2010 Şubat Anneleri

hepinize günaydın canlarım... haftayı ortaladık temizlikti bayramdı derken salıya kadar bu haftadan bişey anlamıycaz... ve meleklere biraz daha yaklaşıcazzzzzzzz...........

günaydın arkadaşlar...
bugün 30. haftamıza girdik. artık geri sayım başladı.
allahın izniyle artık son 9 haftamız...

ne mutlu canım ya bizde bugün 30+0 olduk aynı gün değişiyo haftalarımız... benim cetvel bikaç saat geriden geliyo öğleden sonra değişiyo ne yazık ki... bizimde 8 haftamız mı kaldı hayırlısıyla... ayyy çok heyecanlanıyorum ya...

günaydın kızlar..

mide yanması bende de var canım doktor Rennie DUO diye bir şurup verdi
haifletti benim şikayetlerimi bir danış istersen doktoruna

bende de çok oldu yanma.. rennie duo bi yerden sonra yetmez oldu. gece uykudan uyanı çıkardığım olmaya başladı.. dr um ulcet diye bir ilaç verdi.. 14 günlük hap.. yarısını kullandım şimdiye kadar.. süper rahatladım.. reflü gibi ağzıma geliyordu yediklerim.. mide boşsa acı su geliyordu.. dr unuza bir sorun böle sıkıntısı olanlar.. bana çok iyi geldi bu hap...

kızlar bisey sorucam dun geceden beri biraz moralim bozuldu gogsumde kahverengi alanda ucuna yakın yerlerde sivilce gibi seyler cıkmıs boyle potur potur her iki gogsumde de var sizde olan var mı? dra gitmeyi dusunuyorum ciddi bisey olmasında .. gogus ucumda catlamalarda oldu onlar normal diye biliyorum sızlama fln da normalde boyle sivilceler sizde de var mı? ufff cokk canım sıkıldı yaw...

geç olacak ama TÜM EĞıTıMCı ARKADAŞLARIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN. yeni girebildim nete. (ANNEM RAHATSIZDI)

fatoşcum, başınız sağolsun. allah sabır versin sizlere.
doktora gidenler, iyi haberler alanlar, gözünüz aydın.

iyi geceler...

canım geçmiş olsun nesi var annenin

günaydın arkadaşlar...
bugün 30. haftamıza girdik. artık geri sayım başladı.
allahın izniyle artık son 9 haftamız...

herkese günaydın Þeniz
fatoşcum canım başınız sağolsun Allah sabırlıklar versin:Saruboceq: tamda bayram önü benimde geçen sene ramazan bayramında babam vefat etmişti bu sene çok zor oldu her sene bayram acıyla geçiyor acınızı anlayabiliyorum mutlaka hatırlanıyor buruk oluyor insan :çok üzgünüm:
papatya canım sizinde başınız sağolsun Allah ailesine sabırlıklar versin

Günaydın arkadaşlar...
Hülyacım geçmiş olsun...ınşalah önemli bir şeyi yoktur annenin.

günaydın kızlarr..

kızlar görmeyenler için facebookta 2010 şubat anneleri grubu açıldı davetlisiniz.......

2010 Şubat Anneleri | Facebook

günaydın kızlar..

...

günaydın kızlarr hepinizi kocaman öptüm

kızlar bisey sorucam dun geceden beri biraz moralim bozuldu gogsumde kahverengi alanda ucuna yakın yerlerde sivilce gibi seyler cıkmıs boyle potur potur her iki gogsumde de var sizde olan var mı? dra gitmeyi dusunuyorum ciddi bisey olmasında .. gogus ucumda catlamalarda oldu onlar normal diye biliyorum sızlama fln da normalde boyle sivilceler sizde de var mı? ufff cokk canım sıkıldı yaw...

canım endişe edilicek bişiy deil bendede var kahverengi kısmında olur
benim kızken bile vardı azda olsa

