2010 Şubat Anneleri

herkese günaydın
fatoşcum başın sağolsun allah sana ve ailene sabır versin

serapcım cicilerini çok güzel sen ve bebişin güle güle giyin

aryacım maşallah bebişine doğum pozisyonunda olması sorun değilmiş canım çünkü sürekli pozisyon değiştiriyorlar

başka unuttuğum varmı bilmiyorum varsa kuzura bakmayın 50 sayfaya yakın okuyup gelene kadar bu kadar kaldı aklımda

bizim evimizde sobalı bende hasta olmaktan ve bebişimi hasta etmekten korkuyorum gerçi onu odadan çıkarmıcaz da ben hasta olmazsam iyidir
shıne Allah kolaylık versin ev taşımakta zor oluyor hele bu halde arada gezerken bile yorulursun dikkat et artık kendine ağır bişeye dokunma yardım edenler olur sana

Günaydın kızlar... a.s.

Shine kendine dikkat et canım, bu saatten sonra çok yorulmaman gerek biliyorsun. Sobalı evde zor olur ama Allah yardımcın olsun.

Günaydın canm. Evet fazla yorulmamamız gerekiyor ama işte sen yapmadan işler tam olmuyor. Saol canm evet sobalı zor oluyor ama yakın cevrede istediğimiz gibi bi ev bulamadık malesef Ne yapalım bir müddet böyle idare edicez artık.
Evet sobalı ev cok zor oluyor .Alışık değilim bende diger odaların buz gibi olmasına .Hem oturma odama hem yatak odama soba kuracagım mutfakta oturma odası ile dip dibe mutfak yatak odası ve oturdugum odaların kapısını acarım digerlerini kapalı tutarım artık ne yapalım .

Yeni gelenler günaydın.a.s.

günaydın canım hayırlı olsun yeni nickin ozaman :lepi:

iyim çok şükür
paşam uyuyo galiba tık yok uslu olucak heralde
akşamları çok rahatsız oluyorum artık ya nefesim daralıyo

benimkindede tık yok canım nefes darlığını sorma canım akşamları resmen kalbimin yerinden fırlayacak gibi çarpıyor nefesim daralıyor birde sağ göğsümün altında öyle bit batma oluyorki acısını anlatama bu gece uyutmadı beni

Sal canm. Evet bebekler pek odadan cıkmıyacak ama emzirecegiz ya bizden allah korusun onlara gecme olasılıgı var hastalıkların.Onun için kendimizede dikkat etmeliyiz.

Ayy kızlar ya keske yakın olsak şöyle enfes bi kahvaltı yapardık miss gibi pogaçalar kurabiyeler. Sıcacık caylar meyve suları tatlı sohbet oh ohh . Tam bol bool yiyebilecegimiz günler bugünleri cok arıyacagız.

aynen canım ya ay valla gözüm korkuyo artık benim daha nerdeyse 3 ayım varr doğuma
akannehir sağ taraftaki batma bendede var o yana dön buyana dön nasıl uyucağımı şaşırıyorum kocişte yazık her kıpırdadığımda ne oldu die uyanıyo

ayy kız ne güzel dedin kaydirigubbakcemile5 ne eğlenceli olurdu valla mis gib kahvaltı yer yer oturduğumuz yerden kalkamazdık artık kaydirigubbakcemile3

aynen canım benim eşimde zavallı benle beraber oda uyumuyor çünkü dönüp durdukça oda uyanıyor birde ben üstümü açıyorum terleyip o kapatıyor en sonunda bıkıp bende salonda yatacak galiba

aynen canım benim eşimde zavallı benle beraber oda uyumuyor çünkü dönüp durdukça oda uyanıyor birde ben üstümü açıyorum terleyip o kapatıyor en sonunda bıkıp bende salonda yatacak galiba

yok kız onlar bizi bırakıp ayrı yerde yatmazlarr kaydirigubbakcemile2 Şeniz

yok kız onlar bizi bırakıp ayrı yerde yatmazlarr kaydirigubbakcemile2 Şeniz

valla öyle canım gece gelip gelip sarılıyor bana bende zaten uyuyamıyorum ona patlıyorum 1 saat geçiyo gene gelip sarılıyor canım benim çok çekiyor benden

Burcu canım yeni nikin hayırlı olsun, bende bu arkadaş aramızda yeni herhalde diyordum:)) suduru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…