2010 Şubat Anneleri

kızlar ya bebegımı kaybettım topıgınde bı konu dıkkatımı cektı kendımı tutamadım okudum bende senağlama
Allah ım sabırlar versın ne acı bısey ınsan alt ust olur oyle korkuyorum kı boyle seylerı duydukca okudukca Rabbım herkesın evladını anasına babasına bagıslasın :Saruboceq:
amin canım.. başlık neydi bende bakim.

amin canım.. başlık neydi bende bakim.

38.haftada oglumu kaybettım dıye... hıc bı saglık problemıde yokmus o gune kadar. veren de Allah alan da Allah elden ne gelır kı... ınsan cok kotu oluyor boyle seyler okudukca...

evet canım o acıyı bir anne olarak yaşamadım allah hiçbirimize yaşatmasın. ama ablamın bebeğini doğurup sadece 4 saat yaşaması hiç aklımdan çıkmıyor o üzüntüyü anlatamam küçücük bebiş gördük sonra gömdük senağlamasenağlamasenağlama

kızlar ya bebegımı kaybettım topıgınde bı konu dıkkatımı cektı kendımı tutamadım okudum bende senağlama
Allah ım sabırlar versın ne acı bısey ınsan alt ust olur oyle korkuyorum kı boyle seylerı duydukca okudukca Rabbım herkesın evladını anasına babasına bagıslasın :Saruboceq:

o topiğe arada bende giriyorum ağlaya ağlaya bi hoş oluyorum senağlama
ne kadar zor birşey..allah sabır versin

kızlar bende kacıyım yawastan kocıs gelır yarım saate yemeklerı ısıtıyım...
optum hepınızı

Kızlar herkese iyi akşamlar...
Papatya canım başın sağolsun. Allah Sabır versin...
Zeynep güle güle kirlet canım evini... Darısı başıma...

anam ben gelene kadar herkes gitmiş yine geçmişten de bir haberim eve gidince bir bakayım şimdi fırsatım olmuyor kötü haberler var galiba
gidenlere iyi akşamlar gelenler hoşgeldiniz Þeniz

anam ben gelene kadar herkes gitmiş yine geçmişten de bir haberim eve gidince bir bakayım şimdi fırsatım olmuyor kötü haberler var galiba
gidenlere iyi akşamlar gelenler hoşgeldiniz Þeniz

Tubişim ben burdayım. Bugün Fatoştan ve Papatyadan kötü haberler aldık. Allah sabırlar versin.

çok üzüldüm ya bende artık terfi ettim sekreter oldum ya:kýzgýn: telefonlardan size bakamyorum eve gidince kocişe vermeden şöyle bir bakayım diyorum kimseden haberim yok valla

srpp canım sen daha çıkmıyor musun sende biz gibi kalmışssın bu akşam benim bugün 9u bulur eve gitmem çok sıkıldım akşam olsada gitsek :1ninca:

çok üzüldüm ya bende artık terfi ettim sekreter oldum ya:kýzgýn: telefonlardan size bakamyorum eve gidince kocişe vermeden şöyle bir bakayım diyorum kimseden haberim yok valla

srpp canım sen daha çıkmıyor musun sende biz gibi kalmışssın bu akşam benim bugün 9u bulur eve gitmem çok sıkıldım akşam olsada gitsek :1ninca:

sekizde çıkıyoruz canım 1 aydır fazla mesai yapıyoruz. Benim de eve gidişim 1 saati bulur işte. Yarın son perşembe izin aldım artık tatil yarın akşam başlıyor banaahihoyyyt

Ayy Serapçım gözün aydın...Ne güzel ben ocağın 15inde ayrılacağım. Gelir mi ya Ocak 15

ne güzel canım bizim arife günü iş yoğun oluyor yarın erken çıkarım 6.30 gibi ama arife günü eve gitmemiz 9u geçer bayramın 3.günü pazar yani işyeri açılacak utanmazlar ben gelmem dedim sekreteri çağırdılar 3.gün ve 4.gün gelecek sonra kızı işten çıkaracaklar:mymeka: bana ne ama bayram da da mı telefona ben bakayım kimseyi düşünemem kusura bakmasınlar benim yerime gelen kız çalışssın madem sekreteri işten çıkaracaklar onu yerine yenisi alındı ama daha işe başlamadı o gelsin dicem ama sigortası başlamadan çalıştırmıyorlar kimseyi Allahtan aralarında helletsinler işte beni bağlamaz valla

ne güzel canım bizim arife günü iş yoğun oluyor yarın erken çıkarım 6.30 gibi ama arife günü eve gitmemiz 9u geçer bayramın 3.günü pazar yani işyeri açılacak utanmazlar ben gelmem dedim sekreteri çağırdılar 3.gün ve 4.gün gelecek sonra kızı işten çıkaracaklar:mymeka: bana ne ama bayram da da mı telefona ben bakayım kimseyi düşünemem kusura bakmasınlar benim yerime gelen kız çalışssın madem sekreteri işten çıkaracaklar onu yerine yenisi alındı ama daha işe başlamadı o gelsin dicem ama sigortası başlamadan çalıştırmıyorlar kimseyi Allahtan aralarında helletsinler işte beni bağlamaz valla

Sen bu saatten sonra kendine bak zaten. Bırak nasıl hallederlerse halletsinler:eek:klava:

X