ista valla kizlar bilmiyorumkiii .... amannnnnn bu gavurunn memleketindeee hersey farkli anammm:sinifsinif:
kizzzz delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ne gülüonnn kaydirigubbakcemile3 lülülülülülülaelaelaelaelaedelikafadulden:roflol: Allah iyiliğini versin canım ya sırnaşık şey
ya kizlar bu arada bebisim 28+4 ama kilosu 1760... korktumm yaaa bebisimm ilerde obezite olmasinnn :ecrin_bebek: Allah korusun! ya yedigim hicbirsey yok inanin sadece bi öglenleyin atistirdim ama bebisim biraz kilolu galiba! sizinkii kac hafatalik anacim ? kilolari kac!
ya kizlar bu arada bebisim 28+4 ama kilosu 1760... korktumm yaaa bebisimm ilerde obezite olmasinnn :ecrin_bebek: Allah korusun! ya yedigim hicbirsey yok inanin sadece bi öglenleyin atistirdim ama bebisim biraz kilolu galiba! sizinkii kac hafatalik anacim ? kilolari kac!
kızlar ya biz hala iyileşemedik.eşim bi koltukda ben bi koltukta yatıyoruz.bari birimiz iyi olsaydık bakardık diğerimize :teselli:.benim burnum çok tıkalı nefes bile alamıyorum kocişte sürekli öksürüyo.offfffffff yarında evde temizlik var iyice kötü olmasam bari :bbo:
gecmıs olsun duygucum ama durduk yere neden altta baktı kı onu anlamadım. kasıntın da yokmus zati neyse canım doktorun bı bıldıgı wardır elbet yerimsenibenslm kizlar! bugün doktordayim mantar varmis bende doktor krem ve fitil verdi ama bende hic kasinti yokkii alt tarafimda
masallah kız bebıse. yemenden ıcmenden kesme sakın hızlı buyume donemıne gırdı bebısler. sende seker varmı canım belkı ondan kaynaklanıyodur? sakın kesme beslenmendenya kizlar bu arada bebisim 28+4 ama kilosu 1760... korktumm yaaa bebisimm ilerde obezite olmasinnn :ecrin_bebek: Allah korusun! ya yedigim hicbirsey yok inanin sadece bi öglenleyin atistirdim ama bebisim biraz kilolu galiba! sizinkii kac hafatalik anacim ? kilolari kac!
öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun