ya ESMAsen ne zaman doğum iznine ayrılcan ....geçen ben tetanos şısı olurken ebe anlatıyodu ama ben aşı olyodum ya hiç dinleyemedim gidim de sırf onu sorcam
Esmacım geçen gün bana bir soru sormuştun canım,, ama bilgisayardaki sorun yüzünden cevaplayamamıştım, doktora sordum bebeğim 15 gün önden gidiyor yani 15 gün öncemi doğum yapacam diye hayır dedi, doğum tarihi yine son adet tarihine göre hesap ediliyormuş canım....
pofidi plaj geçmiş olsun kızlar
seçilcim benim kociş artık gece nasıl yatıyorsa sabah da öyle kalkıyor kalıp gibi yerimseniben adama yer kalmadı yatakta
Terleme işi bende ev soğukta olsa gece üstümü açıyorum baktım olmuyor üstümü kapatıyorum ama çaktırmadan çorapları çıkartıyorum ayaklarım yanıyor.Çaktırırsam kocişle kavga ediyoruz .
Hülyacım valla aynı şeyleri bende düşünüyorum, en iyisi hemen eve kaçmak
Pofidi çok geçmiş olsun canım, sen 9 aralıkta kurtulucan, benocak 15 kadar çalışıcam bakalım nasıl olacak
ben de bu bayramda el öpme olayını düşünüp duruyorum. ben annemlerde memlekette olacağım. bu yüzden evden çıkmasam bile, gelenlerle bayramlaşmam gerekir. öpmesem klasik aman tek doğuran sensin sanki, bişey olmaz gibi tepkiler verirler heralde. ya da burnu kalkmış derler :)
ne yapacağımı bilmiyorum ama bayramlaşmak istemiyorum kimseyleburada kendimi koruyacağım diye anam ağlıyor, gidip orda virüs kapıp gelemem..
herkese merhabaa.s.
hastaydım 1 haftadır grip oldum şimdi iyiyim ama hiç keyfim yok
zorla çalışıyorum insanlardan çok bıktım artık
9 aralıkta rapor alıp kurtulacağım
onun dışında bebişim iyi çok şükür
geçmişe göz atınca herkezin iyi olduğuna sevindim
fatoşçum seninde başın sağolsun üzülme kalabalık ağlamalı yerlerdede durma
yorma kendini
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3pofidi plaj geçmiş olsun kızlar
seçilcim benim kociş artık gece nasıl yatıyorsa sabah da öyle kalkıyor kalıp gibi yerimseniben adama yer kalmadı yatakta
GÜNAYDIN KIZLAR,
Tüm eğitmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsun.
Fatoş başınız sağolsun canım.Mekanı cennet olsun.
Zeynep - Serap cicileriniz çok güzel güle güle iyi günlerde kullansın zilliler.
Seçil maşallah canım kızına kocaman olmuş.ve gözün aydın canım ''Ana gibi Yar baba gibi Diyar olmaz'' valla kim demişse ağzına sağlık.İnsanın canı gibisi yok.
Fikirevi park yatağınızı güle güle kullanın.
Esra galiba Prima 1 olanın içinde 98 adet var.boy boy değişmiyor ise benimkinde 98 tane var canım.
Zehra Allahtan analarımız varda el atıyorlar uzaktada olsalar yetişmeye çalışıyorlar.Benim kayınvalidemlerde aynı daha 1 çoraplarını görmedim ama lafa gelincede Burcu 1 tane burcudan iyi gelin yok.yalakalığına mı yapıyorlar anlamıyorm ki.
Terleme işi bende ev soğukta olsa gece üstümü açıyorum baktım olmuyor üstümü kapatıyorum ama çaktırmadan çorapları çıkartıyorum ayaklarım yanıyor.Çaktırırsam kocişle kavga ediyoruz .
SeÇİlcİm annenle baban gelİyo demek gÖzÜn aydın hadİ bakalım bencede hİÇ bİŞey kaÇırmasın neŞenİ
ben de bu bayramda el öpme olayını düşünüp duruyorum. Ben annemlerde memlekette olacağım. Bu yüzden evden çıkmasam bile, gelenlerle bayramlaşmam gerekir. öpmesem klasik aman tek doğuran sensin sanki, bişey olmaz gibi tepkiler verirler heralde. Ya da burnu kalkmış derler :)
ne yapacağımı bilmiyorum ama bayramlaşmak istemiyorum kimseyleburada kendimi koruyacağım diye anam ağlıyor, gidip orda virüs kapıp gelemem..
herkese merhabaa.s.
