2010 Şubat Anneleri

ya kizlar bu arada bebisim 28+4 ama kilosu 1760... korktumm yaaa bebisimm ilerde obezite olmasinnn :ecrin_bebek: Allah korusun! ya yedigim hicbirsey yok inanin sadece bi öglenleyin atistirdim ama bebisim biraz kilolu galiba! sizinkii kac hafatalik anacim ? kilolari kac!

ben 28 haftalıkken gittiğimde 1.163 kg 37 cm di boyu da canım.drumda güzel kilosu demişti ama şimdi seninkini duyunca zayıf mı kaldı acep :uhm:

ya kizlar bu arada bebisim 28+4 ama kilosu 1760... korktumm yaaa bebisimm ilerde obezite olmasinnn :ecrin_bebek: Allah korusun! ya yedigim hicbirsey yok inanin sadece bi öglenleyin atistirdim ama bebisim biraz kilolu galiba! sizinkii kac hafatalik anacim ? kilolari kac!

Canım bebeğin kilolu diye yemeni kesme bence. Onun beslenmeye ihtiyacı var. Hem doktoruna sor bakalım. ne diyecek.

Canım sen yine de yediklerini kesme bebeğinin her türlü gelişimi için senin düzenli beslenmen gerek biliyosun

kızlar ya biz hala iyileşemedik.eşim bi koltukda ben bi koltukta yatıyoruz.bari birimiz iyi olsaydık bakardık diğerimize :teselli:.benim burnum çok tıkalı nefes bile alamıyorum kocişte sürekli öksürüyo.offfffffff yarında evde temizlik var iyice kötü olmasam bari :bbo:

gecmıs olsun canım ya bugunde bızde temızlık wardı malum cam kapı heryer acılıyor daha cok usutmeyın dıkkat et. keske bırı gelıp sıze bakabılse boyle zor olur ıkınızde hasta...acıl sıfalar versın Allah canım :Saruboceq:

slm kizlar! bugün doktordayim mantar varmis bende doktor krem ve fitil verdi ama bende hic kasinti yokkii alt tarafimda :KK43:
gecmıs olsun duygucum ama durduk yere neden altta baktı kı onu anlamadım. kasıntın da yokmus zati neyse canım doktorun bı bıldıgı wardır elbet yerimseniben

masallah kız bebıse. yemenden ıcmenden kesme sakın hızlı buyume donemıne gırdı bebısler. sende seker varmı canım belkı ondan kaynaklanıyodur? sakın kesme beslenmenden :nazar:

öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun

ewet unutmusum bende bugun ogretmenler gunu butun egıtımcı arkadasların ogretmenler gunu kutlu olsunnn :1hug:

geç olacak ama TÜM EĞıTıMCı ARKADAŞLARIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN. yeni girebildim nete. (ANNEM RAHATSIZDI)

fatoşcum, başınız sağolsun. allah sabır versin sizlere.
doktora gidenler, iyi haberler alanlar, gözünüz aydın.

iyi geceler...

kızlar profilimden son açtığım konuya bakıp bana bişeyler yazarmısınız fikirlerinize ihtiyacım var hadi bi el atın pleaseeeeeeeeee

günaydın arkadaşlar...
bugün 30. haftamıza girdik. artık geri sayım başladı.
allahın izniyle artık son 9 haftamız...

herkese günaydın Þeniz
fatoşcum canım başınız sağolsun Allah sabırlıklar versin:Saruboceq: tamda bayram önü benimde geçen sene ramazan bayramında babam vefat etmişti bu sene çok zor oldu her sene bayram acıyla geçiyor acınızı anlayabiliyorum mutlaka hatırlanıyor buruk oluyor insan :çok üzgünüm:
papatya canım sizinde başınız sağolsun Allah ailesine sabırlıklar versin

Günaydın arkadaşlar...
Hülyacım geçmiş olsun...ınşalah önemli bir şeyi yoktur annenin.

X