2010 Şubat Anneleri

.

başınız sağolsun canım Allah arkadaşına sabır versin... ne güzel kızını görmeye bişey kalmamış hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... bende ayın 5 ini iple çekiyorum... kızımı çok özledim...

sagol canım.iyi ne güzel arka arkaya meleklerimizi görecegiz..artık daha sık görürüz dogum yaklaştıkça...

başınız sağolsun canım. Allah arkadaşına sabırlar versin. Senin için zordur evet bu bayram, ama sen de annesin artık bak,ne güzel 2 tane meleğin var. Onlar için güçlüklere dayanıp, üzülmememiz gerekir,her ne kadar zor olsa da..

İpek ismini değiştirmiyorsunuz değil mi? ayy iyi oldu be aramıza döndüğün, özlemişiz valla. hepimiz merak etmiştik seni :1hug:

sagol bi tanem.evet ipek degişmiyo artık alıştık.ipek diye sesleniyoruz kaldı yani...bende sizleri çok özledim.neler yaptınız merak ediyorum.şu hediyeleşme ne zaman sona erecek ..hemen belirlensede alsak olmazmı....

kızlar beni merak etmişsiniz.başta yaren olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...giremedim çünkü en yakın arkadaşımın annesi vefat etti.bir kaç gün onlarla kaldım.sonrada hep gündüzleri ordaydım.bir hafta böyle geçti.sonra evlerine geçtiler zaten çok yakın oldugumuz için yine sık sık gidince evde duramadım anlayacagınız.geçen yıl bu zamanlar demiştim bende anemi kaybettim diye sagolsun hiç yanımdan ayrılmamıştı.ne kadar önemli oluyor bu günlerde dost bulmak.bende görevimi yerine getirdim seve seve...
ben ve kızlarım çok iyiz.bir problemim yok.zaten1 aralkta ipegimi görecegim onu bekliyorum.
heiyileşiyormuşsunuz.ne güzel benide yazın papatya teyzesinden hatıra olsun dimi.yalnız çabucak belirleyelimde havalar iyiyken dışarı çıkırken aradan çıksın.
sagolun sizleri çok seviyorum.yoklugumu farketmeniz yarıca sevindirdi beni..
başınız sağ olsun canım En yakın arkadaşının annesi seninde teyzen gibidir allah sabır versin.

Selam kızlar nasılsınız...

herkes iyi gibi görünüyor geçmişe çok gidemedim.... facede sarmışız sonunda :)

benimde oğlusum çok huzursuz ediyor beni bir midemle gögsümün orda bir tam göbeğimde anlamadım ama çok hareketli sürekli hareket halinde ve bazen öyle bir yaslıyorki kendini semsert oluyor karnım korkuyorum bazen offff böyle bizden de kızlar... :KK43:

hepimizde oluyo canım.sıkma canını.toplanıyo bi yerde taş kesiliyo sanki.

kızlar bundan 5-6 gün önce arkadaşımla konuşuyodum... 30. haftama başlıyorum dedim işte şikayetlerimi söyledim bel sırt ağrısı uykusuzluk vs.. bana 32. haftadan sonra yürümen değişicek dedi... bebek aşağı iniyomuş... o zaman şikayetlerinde artıcak dedi bana... yani bunlar daha başlangıç...

oy oyyy ne yapcaz o zaman yandık desene.bende bugün 29.haftalık oldum.

[

hediye için yeni topik açtık canım."2010 şubat anneleri hediyeleşiyor" diye. ben de acele ediyorum bir an evvel kura çekelim diye :) çok heyecanlı. 21 kişi olduk. zeynep çekecek kurayı. ama daha ne zaman çekileceği belli değil.. biraz daha katılımın artmasını bekliyoruz. herkes duysun diye. meleksen de londra'da.gelince belki o da katılır. bekliyoruz bakalım işte :)

kızlar bebek bezinden falan bahsetmişsiniz.bende hep prima aldım.hepte devam ettim.ilk ay çok çok gidiyo.sık degiştiriyorsun.zeyno ilk ay dört paket bez kullandıgımı bilirm.ben 1 numarayla başladım.ikinci ay 2 numaraya geçtim.fakat 1 numara ile 2 numara arasanda fark var açıp bakansanız farkı görürsünüz 1 numara daha pamuklu dahada yumuşaktır.benim tavsiyem ilk ayında bir numara kullanın.popocukları zaten çok hassas oluyo daha pamuklusu güzel olur.bende bu aydan sonra başlayacagım hazırlıklarıma...
bende ıslak mendil kullanmadım.kışın sıcak su yapardım bide pamuk ..sıcak suyadaldırıp pumugu sıkıp altını degiştirirdim bunu bazı annelerin yapmadıgını okumuştum.aman ha sonrada kuruluyorum.evet ben solo peçete alırdım.yumuşak peçeteylede kurular.pişik kreminide sürer bezlerdim.pişik olsada olmasada kullanın.doktor yumuşak tutar diyo zaten.yaz gelince ıslak medile geçmiştim.ıslak mendil.ve yine kurulama...

kızlar bişey sorcam ya benim doktorm her gittiğimde tembihliyo sol tarafına yat diye nettede gördüm bebek daha iyi gelişiyo diye ama ben ancak uykuya dalana kadar yatabiliyorum sonra hemen sağa dönüyorum bebeğim 26+2 de 800 gr sanki biraz zayıf gibi geldi bana acaba bundanmıdır siz nasıl yatıyorsunuz bu konuya çok dikkat ediyomusunuz

Aynen canım benimki de öyle diyor. Kan yani daha iyi iletiliyormuş sol tarafa yatınca. Ben de elimden geldiğince dikkat ediyorum. Uyurken farketmeden dönüyorum ama uyanırsam veya farkedersem hemen soluma dönüyorum. Bi de ben sırtüstü yatamıyorum çok zorlanıyorum belim kopuyor sanki sizlerin de oluyor mu öyle?

kızlar facebookta 2010 şubat anneleri grubu açılmıştır... herkesi bekliyorum...

Aaa eline sağlık. Bizim iş yerinde Facebook yasaklı zaten şekerim çok az katılabiliyorum oraya girdiğimde katılırım.

kızlar beni merak etmişsiniz.başta yaren olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...giremedim çünkü en yakın arkadaşımın annesi vefat etti.bir kaç gün onlarla kaldım.sonrada hep gündüzleri ordaydım.bir hafta böyle geçti.sonra evlerine geçtiler zaten çok yakın oldugumuz için yine sık sık gidince evde duramadım anlayacagınız.geçen yıl bu zamanlar demiştim bende anemi kaybettim diye sagolsun hiç yanımdan ayrılmamıştı.ne kadar önemli oluyor bu günlerde dost bulmak.bende görevimi yerine getirdim seve seve...
ben ve kızlarım çok iyiz.bir problemim yok.zaten1 aralkta ipegimi görecegim onu bekliyorum.
heiyileşiyormuşsunuz.ne güzel benide yazın papatya teyzesinden hatıra olsun dimi.yalnız çabucak belirleyelimde havalar iyiyken dışarı çıkırken aradan çıksın.
sagolun sizleri çok seviyorum.yoklugumu farketmeniz yarıca sevindirdi beni..

Başınız sağolsun canım. İyi olduğunuza sevindimopuyorumnanaktan

...

mydarling canım bebişin cicilerne baktım çok tatlılar. Güle güle giysin kızın iyi günlerde inş. Bişey soracağım polar sabaklık ve polar pijamalarına bayıldım. Bende o tarz bişeyler arıyorum hastane için. çünkü doğum şubatta havalar çok soğuk olacak. öyle bişeyler almak istiyorum. Nereden aldın canım. Bide ne kadara almıştın ? Bende bakayım.

canım hoşgeldin çok teşekkür ederim canım polar sabahlığımı cunhuriyet caddesinde akdem çamaşırdan aldım polar pijamalarımıda evkurdan aldım canım gerçekten çok güzeller tavsiye ederim sabahlığı 50 tl ye aldım pijamalarda 70-80 gibi bişeydi istersen tek tek alıp takımda yapabiliyosun

07 papatya başınız sağolsun canım.Allah geride kalanlara sabırlar versin.güzel kızınıda görmene az kalmış.güzel haberlerle gelirsin inşallah [/COLOR

fatoşcum başınız sağolsun allah rahmet eylesin merak ettik bizde seni iyisin değilmiii

fatoşcummm canım yaa başınız sağ olsun ALLAH rahmet eylesin canım...
mydarling annesinin de bebişininde cicileri çokkk güzel güle güle kullanın canımm
m...

allah rahmet eylesin canım.başınız sağolsun.

Canım Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun...Allah sizlere sabır versin inşallah.

GÜnaydın
FATOŞ başınız sağolsun canım...allah rahmet eylesin..

serapcım güzel günlerde giysin prensesin cicilerini.

fatoşcum başınız sağolsun, fazla çekmedi ve çekdirmedi, zilhicce ayı mübarek bir aydır, mübarek günlerde vefat etti, mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin.

fatoş başınız sağolsun Allah rahmet etsin
kendine dikkat et yorma üzme tansiyonun oynamasın lütfen emi canım

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

canım gözün aydın maşallah çok güzel gelişmiş boyuda uzun olucak heralde maşallah doğum zamanına kadar kaç kez yer değiştiricek onlar takma kafaana canım

günaydın canım
opuyorumnanaktan

kopyalayamadıklarımada günaydın Allah çok güzel bir gün nasip etsin

günaydın kızlar..
uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim.. maalesef geldiğim gibi kötü haberle karşılaştım :çok üzgünüm: başın sağolsun fatoşcum.. mekanı cennet olsun :Saruboceq:
tüm öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutlarım..

Günaydın herkese,

Fatoş başınız sagolsun......

Zeynep İpek'in giysilerine baktım. Cok güzeller... iyi günlerde kullansın.....

kızlar hepinize günaydın
fatoscum kayınpederine allah rahmet eylesin huzur içinde yatırsın sizlere dayanma gücü versin, yalnız fazla üzüntülü ağlamalı yerlerde durmamaya çalış...
zeynepcimcicilerinizi güle güle kullanın bu arada yeğenin olmuş gözünüz aydın sağlık sıhhatle büyüsün inşallah
serapcım sen de cicilerini güle güle güzel günlerde kullan canım
fikirevi park yatağınızı güle güle kullanın ben park yataktan vazgeçtim bir arkadaş bana kızının beşiğini vericek bayram dönüşü sağolsun
seçilcim öncelikle yeğenim çok iyiymiş maşallah iyi bakmışsın opuyorumnanaktan bu kız doğduktan sonra da böyle uyursa yaşadın geceleri. seni çok iyi anlıyorum dün gece ben de benzer nedenlerden dolayı bayağı bir ağladım çok sinirlerim bozuldu. Ağlamayan çocuğa meme yok derler ya ne kadar çeçeron olursan o kadar iyi içine atmıcaksın. ama bu benim fazla başaramadığım bişi başaranlara gıptayla bakıyorum. ne kadar ekmek o kadar köfte sen de onlar sana nasıl davranıyorsa o şekilde davran. gerçi hep diyorlar yaşlılara hürmet falan diye ama artık ben anladım insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. can çıkar huy çıkmaz o yüzden saygı göstermeyi düşünceli olmayı öğrenicekler. bir de sana tavsiyem benim gibi beklenti içine girip, çıkmayınca kendini üzme.. benimkiler daha bir telefon edip ne lazım ne alalım bile demediler sağolsunlar. herşeyi babasıyla biz ve ailem aldık

herkese günaydın kızlar öpüyorum...
serapcım cicilerinize bayıldım bayıldım bayıldımm süperler .. kendinede bi o kadar kullanışlı şeyler almışsın canım... iyi günlerde kullanın inşallah hayatım...