Günaydın kızlar gecmişi takip etmeye calısıyorum ama bu defada yazdıklarınızı kacırıyorum.
Fatoşcum ve papatyacım başınız saolsun.Allah rahmet eylesin.
Doktora giden arkadaslar iyi haberlerle gelenler gözünüz aydın.
Akarahan, corde, fatima38, srpp, suduru,voles Günaydın.
Ben bşraz daha iyiyim artık bayagı bi atlattım şu grip illetini şükür olsun.
Bayramın 2. gün aksamı balıkesire eşimin ailesinin yanına gidecegim .Bayramdan sonraki günde kontolüm var .Kontrolden sonrada bi kaç gün kalıp dönecegim.Kociş te bi kaç gün yanlız kalacak.
Offf offf bayramdan sonra ev taşıyorum kızlar.Bakalım anlastık gibi içinde kiracı var suan boşaltmak üzere işyerine cok yakın hemen işeyerinin üst katı . Benim için çok iyi olacak yakın olması.Malesef sobalı ev.Bebişle biraz zor olacak ama napalım bakıcaz çaresine .Temizlik içinde temizlikçi tutacagım.Yine benim yapacagım işler olacak tabi onlarıda yavas yavas halledicez annem yengemler ffalan yardım ederler saolsun.
Ayy çenem düştü yine .
Eee kızlar bebişler nasıl benimkisi artık tepkisini skıntısını belli edio sıpa:)
Mutlu oldu mu yerinde durmuyo kıpır kıpır . Ama azıcık bişeye üzüleyim benimkide üzülüyo sanki ben konusmadan pek fazla hareket etmiyo.

esmacım bizde seni ve oğluşunu öptük opuyorumnanaktan
hülyacım annene geçmiş olsun inş. önemli bişeyi yoktur acil şifalar dilerim
sinemcim sivilceler için hiç bilgim yok canım belki alerji falandır için rahat etmeyecekse bir dra göster istersen
esracım eline sağlık bende katıldım burası çökerse facebooka geçiş yaparız artık kaydirigubbakcemile5

canım ben okumuştum bununla ilgili bi yazı... göğüs uçlarında koyulaşma olduğu gibi o tarz kabartılarda oluyormuş... hiç takma kafana canım normal bi gelişme bu...

Günaydın kızlar gecmişi takip etmeye calısıyorum ama bu defada yazdıklarınızı kacırıyorum.
Fatoşcum ve papatyacım başınız saolsun.Allah rahmet eylesin.
Doktora giden arkadaslar iyi haberlerle gelenler gözünüz aydın.
Akarahan, corde, fatima38, srpp, suduru,voles Günaydın.
Ben bşraz daha iyiyim artık bayagı bi atlattım şu grip illetini şükür olsun.
Bayramın 2. gün aksamı balıkesire eşimin ailesinin yanına gidecegim .Bayramdan sonraki günde kontolüm var .Kontrolden sonrada bi kaç gün kalıp dönecegim.Kociş te bi kaç gün yanlız kalacak.
Offf offf bayramdan sonra ev taşıyorum kızlar.Bakalım anlastık gibi içinde kiracı var suan boşaltmak üzere işyerine cok yakın hemen işeyerinin üst katı . Benim için çok iyi olacak yakın olması.Malesef sobalı ev.Bebişle biraz zor olacak ama napalım bakıcaz çaresine .Temizlik içinde temizlikçi tutacagım.Yine benim yapacagım işler olacak tabi onlarıda yavas yavas halledicez annem yengemler ffalan yardım ederler saolsun.
Ayy çenem düştü yine .
Eee kızlar bebişler nasıl benimkisi artık tepkisini skıntısını belli edio sıpa:)
Mutlu oldu mu yerinde durmuyo kıpır kıpır . Ama azıcık bişeye üzüleyim benimkide üzülüyo sanki ben konusmadan pek fazla hareket etmiyo.

canım iyileşmene çok sevindim.. yoluluk esnasında fazla yormamaya çalış kendini hayatım.. sonuçta vücudun yorgun düştüğü anda hastalık tekrar nüksedebilir... hayırlısıyla evinizide çabucak taşırsınız inşallah... güle güle iyi günlerde oturun inşallah...

