2010 Şubat Anneleri

kızlar bundan 5-6 gün önce arkadaşımla konuşuyodum... 30. haftama başlıyorum dedim işte şikayetlerimi söyledim bel sırt ağrısı uykusuzluk vs.. bana 32. haftadan sonra yürümen değişicek dedi... bebek aşağı iniyomuş... o zaman şikayetlerinde artıcak dedi bana... yani bunlar daha başlangıç...

kızlar bişey sorcam ya benim doktorm her gittiğimde tembihliyo sol tarafına yat diye nettede gördüm bebek daha iyi gelişiyo diye ama ben ancak uykuya dalana kadar yatabiliyorum sonra hemen sağa dönüyorum bebeğim 26+2 de 800 gr sanki biraz zayıf gibi geldi bana acaba bundanmıdır siz nasıl yatıyorsunuz bu konuya çok dikkat ediyomusunuz

Ben bu konuyu özellikle sordum dr a hayır istediğin yöne yat dedi sırtüstü hariç sağ sol farketmez dedi.
bende sağıma yatıyorum ya sonra hooop bi anda tek hareketle soluma dönüyorum.hulen demişti galiba dr ona önce duz dön sonra yön değiştir demiş ben hemen atıyorum kendimi o tarafa benimde kafama bu takılıyor zorla kızın boğazına takıcam kordonu.

kızlar bundan 5-6 gün önce arkadaşımla konuşuyodum... 30. haftama başlıyorum dedim işte şikayetlerimi söyledim bel sırt ağrısı uykusuzluk vs.. bana 32. haftadan sonra yürümen değişicek dedi... bebek aşağı iniyomuş... o zaman şikayetlerinde artıcak dedi bana... yani bunlar daha başlangıç...

benimki aşağıda yukarı çıkmayada niyeti yok zaten ama geçen bi kadın gördüm son ayında falandı galiba penguen gibi yüreyemiyordu.

ya birşey sorucam size benim kullanıcı adım burcuberru ya o nasıl değişiyor bilen varmı ?

Ay evet kızlar demek 32.haftadan sonra yÜrÜmemız deĞıŞecek tam bır penguen olucaz desenıze yampırı yampırıı

yaa deme be esra cım 32 haftadan sonra izin alıp çalışıcam ben Allahım kolaylık versinn :Saruboceq: benim sıpam aşağıda duruyo biraz zaten :bbo:

mydarling canım bebişin cicilerne baktım çok tatlılar. güle güle giysin kızın iyi günlerde inş. bişey soracağım polar sabaklık ve polar pijamalarına bayıldım. bende o tarz bişeyler arıyorum hastane için. çünkü doğum şubatta havalar çok soğuk olacak. öyle bişeyler almak istiyorum. nereden aldın canım. bide ne kadara almıştın ? bende bakayım.

ben bugün 31. haftama başladım delikafadulden 1 hafta sonra penguen mi olcam delikafadulden 30 lu haftalar hiç gelmicek sanıyordum yaf, bi anda nasıl gçti o kadar hafta :)

kızlar beni merak etmişsiniz.başta yaren olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...giremedim çünkü en yakın arkadaşımın annesi vefat etti.bir kaç gün onlarla kaldım.sonrada hep gündüzleri ordaydım.bir hafta böyle geçti.sonra evlerine geçtiler zaten çok yakın oldugumuz için yine sık sık gidince evde duramadım anlayacagınız.geçen yıl bu zamanlar demiştim bende anemi kaybettim diye sagolsun hiç yanımdan ayrılmamıştı.ne kadar önemli oluyor bu günlerde dost bulmak.bende görevimi yerine getirdim seve seve...
ben ve kızlarım çok iyiz.bir problemim yok.zaten1 aralkta ipegimi görecegim onu bekliyorum.
heiyileşiyormuşsunuz.ne güzel benide yazın papatya teyzesinden hatıra olsun dimi.yalnız çabucak belirleyelimde havalar iyiyken dışarı çıkırken aradan çıksın.
sagolun sizleri çok seviyorum.yoklugumu farketmeniz yarıca sevindirdi beni..

canım fikirevi çok güzel güle güle kullansın meleğin...

fıkırevı canım cok guzelmısssss :)

fikievi gule gule kullansın mınıgın
zeynepcim bebişin ii gunlerde gıysın cıcılerını inş.