Hastaydım 1 haftadır grip oldum şimdi iyiyim ama hiç keyfim yok
zorla çalışıyorum insanlardan çok bıktım artık
9 aralıkta rapor alıp kurtulacağım
onun dışında bebişim iyi çok şükür
geçmişe göz atınca herkezin iyi olduğuna sevindim
fatoşçum seninde başın sağolsun üzülme kalabalık ağlamalı yerlerdede durma
yorma kendini
saol esmacım ve berrincim.serapcım bizimki öle dedi neden bilmiyorum hemki sormadım yolculuk yapabilirmiyim die kendi kendine yasakladı.sen bol bol dinlen giderken yinede.
kızlar bu doğum konusunda bence sezeryande normalde aynı zorlukta açıkçası .sezaryende daha az acı çekicez die birşey yok.hakkımızda bebeğimiz ve biz için hangisi iyi olucaksa o olsun inşallah hepimizin.dr bana kendini 2sinede şartlama dedi kafanda birşey belirleme dedi ama bende normalde olsa sezeryande olsa epidural düşünüyorum o anı yaşamak istiyorum ne kadar tırsık birşey olsamda.:kedi:doğum korkusu sarınca aklıma benden yaşı ufak olup doğum yapanları getiriyorum onlar doğurduysa bende doğururum diorum.son günler heyecandan uyuyamıyacağız hiçbirimiz.o zamanlar birbirimize daha da çok ihtiyacımız olucak bizi en iyi biz anlarızkaydirigubbakcemile5
valla kızlar vahim olay bu bayramlaşma bayram sonrası patır patır dökülmeyelim gripten koruyalım kendimizii
canım geçmiş olsun valla sırt ağrılarım başladı benimde zor dayanıyorum ama herşey bebişim için daha fazla zaman geçirmeliyim onunla
valla canım bende öle düşünüyorum epidural istiyorum normalide sezaryanıda ma kısmet yinede hatta sabah eşime diyorum doğuma giderken saçıma fön çektireyim makyajlı gideyimde kızım doğduğu an beni güzel görsün gülüyooo hehe olur yaparsın sen valla diyo,hatta doğum çantama saç maşamı makyaj malzemelrimi koyucam diyorum neden olmasın demi ama
günaydın kızlar,
tüm eğitmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.
Fatoş başınız sağolsun canım.mekanı cennet olsun.
Zeynep - serap cicileriniz çok güzel güle güle iyi günlerde kullansın zilliler.
Seçil maşallah canım kızına kocaman olmuş.ve gözün aydın canım ''ana gibi yar baba gibi diyar olmaz'' valla kim demişse ağzına sağlık.insanın canı gibisi yok.
Fikirevi park yatağınızı güle güle kullanın.
Esra galiba prima 1 olanın içinde 98 adet var.boy boy değişmiyor ise benimkinde 98 tane var canım.
Zehra allahtan analarımız varda el atıyorlar uzaktada olsalar yetişmeye çalışıyorlar.benim kayınvalidemlerde aynı daha 1 çoraplarını görmedim ama lafa gelincede burcu 1 tane burcudan iyi gelin yok.yalakalığına mı yapıyorlar anlamıyorm ki.
Terleme işi bende ev soğukta olsa gece üstümü açıyorum baktım olmuyor üstümü kapatıyorum ama çaktırmadan çorapları çıkartıyorum ayaklarım yanıyor.çaktırırsam kocişle kavga ediyoruz .
SAOL esmacım ve berrincim.Serapcım bizimki öle dedi neden bilmiyorum hemki sormadım yolculuk yapabilirmiyim die kendi kendine yasakladı.sen bol bol dinlen giderken yinede.
Kızlar bu doğum konusunda bence sezeryande normalde aynı zorlukta açıkçası .sezaryende daha az acı çekicez die birşey yok.Hakkımızda bebeğimiz ve biz için hangisi iyi olucaksa o olsun inşallah hepimizin.dr bana kendini 2sinede şartlama dedi kafanda birşey belirleme dedi ama bende normalde olsa sezeryande olsa epidural düşünüyorum o anı yaşamak istiyorum ne kadar tırsık birşey olsamda.:kedi:doğum korkusu sarınca aklıma benden yaşı ufak olup doğum yapanları getiriyorum onlar doğurduysa bende doğururum diorum.son günler heyecandan uyuyamıyacağız hiçbirimiz.o zamanlar birbirimize daha da çok ihtiyacımız olucak bizi en iyi biz anlarızkaydirigubbakcemile5
doğum izni öncesi 1 hafta rapor versin doktorun yılbaşına doğru al
o raporun bitincede 1 hafta daha çalışır yine izne cıkarsın
hediyeleşmek isteyenler listeye adını yazdırsınnn :teytey:
1.yaren_h
2.tugba64
3.akarahan
4.zeynepb
5.camdankalp38
6.burcuberru
7.zeynep6672
8.aryaa
9.hulen
10.sumifer
11.voles
12.zeh
13.srpp
14.havvaesen
15.melisa33
16.mydarling
17.fatıma38
18.özlemzafer
19.fikirevi
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/329851-2010-subat-anneleri-hediyelesiyor.html