shıne günaydın canım
ev taşırken Allah kolaylık versin aman sobalı ev olsun bizde kombi var petek var korkudan açamıyoruz faturalar acaip geliyo zaten o biçim zam geldi ben bil ufo yakıyorum

shıne günaydın canım
ev taşırken Allah kolaylık versin aman sobalı ev olsun bizde kombi var petek var korkudan açamıyoruz faturalar acaip geliyo zaten o biçim zam geldi ben bil ufo yakıyorum

canım sobalı evdede evi ısıtmak çok zor ama ... bir oda ısınıyo öbür odalar buz daha fazla hasta olur insan... yarın öbür gün bebek olursa daha zor... ben merkezi sistemde oturuyorum en iyisi tavsiye ediyorum... kombidede yakan oluyo olmuyo... alttaki üsteki yandaki herkes yaksa ısınır ev ama yakmadılar mı sen cayır cayırda yaksan ısınamıyosun.... o yüzden kesinlikle merkezi sistemi tavsiye ediyorum.. sıcacık oluyo ev...

fatma canım ya sen benim yazdığım yazıları görüyomusun facebookta... ben seni görüyorum ama aktif değilsin nasıl ekliycem bilmiyorum...

Günaydın kızlar... a.s.

Shine kendine dikkat et canım, bu saatten sonra çok yorulmaman gerek biliyorsun. Sobalı evde zor olur ama Allah yardımcın olsun.

canım sobalı evdede evi ısıtmak çok zor ama ... bir oda ısınıyo öbür odalar buz daha fazla hasta olur insan... yarın öbür gün bebek olursa daha zor... ben merkezi sistemde oturuyorum en iyisi tavsiye ediyorum... kombidede yakan oluyo olmuyo... alttaki üsteki yandaki herkes yaksa ısınır ev ama yakmadılar mı sen cayır cayırda yaksan ısınamıyosun.... o yüzden kesinlikle merkezi sistemi tavsiye ediyorum.. sıcacık oluyo ev...

canım sobalı zor oluyo ama ben kombiyi açsam hem elektirik kabarıyo hem doğalgaz çok geliyo zaten çalışıyoruz 6 dan sonra evde oluyorz o yüzden gelince ufoyu açıyorum ısınıyoruz ama bebek olunca mecburen açıcam petekleri bizim ev merkezi sistem deil 2 katlı benim katımda kombi var kaynanamda doğralgaz sobası var yandaki evlerde merdiven boşluğu bana kalan kısım ondan ısıtamıyorum

Sinemcim normal onlar gebelikte olurmus zaten. Tek değişen yerlerimiz orası değilki bütün vücudumuz ufak ufak değişime ugradı.Kafana takma derim ben ama yine için rahat etmicekse bi doktora görün.

canım ben okumuştum bununla ilgili bi yazı... göğüs uçlarında koyulaşma olduğu gibi o tarz kabartılarda oluyormuş... hiç takma kafana canım normal bi gelişme bu...

canım iyileşmene çok sevindim.. yoluluk esnasında fazla yormamaya çalış kendini hayatım.. sonuçta vücudun yorgun düştüğü anda hastalık tekrar nüksedebilir... hayırlısıyla evinizide çabucak taşırsınız inşallah... güle güle iyi günlerde oturun inşallah...

Saol canm.Çok uzun bir yolculuk olmayacak zaten en fazla 1 saat te oradayız.Arabamızda artık tamirden cıktı (biliyorsun arabayı haşat etmiştim kaydirigubbakcemile3) kendi arabamızla gidecegiz klimada var şöförde kocam bende yan tarafta uzatırım koltugu oh gel keyfim gel :)Ev içinde saol canm. Pek yogun bir döneme giriyorum hadi hayırlısı.

shıne günaydın canım

Saol canm.Bende ufoda var ama ufo bebek varken idare etmez gibime geliyor.

Anam kızlar eşimin dogum günü 9 aralık ozamana kadar tasınsak keşke .Kocişin dogum gününü baştan savma gecirmek istemem. Ayy bu defa ne yapsam nasıl bi hazırlık yapsam acaba .Varmı fikirleriniz kızlar?

fatma canım ya sen benim yazdığım yazıları görüyomusun facebookta... ben seni görüyorum ama aktif değilsin nasıl ekliycem bilmiyorum...

Ben görüyorum Esracım ama ekleyemiyorum aramalardada ismini bulamıyorum. Ayyy gıcık oldum ben bu işe yaaaa

X