2010 Şubat Anneleri

sagol canım.iyi ne güzel arka arkaya meleklerimizi görecegiz..artık daha sık görürüz dogum yaklaştıkça...

sagol bi tanem.evet ipek degişmiyo artık alıştık.ipek diye sesleniyoruz kaldı yani...bende sizleri çok özledim.neler yaptınız merak ediyorum.şu hediyeleşme ne zaman sona erecek ..hemen belirlensede alsak olmazmı....

başınız sağ olsun canım En yakın arkadaşının annesi seninde teyzen gibidir allah sabır versin.

hepimizde oluyo canım.sıkma canını.toplanıyo bi yerde taş kesiliyo sanki.

oy oyyy ne yapcaz o zaman yandık desene.bende bugün 29.haftalık oldum.

[

hediye için yeni topik açtık canım."2010 şubat anneleri hediyeleşiyor" diye. ben de acele ediyorum bir an evvel kura çekelim diye :) çok heyecanlı. 21 kişi olduk. zeynep çekecek kurayı. ama daha ne zaman çekileceği belli değil.. biraz daha katılımın artmasını bekliyoruz. herkes duysun diye. meleksen de londra'da.gelince belki o da katılır. bekliyoruz bakalım işte :)

kızlar bebek bezinden falan bahsetmişsiniz.bende hep prima aldım.hepte devam ettim.ilk ay çok çok gidiyo.sık degiştiriyorsun.zeyno ilk ay dört paket bez kullandıgımı bilirm.ben 1 numarayla başladım.ikinci ay 2 numaraya geçtim.fakat 1 numara ile 2 numara arasanda fark var açıp bakansanız farkı görürsünüz 1 numara daha pamuklu dahada yumuşaktır.benim tavsiyem ilk ayında bir numara kullanın.popocukları zaten çok hassas oluyo daha pamuklusu güzel olur.bende bu aydan sonra başlayacagım hazırlıklarıma...
bende ıslak mendil kullanmadım.kışın sıcak su yapardım bide pamuk ..sıcak suyadaldırıp pumugu sıkıp altını degiştirirdim bunu bazı annelerin yapmadıgını okumuştum.aman ha sonrada kuruluyorum.evet ben solo peçete alırdım.yumuşak peçeteylede kurular.pişik kreminide sürer bezlerdim.pişik olsada olmasada kullanın.doktor yumuşak tutar diyo zaten.yaz gelince ıslak medile geçmiştim.ıslak mendil.ve yine kurulama...

Aynen canım benimki de öyle diyor. Kan yani daha iyi iletiliyormuş sol tarafa yatınca. Ben de elimden geldiğince dikkat ediyorum. Uyurken farketmeden dönüyorum ama uyanırsam veya farkedersem hemen soluma dönüyorum. Bi de ben sırtüstü yatamıyorum çok zorlanıyorum belim kopuyor sanki sizlerin de oluyor mu öyle?

kızlar facebookta 2010 şubat anneleri grubu açılmıştır... herkesi bekliyorum...

Aaa eline sağlık. Bizim iş yerinde Facebook yasaklı zaten şekerim çok az katılabiliyorum oraya girdiğimde katılırım.

Başınız sağolsun canım. İyi olduğunuza sevindimopuyorumnanaktan

...

canım hoşgeldin çok teşekkür ederim canım polar sabahlığımı cunhuriyet caddesinde akdem çamaşırdan aldım polar pijamalarımıda evkurdan aldım canım gerçekten çok güzeller tavsiye ederim sabahlığı 50 tl ye aldım pijamalarda 70-80 gibi bişeydi istersen tek tek alıp takımda yapabiliyosun

07 papatya başınız sağolsun canım.Allah geride kalanlara sabırlar versin.güzel kızınıda görmene az kalmış.güzel haberlerle gelirsin inşallah [/COLOR

fatoşcum başınız sağolsun allah rahmet eylesin merak ettik bizde seni iyisin değilmiii

fatoşcummm canım yaa başınız sağ olsun ALLAH rahmet eylesin canım...
mydarling annesinin de bebişininde cicileri çokkk güzel güle güle kullanın canımm
m...

allah rahmet eylesin canım.başınız sağolsun.

Canım Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun...Allah sizlere sabır versin inşallah.

GÜnaydın
FATOŞ başınız sağolsun canım...allah rahmet eylesin..

serapcım güzel günlerde giysin prensesin cicilerini.

fatoşcum başınız sağolsun, fazla çekmedi ve çekdirmedi, zilhicce ayı mübarek bir aydır, mübarek günlerde vefat etti, mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin.

Günaydın herkese,

Fatoş başınız sagolsun......

Zeynep İpek'in giysilerine baktım. Cok güzeller... iyi günlerde kullansın.....

Fatos'cum basın saolsun cnm. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Eşin için de cok zordur. Umarım bebeginiz biraz olsun acısını hafifletir..

fatoşçum başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inş...
Havvacım senin ve diğer bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.....

hayırlı günler kızlar.
öğretmenler gününüz kutlu olsunnnn.
fatos başın sağolsun canım.alllah rahmet eylesin

saolun canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun papatyacım seninde başın saolsun canım

Papatya hoŞgeldın canım baŞınız saĞolsun merak ettık valla sızlerı ınsan arıyor eksıklıĞını hıssettık kızlarınıda Çok ÖptÜk canımm

hoşbuldum canım. bende bakayım o zaman en kısa zamanda. tşk ederim canım.

aa kızlar fatoş gelmiş online görünüyor.... yaaa facebook ta kaydım yok benim şimdi ordan hesap açmam lazım dimi

saol zehracım iyim canım ne yapalım görevlerimizi yerine getirdik oturuyoruz evdeyim şuan bi bakayım dedim sizler nasılsınız?

saolun canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun papatyacım seninde başın saolsun canım

hoşgeldin canım nasılsın tansiyonun nasıl iyisin değilmii teşşekkür ederz cicilerimizi beğendin demek fatoş teyzesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…