Ay pardon Serapçım ya...Heveslendim birden doğum izinleri başlıyo diye
Tuğbacım en iyisi boş ver canım. Patron kısmının çalışanı düşündüğümü var. Madem çalışmayı düşünmüyosun en iyisi. boşver nasıl canları istiyosa öyle yapsınlar...
slm kizlar! bugün doktordayim mantar varmis bende doktor krem ve fitil verdi ama bende hic kasinti yokkii alt tarafimda
slm kizlar! bugün doktordayim mantar varmis bende doktor krem ve fitil verdi ama bende hic kasinti yokkii alt tarafimda
kızlar ya biz hala iyileşemedik.eşim bi koltukda ben bi koltukta yatıyoruz.bari birimiz iyi olsaydık bakardık diğerimize :teselli:.benim burnum çok tıkalı nefes bile alamıyorum kocişte sürekli öksürüyo.offfffffff yarında evde temizlik var iyice kötü olmasam bari :bbo:
iyi akşamlar kızlar bende kaçar kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan
kızlar ya biz hala iyileşemedik.eşim bi koltukda ben bi koltukta yatıyoruz.bari birimiz iyi olsaydık bakardık diğerimize :teselli:.benim burnum çok tıkalı nefes bile alamıyorum kocişte sürekli öksürüyo.offfffffff yarında evde temizlik var iyice kötü olmasam bari :bbo:
yok ya ben iste bebisim icin kontrole gittim doktor alttan eliyle bakti ve sonra dediki mantar var. krem verdi birde 3 tane fitil! bu arada ben 28+4 üm sizede alttan bakiyorlar mi?
amann canım ya dıkkat et kendıne temızlıktede yorma kendını
kızlar geçmiş olsun ikinize de....