2010 Şubat Anneleri

fatimacım, gönder anacım adres ve msn bilgilerini bekliyorum. kız senin bebiş kız mıydı erkek mi? :kedi:
yanlış olmasın..!

rıca ederım canımm
kızlar bu arada lıstede fatos yok haberı yokmuydu acaba cenaze falan derken sımdı habersız kısıler cıkarsa cok uzulurum ama yaaaa :sinifsinif:

onlarıda bi çekeriz artık canım kendi aralarında:))

canım dikkat et kendine oralarda çok yorulma... bu arada dün gece benimde sancım oldu... çok korktum sağdan sola dönerken birden bi girdi aynen doğurucam sandım... lavaboya gittim hemen baktım bişey yok... fazla uzun sürmedi allahtan ama ara ara oldu... bebeğimin hareketleride az bugün biraz korktum ama kendini azda olsa 1-2 tekmeyle hissettiriyo...

aynı düşüncedeyiz canım benimde karnım ağrıyo ara ara bende diyom doğurcam galiba diyee

canım özelden mesaj atıyorum adres ve telefonumu sende beni çaldır kaydedeyim emii

Zeynep eiline saglık güzel olmus cekilisler. Eger yeni katılmak isteyen olursa onlarıda kendi aralarında cekebilirsin belki....

esracım o bendede oluyo sağdan sola dönerken dediğin gibi bende korkuyorum öle oluncaa hemen bakıyorum yok bişey rahatlıyorummm

dıkkat et canım ya uzun yola cıkmasan keske :uhm:
bendede adet agrıları gıbı agrılar oluyor ara ara baslıyo sonra gecıyo bende anlamadım ne iş...

rıca ederım kızlar bu arada...
burcucum melıssa nın adı berrın ama bebısın cınsıyetını hatırlamıyorum su an.
kızlar bu arada soyısımlerınızıde yazıverın barı kargoya ne dıye verıcez delikafadulden

ayaklarım buzzzzzzzzzzzz ısıtamıyorum bı turlu belkıde ondan agrım oluyo :sinifsinif:

esracım o bendede oluyo sağdan sola dönerken dediğin gibi bende korkuyorum öle oluncaa hemen bakıyorum yok bişey rahatlıyorummm

acemilik işte hayatım bizi nasıl bişey bekliyo bilmiyoruz ki... nasıl bi sancı ne şekilde oluyo.. teoride evet ama pratikte hiçbişey bilmiyoruz... yaşayıp görücez hayırlısıyla...

izin aldığın iyi olmuş, bol bol dinlenirsin en azından, dikkat et. demek gittikçe sıklaşacak bu ağrılar. hazırlıklı olalım dicem ama nasıl...?

aklına getirme anacım öyle şeyler. ne zaman ayrılacaksın izne?

aynı düşüncedeyiz canım benimde karnım ağrıyo ara ara bende diyom doğurcam galiba diyee

canım özelden mesaj atıyorum adres ve telefonumu sende beni çaldır kaydedeyim emii

bazen burada okuyunca ağrılarla ilgili şeyleri durup dururken benim de ağrılarım başlıyor. psikolojik deli oldum yahuu

peki ben papatya ya nasıl ulaşcam pek girmiyor ya bana adresini vermesi lazım çünki bayramdan sonraya yetişirmikine :uhm: ay heyecanladım ilk defa kız bebiş için hediye alcam :sm_cool:

ayaklarım buzzzzzzzzzzzz ısıtamıyorum bı turlu belkıde ondan agrım oluyo :sinifsinif:

olabilir canım.. ayaklar direk mideye vurur.. çorap patik ne bulursan geçir ayağına... olmadı peteklere daya ayaklarını...

yaren geçmiş olsun bugün benimde heryerim ağrıyor ama karnım daha çok ağrıyor büyüki htimalle üşütüyoruz sanki aykkabımın içine kar yağmış gibi bir türlü ayaklarım ısınmıyor

acemilik işte hayatım bizi nasıl bişey bekliyo bilmiyoruz ki... nasıl bi sancı ne şekilde oluyo.. teoride evet ama pratikte hiçbişey bilmiyoruz... yaşayıp görücez hayırlısıyla...

olabilir canım.. ayaklar direk mideye vurur.. çorap patik ne bulursan geçir ayağına... olmadı peteklere daya ayaklarını...

kız bızım ew sıcak daha petek yakmıyoruz henuz sukur cok sogumuyo ew butun yaz dırek gunesı aldıgından kısın soguk gecmıyo bıde mantolama yaptırmıstık ıcten onunda etkısı war hihoyyyt

aynen yaaaa ayaklarım ısınmıyor bı turlu fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…