2010 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar herkese .. öpüyorum sizleri ve melekleri...

selam yeniden. ay kafayı yedim bugün şehir genelinde bakım varmış intenet hiçbiryerde yoktu şehirde tüm internetle çalışan işyerleri mağdur oldu tabi bizde kafam ağrıdı muhabbete de katılamadım ya:sinifsinif:
ama bugün bişey öğrendim izne çıkarılan sekreterin çıkışını vereceklermiş izni bitince burda 4kişi ne yapacak demiştim ya bende zaten gitcem hamileyim ya rapor bitincede beni sepetleyecekler anlaşılan işi öğretsin diye bana şimdilik iyi davranıyorlar hemde telefonlara bakıyorum sekreterinde senelik iznini kullandırıyorlarki izin parası alamasın ihbarda vermeyecekler sadece kıdem bu demekki aynı şey benim de başıma gelecek körün istediği bir göz Allah verdi iki göz hesabı birde utanmadan ocakta çık diyorlar olmaz dedim 8aylık olunca rapor olmuyormuş hem bende gelemem zor olur falan dedim biran önce burdan kaçmak için oldu yıl sonu işlemleriyle de ben uğraşayım çokta umrumdu sankilmaz:

amanın kızlar ya temızlık bıttı bende bıttım ama üffffffffffff les gıbı camasır suyu kokuyo butun ew abla sagolsun kapı kollarını bıle camasır suyuyla sıldı bayılcam kokudan bogazım yanıyo :bbo:

iyi akşamlar esracım çıkıyorsun galiba kendine ve bebişe dikkat et opuyorumnanaktan
ben de daha yeni girebiliyorum birazdan herkes gider iki çift laf edemedim bugünmafoldumben

ordakılerde tam sopalık heee klava:

iyi akşamlar esracım..Şeniz
kızlar bendede yanma oluyodu farkettim kan ilacı kullanıyodum küçük şişelerde adı ferimax olması lazım bi iki gün ara verdim baktım midem yanmıyo yani yansada az yanıyo dikkat etmessem yanıyo doktora söledim başka hap verdi şimdi iyiyim bide acı yemeyin akşamları salçalı soğanlı yemekler yemeyin mesela akşam yemek olarak tost salata yemek rahatsız etmiyor yatmaya yakında sıcak süt içiyorum.

slm kızlar ne var ne yok.
ya benim miğdem fena yanıyor sizde de
oluyormu böle sorunlar
dün gece istifra ettm bulantılardan
yenidenmi başladı yoksa ya bulantılar
3 ay canım çıktıydı zaten mafoldumben

yanmalar felaket durumda bugün ve dün özellikle çok feciydim nefes alamıycam bi daha sandım doktora gitmemize daha ongün var inşallah o güne kadar beni çok daraltmaz

canım tabi sen içine sinmedi başında bekledin dimi ama çamaşır suyu falan çok zararlı bizim için biliyorsun camı kapıyı aç desem kapı kolları yine kokar işin zor canım ben zaten o kokudan nefret ediyorum

ayy valla allah sabır versin sana çokta sinirlenme kız bebişide strese sokma çıkta kurtul inş sonra daha hayırlı yerler nasip olur..:1hug:

sorma canım ya pesınde dolandım butun gun oda yetmedı sıkıldım az ıse yarıyım dıye buzdolabının ıcını temızledım egıl kalk kasıklarımda agrıdı. kendın yapsan dert baskasına yaptırsan dert ıcıne sınmıyo yıne pesınde gezıp duruyosun...
esımde aksam sınemaya gıdelım dedı butun kapıları pencerelerı acıp cıkıcam ewden walla bız donene kadar bıraz hawalanır belkı kafamçokkarıştı

Selam Tubişim. Boşver kız bırak sen ne uğraşçan. Madem işe dönmeyeceksin geçe kalmanın bir anlamı yok. Dediğin gibi bırak kendileri uğraşsın madem.

Oturduğun ve yattığın odanın en azından camlarını aç ta havalandır gülüm çok zararlı solumak. Ama ne güzel tertemiz olmuştur şimdiii bayılırım temizlik kokusuna. Ben olsam yapar kahvemi evi seyrederim temizlendi mikaydirigubbakcemile3

bencede çık havalandır canım dokunur felan allah korusun. valla benimki çok kızıyo çamaşır suyuna bi tek lavobalara kullandırıyor oda başka türlü içime sinmediği için kabullendi.

kız delı gıbı ewımı seyredıcem Allah senı napmasın :roflol::roflol::roflol:

bencede çık havalandır canım dokunur felan allah korusun. valla benimki çok kızıyo çamaşır suyuna bi tek lavobalara kullandırıyor oda başka türlü içime sinmediği için kabullendi.

napalım kı camasır suyu olmadan ıcıme sınmıyor ıste temızlık.
aksam kacıcam ewden :lepi:

zeynepcim valla çok imrendim ya şimdi
oh her yer pırıl pırıl olmuştur.
ay benim bulunduğum yerde yok öle temizlikçi falan ya
koçişle beraber kavga dövüş yapıyoruz

kız delı gıbı ewımı seyredıcem Allah senı napmasın :roflol::roflol::roflol:
valla zeynep hiç gülme benim bi ablam var oda öle kız bide bizim evleri temizler gelir böle temizlik aşığı yapar seyreder kaydirigubbakcemile3

zeynepcim valla çok imrendim ya şimdi
oh her yer pırıl pırıl olmuştur.
ay benim bulunduğum yerde yok öle temizlikçi falan ya
koçişle beraber kavga dövüş yapıyoruz

bızde haftalık temızlıgı dovuserek yapıyoruz. supurge ısını o yapıyor ben arkasından homurdanıyorum ne bıcım supurdun dıye :roflol:

valla zeynep hiç gülme benim bi ablam var oda öle kız bide bizim evleri temizler gelir böle temizlik aşığı yapar seyreder kaydirigubbakcemile3

dur kız bı kahve yapıyım bende canım cektı :CüvCüv:

gecmıse baktım soyle bı...
fatos basınız sagolsun canım cok uzuldum Allah ganı ganı sabır versın...
papatya arkadasın adına cok uzuldum bende annesını erken kaybedenlerdenım 5 sene oldu. cok acı bılırım ınsan yanında bırılerını arar... Rabbım arkadasına dayanma gucu versın sızınde basınız sagolsun canım...

kızlar ya bebegımı kaybettım topıgınde bı konu dıkkatımı cektı kendımı tutamadım okudum bende senağlama
Allah ım sabırlar versın ne acı bısey ınsan alt ust olur oyle korkuyorum kı boyle seylerı duydukca okudukca Rabbım herkesın evladını anasına babasına bagıslasın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…