2010 Şubat Anneleri

çarşı pazar işim bitti valla çok kalabalıkta insanlar eziyo sanki sinir oluyorum bendee

sen demır ılacı almıyomusun kansızlık ıcın? gyno ferro sanol? doktorunun baslatmıs olması lazımdı. cok gecmıs olsun ıns bı daha dusurmez Allah bundan dolayı hastanelere...

Alıyorum güselim ama malesef ben de ORAK HÜCRE TAŞIYICILIĞI VAR pek faydası olmadı ...ondan verdi heralde serumu ...amin canım 5 gün hastaneye git gel çok yıprattı bide korkarım iğneden

Alıyorum güselim ama malesef ben de ORAK HÜCRE TAŞIYICILIĞI VAR pek faydası olmadı ...ondan verdi heralde serumu ...amin canım 5 gün hastaneye git gel çok yıprattı bide korkarım iğneden

gecmıs olsun cok :1no2:

vee yürüyüşe çıkma zamanı. sıkıntılı bi anne adayı olarak, hava almam gerek. bi de ben dolanayım bakalım, dışarıda ne var ne yok.

görüşürüz kızlaar. kendinize ve yeğenlerime iyi bakın. opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis afferim hüloş çok yooruulma emi

güle güle hülyacım bizim yerimize de gez burda hava çok güzel inş. bayramda da böyle olurda gezeriz
ay ne güzel papatya da gelmiş aldım canim adresi kaydirigubbakcemile5

zeynepcim seninkinin fiyat aralıgını bilmiyorum ama benim kuzen su modelden aldı epey guzel duruyor mobilyasıda pek kaliteli hatta ben de erkek modeli cok az sınırlı olmasa burdan alıcaktım.

BELİS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları
burdan buse bebek odası cnm. cok sık hemde buyuyenlerden..
paylasayım istedim cnm..

canım bu sıteyı bılıyorum cok guzel seyler war ama ben buyuyen besık dusunmuyorum su an. 3 yasından sonra odası degısıcek genc odası alıcaz bebek odasını 3 sene kullanıcak sadece o yuzden normal besık ısımı gorur ama sıtede cok guzel odalar war kokoş hanımlara seslenıyorummmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

plaj geçmiş olsun herkesin bir derdi var işte Rabbim şifa versin dert veripte derman aratmasın kimseye:Saruboceq::Saruboceq:

canım endişe edilicek bişiy deil bendede var kahverengi kısmında olur
benim kızken bile vardı azda olsa

cok saolun kızlar sizler de olması icimi rahatlattı biraz. simdi dra gidicem ama bosyere hastaneye gitmeyeyim diye 5 aralıkta dr kontrolumuz var ozamana alıyım da randevu gitmisken gostereyim icim rahat etsin ..
saolun hepiniz iyiki varsınız opuyorumnanaktan

Bu oda işi de çok heyecanlı sanki çeyiz yapıyormuş gibi heyecanlanıyorum.
Beni bayramdan sonra bakıcaz diye beklettiler hep bayram geldi kimse beni tutamaz artıkkkk:sm_cool::sm_cool:

Bu oda işi de çok heyecanlı sanki çeyiz yapıyormuş gibi heyecanlanıyorum.
Beni bayramdan sonra bakıcaz diye beklettiler hep bayram geldi kimse beni tutamaz artıkkkk:sm_cool::sm_cool:

aynen banada hep bayramdan sonra dedıler dahada baglasalar durmam :dance:

çok uykum geliyoooo gece uyuyamıyorum şimdide uykum geliyo mirmirmirmir

ayyyyy ewde ısım gucum yok ınternete sardım bugunde yaaa... temızlık yapıldı camasır yok bulasık yok yemekte war bende yayıldım netın karsısına :teytey:

slm kızlar biz geldik başsağlığı dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum bugün doktora gittim teyzeleri 36,5 cm olmuş kiloyu sölemiyolar durumu ii çok şükür sizler nasılsınız?

kızlar patronum var giremiyorum hepinize iyi bayramlar dilerim kurban alanların Allah kabul etsin şehir dışına çıkacaklar hayırlı yolculuklar ailesine görecekler gözleri aydın çok güzel bir bayram geçirin inş. hepinizi kocaman öpüyorum oğluma depikliyo oda öpüyo galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…