2010 Şubat Anneleri

şef o kadar laf söylüyor bana birde ocakta çık diyor yok dedim rapor işim olmuyor ozaman hem ben
8.ayıma girmiş olcam zorlanırım yapamam dedim halbuki yılsonu işlemlerini yapmıcam haberi yok sinir krizi geçiririm ben burda Allah korusun stres hepimiz için tehlikeli artık erken doğuma sebep olur daha kaç ayımız var ne kadar ekmek okadar köfte işyerleri çok vicdansız onlar gibi olmak lazım bence bu saatten sonra sadece bebişim ve benim sağlığım gerisi herkesin kendi sorunu canımı sıkamam :eek:lmaz:

Ay pardon Serapçım ya...Heveslendim birden doğum izinleri başlıyo diye
Tuğbacım en iyisi boş ver canım. Patron kısmının çalışanı düşündüğümü var. Madem çalışmayı düşünmüyosun en iyisi. boşver nasıl canları istiyosa öyle yapsınlar...

Ay pardon Serapçım ya...Heveslendim birden doğum izinleri başlıyo diye
Tuğbacım en iyisi boş ver canım. Patron kısmının çalışanı düşündüğümü var. Madem çalışmayı düşünmüyosun en iyisi. boşver nasıl canları istiyosa öyle yapsınlar...

Doğum izni haberleri vereceğimiz günler de gelecek inşallah canım :Saruboceq:

Ay inşallah canım ya...Sabahları ne kadar zorlanıyorum kalkarken artık. Saati sürekli erteliyorum..

Hadi ben çıkıyoruz kızlar. Öptüm sizi de meleklerinizi de. Yarın görüşürüz.

slm kizlar! bugün doktordayim mantar varmis bende doktor krem ve fitil verdi ama bende hic kasinti yokkii alt tarafimda :KK43:

kızlar ya biz hala iyileşemedik.eşim bi koltukda ben bi koltukta yatıyoruz.bari birimiz iyi olsaydık bakardık diğerimize :teselli:.benim burnum çok tıkalı nefes bile alamıyorum kocişte sürekli öksürüyo.offfffffff yarında evde temizlik var iyice kötü olmasam bari :bbo:

iyi akşamlar kızlar bende kaçar kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan

kızlar ya biz hala iyileşemedik.eşim bi koltukda ben bi koltukta yatıyoruz.bari birimiz iyi olsaydık bakardık diğerimize :teselli:.benim burnum çok tıkalı nefes bile alamıyorum kocişte sürekli öksürüyo.offfffffff yarında evde temizlik var iyice kötü olmasam bari :bbo:

amann canım ya dıkkat et kendıne temızlıktede yorma kendını

slm kizlar! bugün doktordayim mantar varmis bende doktor krem ve fitil verdi ama bende hic kasinti yokkii alt tarafimda :KK43:

kızlar geçmiş olsun ikinize de....

yok ya ben iste bebisim icin kontrole gittim doktor alttan eliyle bakti ve sonra dediki mantar var. krem verdi birde 3 tane fitil! bu arada ben 28+4 üm sizede alttan bakiyorlar mi?

yok ya ben iste bebisim icin kontrole gittim doktor alttan eliyle bakti ve sonra dediki mantar var. krem verdi birde 3 tane fitil! bu arada ben 28+4 üm sizede alttan bakiyorlar mi?

beni daha hiç alttan muayene etmedi dr'um.sanırım en son çatı muayenesinde bakacak.ben hamilelikte bakılmıyo diye biliyordum ama senin dr neden baktıki 29 haftalığız bizde.

ya kizlar bu arada bebisim 28+4 ama kilosu 1760... korktumm yaaa bebisimm ilerde obezite olmasinnn :ecrin_bebek: Allah korusun! ya yedigim hicbirsey yok inanin sadece bi öglenleyin atistirdim ama bebisim biraz kilolu galiba! sizinkii kac hafatalik anacim ? kilolari kac!

X