rıca ederım canımm
kızlar bu arada lıstede fatos yok haberı yokmuydu acaba cenaze falan derken sımdı habersız kısıler cıkarsa cok uzulurum ama yaaaa :sinifsinif:
yarın sabahtan memlekete gidiyoruz kızlar. izin aldım. bu arada dün akşam,gece ve şimdi karnım çok ağrıdı.. benim gibi karnı ağrıyan başka biri yok heraldeçok zor bir durum, önceden fazla takmıyodum ama şimdi endişeleniyorum,dün akşam doğurcam heralde diye düşünmeye başlamıştım artık..
kızlar ben geldm. Zeynepcim eline sağlık, çekişi yapmışsın. Ne güzel ya ,genelde erkek olanlara kız çıkmış :) pofidi adresi gönderirim canımben de serapcığıma alacağım, daha yeni demiştim ne kadar çok şey almışsın diye :) şimdi o kadar şeyin içine değişik bi hediye düşüneyim ben :) serap sen de adres ve telefon gönder bana..
Yarın sabahtan memlekete gidiyoruz kızlar. Izin aldım. Bu arada dün akşam,gece ve şimdi karnım çok ağrıdı.. Benim gibi karnı ağrıyan başka biri yok heraldeçok zor bir durum, önceden fazla takmıyodum ama şimdi endişeleniyorum,dün akşam doğurcam heralde diye düşünmeye başlamıştım artık..
onlarıda bi çekeriz artık canım kendi aralarında:))
canım dikkat et kendine oralarda çok yorulma... Bu arada dün gece benimde sancım oldu... çok korktum sağdan sola dönerken birden bi girdi aynen doğurucam sandım... Lavaboya gittim hemen baktım bişey yok... Fazla uzun sürmedi allahtan ama ara ara oldu... Bebeğimin hareketleride az bugün biraz korktum ama kendini azda olsa 1-2 tekmeyle hissettiriyo...
Geldim canım geldim :) bende yeni gördüm çekiliş tapılmış hayırlı uğurlu olsun elllerine sağlık zeynebcim ..
canım ben sana adresi özelden atarım ...
kızlar ben geldm. zeynepcim eline sağlık, çekişi yapmışsın. ne güzel ya ,genelde erkek olanlara kız çıkmış :) pofidi adresi gönderirim canımben de serapcığıma alacağım, daha yeni demiştim ne kadar çok şey almışsın diye :) şimdi o kadar şeyin içine değişik bi hediye düşüneyim ben :) serap sen de adres ve telefon gönder bana..
yarın sabahtan memlekete gidiyoruz kızlar. izin aldım. bu arada dün akşam,gece ve şimdi karnım çok ağrıdı.. benim gibi karnı ağrıyan başka biri yok heraldeçok zor bir durum, önceden fazla takmıyodum ama şimdi endişeleniyorum,dün akşam doğurcam heralde diye düşünmeye başlamıştım artık..
fatimacım, gönder anacım adres ve msn bilgilerini bekliyorum. kız senin bebiş kız mıydı erkek mi? :kedi:
yanlış olmasın..!
esracım o bendede oluyo sağdan sola dönerken dediğin gibi bende korkuyorum öle oluncaa hemen bakıyorum yok bişey rahatlıyorummm
kızlar ben geldm. zeynepcim eline sağlık, çekişi yapmışsın. ne güzel ya ,genelde erkek olanlara kız çıkmış :) pofidi adresi gönderirim canımben de serapcığıma alacağım, daha yeni demiştim ne kadar çok şey almışsın diye :) şimdi o kadar şeyin içine değişik bi hediye düşüneyim ben :) serap sen de adres ve telefon gönder bana..
onlarıda bi çekeriz artık canım kendi aralarında:))
canım dikkat et kendine oralarda çok yorulma... bu arada dün gece benimde sancım oldu... çok korktum sağdan sola dönerken birden bi girdi aynen doğurucam sandım... lavaboya gittim hemen baktım bişey yok... fazla uzun sürmedi allahtan ama ara ara oldu... bebeğimin hareketleride az bugün biraz korktum ama kendini azda olsa 1-2 tekmeyle hissettiriyo...
aynı düşüncedeyiz canım benimde karnım ağrıyo ara ara bende diyom doğurcam galiba diyee
canım özelden mesaj atıyorum adres ve telefonumu sende beni çaldır kaydedeyim emii
ayaklarım buzzzzzzzzzzzz ısıtamıyorum bı turlu belkıde ondan agrım oluyo :sinifsinif:
acemilik işte hayatım bizi nasıl bişey bekliyo bilmiyoruz ki... nasıl bi sancı ne şekilde oluyo.. teoride evet ama pratikte hiçbişey bilmiyoruz... yaşayıp görücez hayırlısıyla...
olabilir canım.. ayaklar direk mideye vurur.. çorap patik ne bulursan geçir ayağına... olmadı peteklere daya ayaklarını...
yaren geçmiş olsun bugün benimde heryerim ağrıyor ama karnım daha çok ağrıyor büyüki htimalle üşütüyoruz sanki aykkabımın içine kar yağmış gibi bir türlü ayaklarım ısınmıyor
Serapppp canım nerdesin aldım adreslerini :) senin bebiş erkekmiydi yahu :uhm:
Gördüm canım mesajını. Oğluşum olacak evet canıma.s
Tamam canım özleden yazıyorum bilgilerimi ben sana, bebişim erkek bu arada...