Tatlım güle güle kullanın hayırlı olsun.

canlarım çok sağolun arada atladığım arkadaşlarda vardır ne olur kusuruma bakmasınlar
hepinize teşekkürler teyzoşlar zemuszemus

kızlar iyi geceler iki gündür giremiyorum biliyosunuz kayın pederim hastaydı pazar akşamı kaybettik vefat etti. oyüzden giremedim çok kötü oluyo insan allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.
beni merak edenlere çok teşekkür ederim.
hastaneden gelenlerin g özü aydın hasta olanlara geçmiş olsun.bebişlerine cicler alanlarda güle güle kullansın.

başın sağolsun canım allah kalanlara sabır versin

Kızlar bende kızımın cİcİlerİnİnİn bazılarını koydum gÜzel ÇımamıŞ olabİlİr kusura bakmayınnn
zeynepcim ve mydarling ciciler süper güzel günlerde kullanın inşallah

iyi günler maksimen.................

Ya kızlar doğumun yanı sıra ben hergün Allaha dua ediyorum kızım sağlıklı doğsun diye .....biliyomusunuz bilmem benim ikili testim normal detaylımda normal ...ancak üçlü testtim 155/1 risk vardı ve amniyo yaptırmadım ...çok korkuyorum Allahım çocuğumu koru ne olur sağlıklı olsun diye hep dua ediyorum bide o korku var bizde.......
tüm dualarımız seninle canım allah hepimizin yanında olsun saglıkla alalım bebişlerimizi kucgaımıza inşallah...

AMA KIZLAR BU HEDİYELEŞME OLAYINA NEDEN KİMSE KATILMIYOR
BENCE ÇOK TATLI BİR DURUM
UFAK BİRER HEDİYE MALİYETİ DÜŞÜNMEYİN KİMİN NEYE GÜCÜ VARSA KİMSE BUNU NEDEN ALDIN DEMEZKİ
DŞÜNMEK YETER BENCE HADİ AMA :kedi:

bu arada geçmişi okumama mümükün degil..inşallah bi terslik yoktur...
fatoşcanım başınız bagolsun.allah acınızı hafiffletsin..
bende geçen yıl bu zamanlar iyi degildim annemi kurban bayramının arefe günü kaybetmiştim.içimden hiç bayram kutlamak gelmiyo.çabucak geçsin gitsin istiyorum bayramı.nasıl gelecek o gün nasıl atlatacagız ailece bilmiyorum.kötü olmamaya çalışıyorum ama ...ah anam..yokya..dayanamıyorum..neyseki bayramların tarihi bir olmuyor allahtan.geçenyıl 7 aralıktı arefe..bir yıl olacak yani annemsiz hayat....

2010 şubat annelerini buldum katıldım kızlar, ben hala esrayı göremiyorum face de

canım kurucu kısmına bak beni görüceksin.. ben seni görüyorum ama aktif değilsin...

kızlar beni merak etmişsiniz.başta yaren olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...giremedim çünkü en yakın arkadaşımın annesi vefat etti.bir kaç gün onlarla kaldım.sonrada hep gündüzleri ordaydım.bir hafta böyle geçti.sonra evlerine geçtiler zaten çok yakın oldugumuz için yine sık sık gidince evde duramadım anlayacagınız.geçen yıl bu zamanlar demiştim bende anemi kaybettim diye sagolsun hiç yanımdan ayrılmamıştı.ne kadar önemli oluyor bu günlerde dost bulmak.bende görevimi yerine getirdim seve seve...
ben ve kızlarım çok iyiz.bir problemim yok.zaten1 aralkta ipegimi görecegim onu bekliyorum.
heiyileşiyormuşsunuz.ne güzel benide yazın papatya teyzesinden hatıra olsun dimi.yalnız çabucak belirleyelimde havalar iyiyken dışarı çıkırken aradan çıksın.

başınız sağolsun canım Allah arkadaşına sabır versin... ne güzel kızını görmeye bişey kalmamış hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... bende ayın 5 ini iple çekiyorum... kızımı çok özledim...

başınız sağolsun canım. Allah arkadaşına sabırlar versin. Senin için zordur evet bu bayram, ama sen de annesin artık bak,ne güzel 2 tane meleğin var. Onlar için zorluklara dayanıp, üzülmememiz gerekir,her ne kadar zor olsa da..

ıpek ismini değiştirmiyorsunuz değil mi? ayy iyi oldu be aramıza döndüğün, özlemişiz valla. hepimiz merak etmiştik seni :1hug:

Son düzenleme:
X