sen demır ılacı almıyomusun kansızlık ıcın? gyno ferro sanol? doktorunun baslatmıs olması lazımdı. cok gecmıs olsun ıns bı daha dusurmez Allah bundan dolayı hastanelere...
Alıyorum güselim ama malesef ben de ORAK HÜCRE TAŞIYICILIĞI VAR pek faydası olmadı ...ondan verdi heralde serumu ...amin canım 5 gün hastaneye git gel çok yıprattı bide korkarım iğneden
vee yürüyüşe çıkma zamanı. sıkıntılı bi anne adayı olarak, hava almam gerek. bi de ben dolanayım bakalım, dışarıda ne var ne yok.
görüşürüz kızlaar. kendinize ve yeğenlerime iyi bakın. opuyorumnanaktan
gecmıs olsun cok :1no2:
zeynepcim seninkinin fiyat aralıgını bilmiyorum ama benim kuzen su modelden aldı epey guzel duruyor mobilyasıda pek kaliteli hatta ben de erkek modeli cok az sınırlı olmasa burdan alıcaktım.
BELİS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları
burdan buse bebek odası cnm. cok sık hemde buyuyenlerden..
paylasayım istedim cnm..
canım endişe edilicek bişiy deil bendede var kahverengi kısmında olur
benim kızken bile vardı azda olsa
esmacım bizde seni ve oğluşunu öptük opuyorumnanaktan
hülyacım annene geçmiş olsun inş. önemli bişeyi yoktur acil şifalar dilerim
sinemcim sivilceler için hiç bilgim yok canım belki alerji falandır için rahat etmeyecekse bir dra göster istersen
esracım eline sağlık bende katıldım burası çökerse facebooka geçiş yaparız artık kaydirigubbakcemile5
canım ben okumuştum bununla ilgili bi yazı... göğüs uçlarında koyulaşma olduğu gibi o tarz kabartılarda oluyormuş... hiç takma kafana canım normal bi gelişme bu...
canım iyileşmene çok sevindim.. yoluluk esnasında fazla yormamaya çalış kendini hayatım.. sonuçta vücudun yorgun düştüğü anda hastalık tekrar nüksedebilir... hayırlısıyla evinizide çabucak taşırsınız inşallah... güle güle iyi günlerde oturun inşallah...
Sinemcim normal onlar gebelikte olurmus zaten. Tek değişen yerlerimiz orası değilki bütün vücudumuz ufak ufak değişime ugradı.Kafana takma derim ben ama yine için rahat etmicekse bi doktora görün.
Saol canm.Çok uzun bir yolculuk olmayacak zaten en fazla 1 saat te oradayız.Arabamızda artık tamirden cıktı (biliyorsun arabayı haşat etmiştim kaydirigubbakcemile3) kendi arabamızla gidecegiz klimada var şöförde kocam bende yan tarafta uzatırım koltugu oh gel keyfim gel :)Ev içinde saol canm. Pek yogun bir döneme giriyorum hadi hayırlısı.
Saol canm.Bende ufoda var ama ufo bebek varken idare etmez gibime geliyor.
Anam kızlar eşimin dogum günü 9 aralık ozamana kadar tasınsak keşke .Kocişin dogum gününü baştan savma gecirmek istemem. Ayy bu defa ne yapsam nasıl bi hazırlık yapsam acaba .Varmı fikirleriniz kızlar?
aynı kredm galiba canım bizimkiler ketoral hem 3 tane fitil birde bunun kremi.belki başlangiçtır senink,i kullanda ilerlemesin.
bendede var sinem ufak içi dolu gibi sivilceden bozma birşey.normal galiba.
Esma Tuğba merci canım yeni nick ile geldik.
ayy ne güzel söyledin ama dışarda rahat oturup konuşacağımız bir yer olacak birde kovmayacaklar bizi bu ne kaç saat oturdunuz diye malum oturduğumuz yerden kalkmak zor .
yok canım elde olmayan sebeplerden değiştirdim ama iyi oldu iyi.
aa ben demeyi unuttum sizi sanki size yaptıklarımı söylemezsem gizli saklı iş yapıyormuşum gibime geliyo sıyırdım iyiceBimden 2. setide aldım ben.internette 34.00 tl fiyatı görünce gittim 2. yi aldım almam başka.çantalı set almayada gerek yok bana 1 sırt 1 kol bebek eşya çantamız var.
Bu oda işi de çok heyecanlı sanki çeyiz yapıyormuş gibi heyecanlanıyorum.
Beni bayramdan sonra bakıcaz diye beklettiler hep bayram geldi kimse beni tutamaz artıkkkk:sm_cool::sm_cool:
çok uykum geliyoooo gece uyuyamıyorum şimdide uykum geliyo mirmirmirmir
aaaa esra hosgeldın kız :roflol::roflol::roflol: