2010 Şubat Anneleri

burcucuuuuuuum özel mjmı aldınmı canım

zehra aldım canım mesajını ama ben siteye yeni üyü gözüküyorum ya özel mesaj yazabilmem için 50 kere yazmış olmam gerekiyormuş.o yüzden cevap yazamıyorum sana .msn kaydettim ama açınca yazarım.:tomato:

melissa mesaj atma hakkım yokmuşta o yüzden yazamıyorum canım ben sana sen bana özelden adres ve telefon bilgilerini atarmısın rica etsem.

Ok mesaj alınmıştırsengözlerimebaksanab

Aslında bu sayede telefon trafiği de oluşturuyoruz kızlar. Telefonlarınızı yazın mutlaka.
Doğum zamanı haber almada işimize yarayacaktır:lepi:

ewet bencede telefonlar alınıyor verılıyor ıyı oldu :lepi:

zehra aldım canım mesajını ama ben siteye yeni üyü gözüküyorum ya özel mesaj yazabilmem için 50 kere yazmış olmam gerekiyormuş.o yüzden cevap yazamıyorum sana .msn kaydettim ama açınca yazarım.:tomato:

kız gayret et 50 ye ulas laelaelaelaelae

bende kız için alıcam bende çok özeniyorum kız eşyalarına ne tatlı :hulya:
aytencim hadi gözün aydın sanki bunlar bizi duyuyor ne zaman birisi gelmedi dese hemen yolluyorlar kaydirigubbakcemile3

sağol canım kulakları çınlıyor galiba işten çıkmadan geldiği iyi oldu

hulen - fatıma 38 e alıyor
fatıma38 - ozlemzafer e alıyor

kendime ait olanları aldım, saol zeynepcim:)) adresleri almak lazım şimdi

rıca ederım canımm
kızlar bu arada lıstede fatos yok haberı yokmuydu acaba cenaze falan derken sımdı habersız kısıler cıkarsa cok uzulurum ama yaaaa :sinifsinif:

kızlar ben geldm. zeynepcim eline sağlık, çekişi yapmışsın. ne güzel ya ,genelde erkek olanlara kız çıkmış :) pofidi adresi gönderirim canımben de serapcığıma alacağım, daha yeni demiştim ne kadar çok şey almışsın diye :) şimdi o kadar şeyin içine değişik bi hediye düşüneyim ben :) serap sen de adres ve telefon gönder bana..

yarın sabahtan memlekete gidiyoruz kızlar. izin aldım. bu arada dün akşam,gece ve şimdi karnım çok ağrıdı.. benim gibi karnı ağrıyan başka biri yok heralde :KK43: çok zor bir durum, önceden fazla takmıyodum ama şimdi endişeleniyorum,dün akşam doğurcam heralde diye düşünmeye başlamıştım artık..

MELıSA nın adı berna miydi ve kızımı olacaktı ayy hepsi birbirine girdi Melisa gelince bana yaz olurmu .

X