terler içinde altı naylon üstü naylon bide benim ev kaloriferli uuuf yanar kızım ... o yüzden karyolada karar kıldık daha havadar.

canım çocuk naylonun üstünde yatmıycak ki... sonuçta yatağa yatıcak... üstünede ona göre bi nevresimle yorgan alırsın bitti gitti...

selam tekrar kızlar ben geldim pazar bi kalabalık öff bin pişman oldum nerden çıktım bayram üstüya ondan heralde
bayram ustu ewet ana baba gunu gıbıdır kafamçokkarıştı

evet canım biz ordan aldık valla rengi çok güsel...bende öle kolay kolay beğenmem ama valla böle pudra pembe..... ....yinede arayıp bi sor istersen biz aradık....lila görünyodu sadce ben ya beyaz ya pembe istiyodum ondan aradım

arayıp sorarız canım cok sagol severım ucuk pembeyı ben :asigim:

bana mı sorduun kuşuuum .....ahhh sorma kansızlık var çok düşükmüş serm taktılar 5 tane içinede ferrum ampul

sen demır ılacı almıyomusun kansızlık ıcın? gyno ferro sanol? doktorunun baslatmıs olması lazımdı. cok gecmıs olsun ıns bı daha dusurmez Allah bundan dolayı hastanelere...

X