2010 Şubat Anneleri

Hulen aldım mesajını sen bana isim soyad yazmamıssın. Ama bir sorun cikmaz herhalde Yurtici kargoyla göndereceğim.
Bayramdan sonraki 2 aralık haftası göndermeler baslıyor değilmi?

acemilik işte hayatım bizi nasıl bişey bekliyo bilmiyoruz ki... nasıl bi sancı ne şekilde oluyo.. teoride evet ama pratikte hiçbişey bilmiyoruz... yaşayıp görücez hayırlısıyla...

aynen teoride evetiz pratikte bilmiyoruz Allah yardımıcımız olsun kızlarrr

acemilik işte hayatım bizi nasıl bişey bekliyo bilmiyoruz ki... nasıl bi sancı ne şekilde oluyo.. teoride evet ama pratikte hiçbişey bilmiyoruz... yaşayıp görücez hayırlısıyla...

ben çözdüm bu sancı işini. kayınvalidem anlatmıştı b ara ama o zaman anlamamıştım ama geçen gece yokladı: o zaman anladım ne tür bi ağrı olduğunu. kayın validem bağırsakları bozuldu sanmış, sürekli lavaboya gitmiş. meğer doğum sancısymış o akannehir

adet sancısı gibi ağrılar, kasık ağrıları ile alakası yok. asıl sancı, hani bağırsakların bozulur da karnına deli gibi ağrılar girer ya. henüz lavaboya gidememişsindir ve ve tüm karnında acı veren bi ağrı gezer. öyle bişeyler işte. doğum yapanlara da sorup teyid ettim :CüvCüv:
ama yine de korkuyorum

Hulen aldım mesajını sen bana isim soyad yazmamıssın. Ama bir sorun cikmaz herhalde Yurtici kargoyla göndereceğim.

ewet canım o hafta ıcı gonderırız ıste

canım ben gece yatarken su torbaları varya onlardan aldık içine kaynar suyu koyuyom aıyom yatğın içine mis gibi oluyo sabaha kadarda sıcaık duruyo soğumuyo hemen tavsiye ederim

ya ama benım gecelerı sıcak zaten yorganın altında ısınıyo ama gunduz buz gıbı ayagımda su an 2 kat hawlu corap war ama yınede soguk senağlama

http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=31951&title=

kızlar bu oda nasıl pembelı olan bı baksanıza buna takılmıs wazıyetteyım

odanız da pembeye boyandı. yakışır valla. ben beğendim. şıkmış

unutmuşum canım. az önce gönderdim ama.

odanız da pembeye boyandı. yakışır valla. ben beğendim. şıkmış

unutmuşum canım. az önce gönderdim ama.

boya deme bana yaaaa dun temızlık yapıldı ewde esım bu aksam ustayı getırıp bı kat daha attırıcakmıs boyanın uzerıne ıcıne sınmemıs boyle guzel olmamıs delırttı benı resmen sabahtan berı burnumdan soluyorum daha dun temızlendı ew klava:klava:klava:klava:klava:

alkisalkisalkis ben beğendim canım çok tatlı

:1hug:

Zeynep sende aşırı bir kansızlık olabilir.
yok canım kan sayımım daha gecen hafta yapıldı kansızlıgım yok zaten demır ılacıda alyorum benım sureklı boyle kıs geldımı sureklı soguk ayaklarım normalde cok rahatsız etmıyo ama hamıleyken kasıklarımda agrı yaptıgı ıcın rahatsız oldum :1ninca:

zeynepcim güzel ama pembesi soluk geldi bana daha canlı olabilir sanki yinede sen bilirsinnn

sıparısı werırsek netten werıcez canım walla ıstanbulda degıl yerlerı burda odalar ınanılmaz pahalı sehır dısından gelıcek kargoyla acaba gercekten solukmudur pembesı oyleyse elımızde patlar resmen oda fisfisfis

Nasılsa çekilişimiz oldu. Şimdi arada bayram var herkes hemen bakamayacak. Yılbaşına kadar gönderelim derim ben.

Görmeden içine sinecek mi zeynebim yaa:uhm: Kataloglarda nette gördüğümüz şeyler birebir olmuyor her zaman.

valla öle görüküyo iyice araştır gül kurusu gibi duruyo tabi zevkler ve renkler tartışılmazmış ya karar sizlerinn

amanın, bilmeden yarana tuz basmışım. pardon.

bizde aldık bunun karyolasını çooook güsel canıım güle güle kullan bizde odamıza koyduk yatağını serdik dönencesini bile koyduk...artık durumuzmuzu bekliyoz.....:hulya:

hoşgeldin canım. nasılsın? izin bitti mi?

yok yaa, yılbaşına daha çook var. gelecek hafta halledebiliriz bence. ama yetiştiremeyecek arkadaş varsa belirtir, diğer haftaya sarkar. ne olacak sanki

biz şimdilik bunu aldık ama asıl odasını kızım doğduktan sora alcaz ......ben bi toparlanayım Allahın izniyle..... şe var çilek kızlar için sindy bebek odası ay çok güseeelllll onu alcaz durucuma....onu artık taaa genç kız olsada kullanır küçük kızım işşşallahhhh....hepimize

HÜLOŞUUUM bitti kısss başladım ....elimde branül vardı biraz önce hastanede son serumum takıldı kurtuldum Allahım sizi muhtaç etmesin

canım ben oldum olası cok cıvcıvlı seylerı sevmem o yuzden sade olsun ıstıyorum kendım suslıcem odanın ıcını cok goz yormasın sade huzurlu olsun ıstıyorum gamyoncuiremsu

sen beğendinse tamamdır ama daha uçuk pembe olsa daha şeker olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…