kızlar kimse yokmu herkes nerede............
Seraoçım bayıldım cicilerinize canımya
kızlar kimse yokmu herkes nerede............
Seraoçım bayıldım cicilerinize canımya
selammmmm canlarimmmmm.... Az önce bebisimi gördümde geldimmm! Uyyyy annesi kurban olsun ona! Bu arada kizlar fatosa ne oldu? Basin sagolsun fealn demissiniz!
Kızlar gÖbİŞİmİn Üst tarafı daha ŞİŞ bİŞey yoktur demİ bebİŞİmmİ toplandı acaba
kızlar bişey sorcam ya benim doktorm her gittiğimde tembihliyo sol tarafına yat diye nettede gördüm bebek daha iyi gelişiyo diye ama ben ancak uykuya dalana kadar yatabiliyorum sonra hemen sağa dönüyorum bebeğim 26+2 de 800 gr sanki biraz zayıf gibi geldi bana acaba bundanmıdır siz nasıl yatıyorsunuz bu konuya çok dikkat ediyomusunuz
canım merak etme bişey yoktur sanırım benim hamileliğimin başından beri hep göbeğimin üstü kocaman sanki rahmimde değil midemde taşıyorum bebişimi midem balon gibi göbeğimden büyük yani hele şimdi bide üstlere çıkıp toplanıyo bazen şimdoi patlıycak midem sanıyorum
canim kilosu iyi merak etme! bende yatarken sol tarafima yatmaya caliysiyorum ama rahat edemiyorum! sonra dönüyorum sag tarafima... sabah birde bakmisimki sirti üstü kalkiyorum hep!kızlar bişey sorcam ya benim doktorm her gittiğimde tembihliyo sol tarafına yat diye nettede gördüm bebek daha iyi gelişiyo diye ama ben ancak uykuya dalana kadar yatabiliyorum sonra hemen sağa dönüyorum bebeğim 26+2 de 800 gr sanki biraz zayıf gibi geldi bana acaba bundanmıdır siz nasıl yatıyorsunuz bu konuya çok dikkat ediyomusunuz
canim kilosu iyi merak etme! bende yatarken sol tarafima yatmaya caliysiyorum ama rahat edemiyorum! sonra dönüyorum sag tarafima... sabah birde bakmisimki sirti üstü kalkiyorum hep!
Kızlar gÖbİŞİmİn Üst tarafı daha ŞİŞ bİŞey yoktur demİ bebİŞİmmİ toplandı acaba
zemuszemus bu bebisler bacak kadar boylariyla bizi hizaya getiriyor vallabende aynen bide kendimi sola yatmaya mecbur hissedince hiç rahat edemiyorum sağa dönünce tık diye uyuyorum:))
kızlar facebookta 2010 şubat anneleri grubu açılmıştır... Herkesi bekliyorum...
zemuszemus bu bebisler bacak kadar boylariyla bizi hizaya getiriyor valla
bendede var esma kalbim sıkışmıyor ama 2 merdiven çıkıyorum 10 dk nefes nefese kalıyorum.
.
sıkıntılar basıyo soluk soluğa kalıyorum sizler gibi ama bende bide kalbimin sıkışması var o anda gözlerim kararıyo baskı oluyo kalbimde gidiyom sanki düzeliyo sonrabenim kalbim sıkışmıyor ama nefes darlığı var. soluk soluğa kalıyorum hareket edince . bir de burnum çok tıslıyomuş nefes alıp verirken bir de yemek yerken :)
valla ben solumda uyuymayı seviyorum hep öle uyurum ama arada pozisyon değiştirdiğimiz oluyo tabi yüz üstü çok uyurdum ben hamile kalmadan önce bi doğrayımda inş. yüz üstü uyucm hepp :)kızlar bişey sorcam ya benim doktorm her gittiğimde tembihliyo sol tarafına yat diye nettede gördüm bebek daha iyi gelişiyo diye ama ben ancak uykuya dalana kadar yatabiliyorum sonra hemen sağa dönüyorum bebeğim 26+2 de 800 gr sanki biraz zayıf gibi geldi bana acaba bundanmıdır siz nasıl yatıyorsunuz bu konuya çok dikkat ediyomusunuz
kızlar facebookta 2010 şubat anneleri grubu açılmıştır... herkesi bekliyorum...
selam kızlar nasılsınız...
Herkes iyi gibi görünüyor geçmişe çok gidemedim.... Facede sarmışız sonunda :)
benimde oğlusum çok huzursuz ediyor beni bir midemle gögsümün orda bir tam göbeğimde anlamadım ama çok hareketli sürekli hareket halinde ve bazen öyle bir yaslıyorki kendini semsert oluyor karnım korkuyorum bazen offff böyle bizden de kızlar...