fatima günaydın canım hoşgeldinn
akarahan yaren günaydın hoşgeldinizz nbrsinizz
Günaydın kızlar... a.s.
Shine kendine dikkat et canım, bu saatten sonra çok yorulmaman gerek biliyorsun. Sobalı evde zor olur ama Allah yardımcın olsun.
Evet sobalı ev cok zor oluyor .Alışık değilim bende diger odaların buz gibi olmasına .Hem oturma odama hem yatak odama soba kuracagım mutfakta oturma odası ile dip dibe mutfak yatak odası ve oturdugum odaların kapısını acarım digerlerini kapalı tutarım artık ne yapalım .canım sobalı evdede evi ısıtmak çok zor ama ... bir oda ısınıyo öbür odalar buz daha fazla hasta olur insan... yarın öbür gün bebek olursa daha zor... ben merkezi sistemde oturuyorum en iyisi tavsiye ediyorum... kombidede yakan oluyo olmuyo... alttaki üsteki yandaki herkes yaksa ısınır ev ama yakmadılar mı sen cayır cayırda yaksan ısınamıyosun.... o yüzden kesinlikle merkezi sistemi tavsiye ediyorum.. sıcacık oluyo ev...
Günaydın kızlar yeni bi nick ile geldim ama istiyerek olmadı Burcuberru ben .
dün size kullanıcı adım nasıl değişir diye sordum ya sonra site yönetimine mail attım malesef olmuyor dediler bende okey dedim. ama sonra şifremi kabul etmedi.şifremi unuttum dedim mail adresi hatalı dedi falan yani hack 'lendim galiba .Esra'ya sordum hemen sizdede varmı diye yok normal dedi ama bi panik oldum sanki birdaha k.k ya giremiyecek gibi.Esra sağolsun hemen K.k dan birine sordu yeni üyelik alınmıyor biliyordum ama alınıyormuş hemen yeni üyelik yaptım.körün istediği 1 göz allah verdi 2 göz bende yeni kullanıcı adımla üyelik açtım.haberiniz olsun opuyorumnanaktan
günaydın canım iyim sağol sen nasılsın paşan nasıl benimki hala uyuyor galiba
iyim çok şükür
paşam uyuyo galiba tık yok uslu olucak heralde
akşamları çok rahatsız oluyorum artık ya nefesim daralıyo
bizim evimizde sobalı bende hasta olmaktan ve bebişimi hasta etmekten korkuyorum gerçi onu odadan çıkarmıcaz da ben hasta olmazsam iyidir
shıne Allah kolaylık versin ev taşımakta zor oluyor hele bu halde arada gezerken bile yorulursun dikkat et artık kendine ağır bişeye dokunma yardım edenler olur sana
benimkindede tık yok canım nefes darlığını sorma canım akşamları resmen kalbimin yerinden fırlayacak gibi çarpıyor nefesim daralıyor birde sağ göğsümün altında öyle bit batma oluyorki acısını anlatama bu gece uyutmadı beni
Sal canm. Evet bebekler pek odadan cıkmıyacak ama emzirecegiz ya bizden allah korusun onlara gecme olasılıgı var hastalıkların.Onun için kendimizede dikkat etmeliyiz.
Ayy kızlar ya keske yakın olsak şöyle enfes bi kahvaltı yapardık miss gibi pogaçalar kurabiyeler. Sıcacık caylar meyve suları tatlı sohbet oh ohh . Tam bol bool yiyebilecegimiz günler bugünleri cok arıyacagız.
aynen canım ya ay valla gözüm korkuyo artık benim daha nerdeyse 3 ayım varr doğuma
akannehir sağ taraftaki batma bendede var o yana dön buyana dön nasıl uyucağımı şaşırıyorum kocişte yazık her kıpırdadığımda ne oldu die uyanıyo
aynen canım benim eşimde zavallı benle beraber oda uyumuyor çünkü dönüp durdukça oda uyanıyor birde ben üstümü açıyorum terleyip o kapatıyor en sonunda bıkıp bende salonda yatacak galiba
yok kız onlar bizi bırakıp ayrı yerde yatmazlarr kaydirigubbakcemile2 Şeniz