2010 Şubat Anneleri

kızlar ben seldaya alıyorum
onun telini bana ulaştırır mısın zeynepcim?
msnsi varsa o da olur
adresini alayım

oğluşu oluyordu değil mi onun?
benim kzıımla kerteriz :)

Eline sağlık zeynepçim.

Zeynepçim bir kız hediyesi almak iyi oldu ben hep erkek eşyalarına bakıyordum değişiklik olacakkaydirigubbakcemile3

arya kuşum bende sana adresimi yollarımkaydirigubbakcemile3
benim kızım olacakta:kedi:

Eline sağlık zeynepçim.

Zeynepçim bir kız hediyesi almak iyi oldu ben hep erkek eşyalarına bakıyordum değişiklik olacakkaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey

herkes kımden hedıye alıcaksa ozelıne telefonunu msn ını adresını yazsın gayrı kızlar
Şeniz

çok sevindim bende kız elbisesi alcam hep kız kıyafetleri gözüme takılıyordu zaten iyi oldu fikirevi özelden yaz adresini

burcucuuuuuuum özel mjmı aldınmı canım

iyiyim hülyacım biraz yorgun hissediyorum kendimi sanki bişey yaptım heryerim ağrıyor valla anne de sevindim canım yok kız kalmadı perde merde bitti o iş çok şükür

kızlar ben kaçıyorum gelince görüşürüz öpüldünüz

aytencım mesajını aldım canım
srpp sanada mesaj attım canım
:))))
dıger topıkede koyım bunu ıyı hatırlattın

benimde milupa paketim geldiiiiiiiiiiiiii sonunda işten çıkmadan ulaştı elime

ayten hayırlı olsun canım bu arada senın mınık oğluştu dimi tutup pembelı bısı almıyım komık olur :))))

bende kız için alıcam bende çok özeniyorum kız eşyalarına ne tatlı :hulya:
aytencim hadi gözün aydın sanki bunlar bizi duyuyor ne zaman birisi gelmedi dese hemen yolluyorlar kaydirigubbakcemile3

Eline sağlık zeynepçim.

bende kız için alıcam bende çok özeniyorum kız eşyalarına ne tatlı :hulya:
aytencim hadi gözün aydın sanki bunlar bizi duyuyor ne zaman birisi gelmedi dese hemen yolluyorlar kaydirigubbakcemile3

gecendede ben gelmedı dıyodum cat kapı caldı paket geldı baska bısı ısteseymısım keske Allah tan :roflol:

aytencım mesajını aldım canım
srpp sanada mesaj attım canım
:))))
dıger topıkede koyım bunu ıyı hatırlattın

Ok mesaj alınmıştırsengözlerimebaksanab

Aslında bu sayede telefon trafiği de oluşturuyoruz kızlar. Telefonlarınızı yazın mutlaka.
Doğum zamanı haber almada işimize yarayacaktır:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…