Tüm eğitimci arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun...

ah fatoşum canım benim Allah geride kalanlara uzun ömür versin başınız sağolsun... k.validenin evi şimdi kalabalık ve üzüntülüdür.. fazla öyle ortamlarda bulunma istersen canım hem grip falan olursun Allah korusun hemde üzüntü çokta iyi gelmez bize canım malum senin tansiyon var... kendimizden önce meleklerimizi düşünmeliyiz canım... dışardan konuşması mutlaka kolay ama sen yinede kendini fazla yıpratmamaya çalış canım...

canım hatırlayamıyorum 1 pakette kaç tane vardı ama bebeğin kaç kilo doğucağını tam bilemediğim için 3-6 kg dan 1 paket aldım... çabuk büyüyolar bide o ara... o yüzden 4-9 kg olandan daha fazla aldım... doğsunda duruma göre 3-6 kg dan olmadı 1 paket daha alırım... kızınada maşallah canım ne güzel almış kiloları.. boyu falanda gayet iyi durumda... Allah nazarlardan saklasın.... inanamıyorum doğumlar yaklaşıyo... melekler büyüyo... kim ilk doğum yapacak çok merak ediyorum...hepsi sağlıklı sıhatli gelsinler inşallah...

Fatos'cum basın saolsun cnm. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Eşin için de cok zordur. Umarım bebeginiz biraz olsun acısını hafifletir..

Günaydın kızlar a.s. geçmişe baktım biraz...
İşlerim yoğunlaştı çok fazla aranızda olamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Bu arada ben doğum iznime geç ayrılmayı düşünüyorum Ocak 15 gibi. Ama dayanabilecekmiyim bilmiyorum.

Fatoşcum başın sağolsun, kendine dikkat et üzülme olur mu

Havvacım ögretmenler günün kutlu olsun

Gülşahcım Ece Naz güzel isim, ismi ile yaşasın inş. Ben Öykü Naz ismini de çok beğeniyorum.

Aryacım gözünaydın bebişin kocaman olmuş, doğum pozisyonu bile almış maşallah

Zeynepcim İpek kızının cicilerine baktım, pembiş pembiş pek tatlılar güle güle giydir.

Serapcım kızına ne kadar çok cici almışsın maşallah hepsini iyi günlerde giydir inş.

hepiize günaydın kızlar
fatoşcum başınız sağolsun allah geride kalanlarına sabır ve uzun ömürler versin
zeynep ve mydarling cicileriniz çok güzel güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah
aryacım gözün aydın bi kere daha kavuştun bebişine darısı bizim buluşmalara inşallah maaşallah kocaman olmuş kuzucuğun benim kızda çok tembel teyzesi meraklanma enerji topluyolar bencede doğumdan sonra acısını çıkaracaklar inşallah
bütün öğretmenlerimizinde öğretmenler günün kutluyorum aramızdaki öğretmen arkadaşlarada bu mukaddes görevi üstlendikleri için sonsuz teşekkür ediyorum emeklerine yüreklerine sağlık diyorum ....

herkese merhabaa.s.
hastaydım 1 haftadır grip oldum şimdi iyiyim ama hiç keyfim yok
zorla çalışıyorum insanlardan çok bıktım artık
9 aralıkta rapor alıp kurtulacağım
onun dışında bebişim iyi çok şükür
geçmişe göz atınca herkezin iyi olduğuna sevindim
fatoşçum seninde başın sağolsun üzülme kalabalık ağlamalı yerlerdede durma
yorma kendini

fatoşçum başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inş...
Havvacım senin ve diğer bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.....

kızlar herkeslere günaydınlar...........FATOŞ Allah rahmet eylesin Başın sağolsun...............herkes iyidir umarım ....malesef geçmişi okuyamıyorum müşteri çok ...........................benim 2 tane serumum kaldı branül var sağ elimde yine 2 tane işallah yarın kurtulcam

GÜNAYDIN KIZLAR,

Tüm eğitmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsun.

Fatoş başınız sağolsun canım.Mekanı cennet olsun.
Zeynep - Serap cicileriniz çok güzel güle güle iyi günlerde kullansın zilliler.
Seçil maşallah canım kızına kocaman olmuş.ve gözün aydın canım ''Ana gibi Yar baba gibi Diyar olmaz'' valla kim demişse ağzına sağlık.İnsanın canı gibisi yok.
Fikirevi park yatağınızı güle güle kullanın.
Esra galiba Prima 1 olanın içinde 98 adet var.boy boy değişmiyor ise benimkinde 98 tane var canım.
Zehra Allahtan analarımız varda el atıyorlar uzaktada olsalar yetişmeye çalışıyorlar.Benim kayınvalidemlerde aynı daha 1 çoraplarını görmedim ama lafa gelincede Burcu 1 tane burcudan iyi gelin yok.yalakalığına mı yapıyorlar anlamıyorm ki.

