2010 Şubat Anneleri

bende fener-cimbom-kartal üçününde kıyafeti oldu durum vahim
:)
allahtan kzım oluyro yoksa bu bunalımda çocugum yerid kafayı
anne dayılar fenerli
amcalar gsli
baba bjkli

ah yavrum ah

valla kızlar çok güzel aldıklarınız hele zeynepinkinin taraftar kıyafetine koptum yani

bende fener-cimbom-kartal üçününde kıyafeti oldu durum vahim
:)
allahtan kzım oluyro yoksa bu bunalımda çocugum yerid kafayı
anne dayılar fenerli
amcalar gsli
baba bjkli

ah yavrum ah

Amanııın iyi ki kız valla yoksa çocuk perişan olacaktıkaydirigubbakcemile3

Ben beşiktaşlıyım ama babamız da galatasaraylı ayakkabı aldı oğluma. Kıyafet almadı ben pek sevmem fanatik giysileri ama babamız alır herhalde.

merhaba canlar yopk gelmedim yarin gelicem bugun ucajk biletimi aldim allah nasip ederse yarin aksam evimde olcam bir girp oldum zor nefes aliyodum kizlar kizim iyi bende iyim ilestim bugun siz nasilsiniz ne var ne yok benim kizim cok yaramaz ya canimi cok yakiyo gece uyutmuyo kipir kipir vala sizin bebisler nasil kizlar

kizlar kendinize cici bakin benim vaktim yok yarin aksam gorusmek uzere optum hepsinizi

slm kızlar ne var ne yok.
ya benim miğdem fena yanıyor sizde de
oluyormu böle sorunlar
dün gece istifra ettm bulantılardan
yenidenmi başladı yoksa ya bulantılar
3 ay canım çıktıydı zaten mafoldumben

mide yanması bende de var canım doktor Rennie DUO diye bir şurup verdi
haifletti benim şikayetlerimi bir danış istersen doktoruna

slm kızlar ne var ne yok.
ya benim miğdem fena yanıyor sizde de
oluyormu böle sorunlar
dün gece istifra ettm bulantılardan
yenidenmi başladı yoksa ya bulantılar
3 ay canım çıktıydı zaten mafoldumben

canım mide yanması bendede oluyor.bebek şuan yukarda olduğu için mideye baskı yapıyor reflü şikayetleri gibi yani midede ekşime yanma sırtta ağrıma. druma sordum bi şurup verdi bana öyle durumlarda içiyorum anında kesiliyor ağrılar.bide limonlu soda iç dedi drum.inşallah bulantıların geri gelmemiştir.çünkü bu durumun çözümü var ama bulantı zor be canım.

mide yanması bende de var canım doktor Rennie DUO diye bir şurup verdi
haifletti benim şikayetlerimi bir danış istersen doktoruna

canım banada verdiler gaviscon diye ama çok faydası olmadı malesef.
daha doğrusu ilaç almamaya çalışıyorum
vitamin haricinde
ama galiba alıcam artık dayanması çok zor

melekcim sağlıkla dönersin inş. muayene nasıl geçti, prensesni büyümüş mü? geçmiş olsun bu arada. bir an evvel dön artık, özledik seni :KK66:

canım mide yanması bendede oluyor.bebek şuan yukarda olduğu için mideye baskı yapıyor reflü şikayetleri gibi yani midede ekşime yanma sırtta ağrıma. druma sordum bi şurup verdi bana öyle durumlarda içiyorum anında kesiliyor ağrılar.bide limonlu soda iç dedi drum.inşallah bulantıların geri gelmemiştir.çünkü bu durumun çözümü var ama bulantı zor be canım.

ay evet ya hem nası zor ben 3 ay çok çektim valla gece gündüz.
eşimde bıktıydı miğdem bulanıyo diyince feleği şaşıyo

kızlar mide yanması bende de 1 hafta falan oldu,ramazandı devam etmedi şükür şurubu kullanınca. doktor biraz yüksek yastıkta yat, yağlı falan yeme demişti.

yaren gebeliğimiz aynı gidiyor canım
benim yanmalar yeni başladı daha..
senin ki çok erken başlamış
Allah şifa versin

X