2010 Şubat Anneleri

saolun canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun papatyacım seninde başın saolsun canım

sagol canım.ne yaptınız eşin nasıl..

Papatya hoŞgeldİn canım baŞınız saĞolsun merak ettİk valla sİzlerİ İnsan arıyor eksİklİĞİnİ hİssettİk kızlarınıda Çok ÖptÜk canımm

ay canım sagol benopuyorumnanaktande özledim valla

kızlar ben bi çıkayım.zeynoyu yıkayayım sonra görüşürüz canlar öptük bizde yavrularınızı...

hoşgeldin canım nasılsın tansiyonun nasıl iyisin değilmii teşşekkür ederz cicilerimizi beğendin demek fatoş teyzesiii

iyim canım saol tansiyonumda ii şimdilik şükür yarın doktor günümüz bakalım cicileri çok güzel iyi günlerde giysin prenses

kızlar gebelik org ta okudum 32. haftadan itibaren iki haftada bir gitmek lazımmış doktorumuza tabi genede doktorlarımız halimizden daha iyi anlar ne zaman gelmemiz gerektiğini söler heralde

kızlar gebelik org ta okudum 32. Haftadan itibaren iki haftada bir gitmek lazımmış doktorumuza tabi genede doktorlarımız halimizden daha iyi anlar ne zaman gelmemiz gerektiğini söler heralde

evet kontroller sıklaşıcakmış 32.haftadan sonra hayırlısı kızlar inş.

kimse yok gene herkes nere kaybolduu :ecrin_bebek:
ben dışarı çıkıp biraz dolaşayım gelince görüşürüz by by Şeniz

kızlar ewde temızlık ıcın abla war yorgunluktan oldum resmen kacamak bı bakıyım dedım...
cıcılerım ıcın yorum yazan herkese tesekkurlerrr opuyorumnanaktan
benım aldıgım sadece 1-2 parca esrayla burcu bılıyo agız mendılı corap falan dıgerlerının hepsı sagdan soldan geldıler. bı kac zıbın ve alt daha alıcam. uzun kollu zıbın yok hıc malum subat ayında dogucak uzun kollu zıbın lazım. tulumlar buyuk 3-4 ay sonra gıyılır bı kac tane de kucuk tulum alırım. ıste bakıcam cok eksık bısey kalmadı aslında.
bıberondur termometredır teknık seylere hıc baslamadım bayramdan sonra hepsını tamamlıcam Allah ın ıznıyle

kolay gelsin canım aman kendini yorma fazla benimde bir kaç bişey kaldı kıyafet olarak teknik şeyleri bende almadım daha neler alıcaz bilmiyomda onlarıı

ben üç beş parça bişii aldım.. annem aldırmıyor daha fazla.. küçük gelirmiş, hemen büyürmüş bebek.. büyüdükçe almalıymışım... hediye de gelirmiş zaten çok çok

ben üç beş parça bişii aldım.. Annem aldırmıyor daha fazla.. Küçük gelirmiş, hemen büyürmüş bebek.. Büyüdükçe almalıymışım... Hediye de gelirmiş zaten çok çok :d

haklılar aslında ama insan almadan duramıyoki demiii

haklılar aslında ama insan almadan duramıyoki demiii

dogru aslında bende sadece 3-5 uzun kollu badı ve alt ve yıne 3-5 tulum alıcam o kadar. bıde ayakkabı falan ayakları donucak kızımın :sm_cool:
dogmadan bu kadar sey geldıyse dogunca gelıceklerı dusunemıyorum bende cok abartmamak lazım ama ınsan kendını tutamıyor :dance:

ehh doğruda canım... bende çok fazla bişey almadım... 0-3 ay için 3-5 parça bişeyimiz var.. çok çabuk kilo alıp büyüyolar o yüzden her aldığımı giydirmek istiyorum... baktım az geliyo 1-2 parça bişey alırım o kolay... ama alınanı giydiremeden elimde kalırsa üzülürüm...

esracım dogru soyluyosun 3-6 ay almak daha mantıklı 40 ı cıktıktan sonra hemen buyuyolarmıs.
kızlar ben kactım malum temızlık war ewde...
optummmm

çok güzel ama kızının cicileri bizde gördük akşam eşimle baktık cicilerinize taraftar kıyafetlerini gördü bak diyo sen bana aldırmadın bende alcam kızıma diyo,sonra bizde koyduk cicilerimizi sizler görün diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…