Terleme işi bende ev soğukta olsa gece üstümü açıyorum baktım olmuyor üstümü kapatıyorum ama çaktırmadan çorapları çıkartıyorum ayaklarım yanıyor.Çaktırırsam kocişle kavga ediyoruz .

hayırlı günler kızlar.
öğretmenler gününüz kutlu olsunnnn.
fatos başın sağolsun canım.alllah rahmet eylesin

canlarım çok sağolun arada atladığım arkadaşlarda vardır ne olur kusuruma bakmasınlar
hepinize teşekkürler teyzoşlar zemuszemus

başın sağolsun canım allah kalanlara sabır versin

zeynepcim ve mydarling ciciler süper güzel günlerde kullanın inşallah

tüm dualarımız seninle canım allah hepimizin yanında olsun saglıkla alalım bebişlerimizi kucgaımıza inşallah...

AMA KIZLAR BU HEDİYELEŞME OLAYINA NEDEN KİMSE KATILMIYOR
BENCE ÇOK TATLI BİR DURUM
UFAK BİRER HEDİYE MALİYETİ DÜŞÜNMEYİN KİMİN NEYE GÜCÜ VARSA KİMSE BUNU NEDEN ALDIN DEMEZKİ
DŞÜNMEK YETER BENCE HADİ AMA :kedi:

bu arada geçmişi okumama mümükün degil..inşallah bi terslik yoktur...
fatoşcanım başınız bagolsun.allah acınızı hafiffletsin..
bende geçen yıl bu zamanlar iyi degildim annemi kurban bayramının arefe günü kaybetmiştim.içimden hiç bayram kutlamak gelmiyo.çabucak geçsin gitsin istiyorum bayramı.nasıl gelecek o gün nasıl atlatacagız ailece bilmiyorum.kötü olmamaya çalışıyorum ama ...ah anam..yokya..dayanamıyorum..neyseki bayramların tarihi bir olmuyor allahtan.geçenyıl 7 aralıktı arefe..bir yıl olacak yani annemsiz hayat....

saolun canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun papatyacım seninde başın saolsun canım

Papatya hoŞgeldın canım baŞınız saĞolsun merak ettık valla sızlerı ınsan arıyor eksıklıĞını hıssettık kızlarınıda Çok ÖptÜk canımm

...

canım hoşgeldin çok teşekkür ederim canım polar sabahlığımı cunhuriyet caddesinde akdem çamaşırdan aldım polar pijamalarımıda evkurdan aldım canım gerçekten çok güzeller tavsiye ederim sabahlığı 50 tl ye aldım pijamalarda 70-80 gibi bişeydi istersen tek tek alıp takımda yapabiliyosun

hoşbuldum canım. bende bakayım o zaman en kısa zamanda. tşk ederim canım.

aa kızlar fatoş gelmiş online görünüyor.... yaaa facebook ta kaydım yok benim şimdi ordan hesap açmam lazım dimi

saol zehracım iyim canım ne yapalım görevlerimizi yerine getirdik oturuyoruz evdeyim şuan bi bakayım dedim sizler nasılsınız?

Ben ve kızlarım çok iyiz.bir problemim yok.zaten1 aralkta ipegimi görecegim onu bekliyorum.
Heiyileşiyormuşsunuz.ne güzel benide yazın papatya teyzesinden hatıra olsun dimi.yalnız çabucak belirleyelimde havalar iyiyken dışarı çıkırken aradan çıksın.
Sagolun sizleri çok seviyorum.yoklugumu farketmeniz yarıca sevindirdi beni..

saolun canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun papatyacım seninde başın saolsun canım

hoşgeldin canım nasılsın tansiyonun nasıl iyisin değilmii teşşekkür ederz cicilerimizi beğendin demek fatoş teyzesiii

X