2010 Şubat Anneleri

ya ESMAsen ne zaman doğum iznine ayrılcan ....geçen ben tetanos şısı olurken ebe anlatıyodu ama ben aşı olyodum ya hiç dinleyemedim gidim de sırf onu sorcam

canım ben iznimi uzatıcam aralık ayı sonuna gelicek 32 hafta yani 31+2 yada 3 4 ogünlerde gidipiznimi uzatıcam çalışmam gerek daha düğünden borçlarımız var bebeğime bişiyler almak için son 3 haftama kdar çalışmaya çalışıcam inş. patronla konuştum

canım benim sağol unutmamışın hep kafamda bu soru vardı şimdi sata göre hesap edicemhep sanırım şubat sonunda olucak yavrum inş.

Ahhhhh bu doğum konusunu artık herkes dilediği gibi yapsın diycem ...anacım topa tutuluyom sora...halbuysam valla bende karar veremedim çok tırsyooom çokkk...serum takılırken dün elimin üstüne taktılar gerçi viyakladım baya.........benim kız tombiş olcak gibi babada bende bayağı tombul doğmuşuz belki ondan sezeryan ama normal olursada epudral her ikiside epudral

çok alemsin kız kaydirigubbakcemile3

Hülyacım valla aynı şeyleri bende düşünüyorum, en iyisi hemen eve kaçmak

Pofidi çok geçmiş olsun canım, sen 9 aralıkta kurtulucan, benocak 15 kadar çalışıcam bakalım nasıl olacak

doğum izni öncesi 1 hafta rapor versin doktorun yılbaşına doğru al
o raporun bitincede 1 hafta daha çalışır yine izne cıkarsın

ESMAcanım ben iznimi uzatıcam aralık ayı sonuna gelicek 32 hafta yani 31+2 yada 3 4 ogünlerde gidipiznimi uzatıcam çalışmam gerek daha düğünden borçlarımız var bebeğime bişiyler almak için son 3 haftama kdar çalışmaya çalışıcam inş. patronla konuştum

hııııı tamam güselim ben ebe hanıma tekrar sorayım o zaman

Aman cnm umursama kimseyi millet maskeyle gezio artık dışarıda bizhamileyiz kendimizi korumak zorundayız onlar atlatırlar ama bizim için tehlikeli herkes cahil die bizde onlara uymak zorundayız eğer kötü düşünürlersede kendi ayıpları bende mecbur gidicem aama diyeceğim gripli varsa girmiyeyim die.

geçmiş olsun cnm.az kalmış rapor almana.sizde artık dinlenin walla ya.az kaldı.
pofidi plaj geçmiş olsun kızlar
seçilcim benim kociş artık gece nasıl yatıyorsa sabah da öyle kalkıyor kalıp gibi yerimseniben adama yer kalmadı yatakta
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

saol cnm aynen öyle karşılıksız seven sadece kendi ailen.ALLAH onları başımızdan eksik etmesin.

SeÇİlcİm annenle baban gelİyo demek gÖzÜn aydın hadİ bakalım bencede hİÇ bİŞey kaÇırmasın neŞenİ

saol bitanem opuyorumnanaktan yok kaçıramaz inşallah.

hayırlı günler kızlar.
öğretmenler gününüz kutlu olsunnnn.
fatos başın sağolsun canım.alllah rahmet eylesin

sağolun aman kızlar iyi koruyun kendinizi ilaçta içemiyoruz
çok zor yani akannehir

iyi günler maksimen.................

Ya kızlar doğumun yanı sıra ben hergün Allaha dua ediyorum kızım sağlıklı doğsun diye .....biliyomusunuz bilmem benim ikili testim normal detaylımda normal ...ancak üçlü testtim 155/1 risk vardı ve amniyo yaptırmadım ...çok korkuyorum Allahım çocuğumu koru ne olur sağlıklı olsun diye hep dua ediyorum bide o korku var bizde.......

valla kızlar vahim olay bu bayramlaşma bayram sonrası patır patır dökülmeyelim gripten koruyalım kendimizii

canım geçmiş olsun valla sırt ağrılarım başladı benimde zor dayanıyorum ama herşey bebişim için daha fazla zaman geçirmeliyim onunla

valla canım bende öle düşünüyorum epidural istiyorum normalide sezaryanıda ma kısmet yinede hatta sabah eşime diyorum doğuma giderken saçıma fön çektireyim makyajlı gideyimde kızım doğduğu an beni güzel görsün gülüyooo hehe olur yaparsın sen valla diyo,hatta doğum çantama saç maşamı makyaj malzemelrimi koyucam diyorum neden olmasın demi ama

arya teşekkürler cevabın icin... insallah gormem bida insanı baya etkiliyor :sinifsinif:

evet yaren baktım şimdi üye oldum hemen

Aman cnm umursama kimseyi millet maskeyle gezio artık dışarıda bizhamileyiz kendimizi korumak zorundayız onlar atlatırlar ama bizim için tehlikeli herkes cahil die bizde onlara uymak zorundayız eğer kötü düşünürlersede kendi ayıpları bende mecbur gidicem aama diyeceğim gripli varsa girmiyeyim die.

aryaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sağol canım bendede sırt ağrısı bel ağrısı başladı
neyse tek teseellim izne çıkmam o zaman saat 10 a kadar yatıcam
geç kahvaltı yapıp seda sayan izlicem :sm_cool:
bende doğum çantama makyaj malzemelerimi koyucamvereliniortak
solgun olmak istemem

hoşgeldin caaannımmmm nasılsın bakalım valla bende gece terliyom ateş basıyo eşim üşüyo ben ateşlere geliyom o örttükçe ben açıyom kızıyo göbeğin açık sürekli kapa diyo kızımla konuşuyom diyom üşütcen kızımı diyooo heheh

bugün sağlık ocağına gidip Magnezyum ilacını yazdırdım.birde bende kaşıntılar vardı ya mantar yani sirke olayını denedim iyi geldi rahatlattı ama geçecek gibi değildi.aradım kendi dr sordum Ketoral diye bi ilaç içinde 3 tane var 3 gün üst üste geceleri koyucam fitil bu birde bunun kremini verdi.birdaha olursa sakın 1 hafta falan bekleme ilerler ise doğumda bebeğe geçer dedi.fililinde kreminde bebeğe bi etkisi yok için rahat kullan dedi.aklınızda olsun bu dönemler daha riskliymiş doğumlar yaklaştı doğumda mantar bebeğe geçerse ağzında pamukçuk denen olay oluyormuş.

ay evet ya kimler doğum yapıyor valla
geçen gün biriyle taniştım 17sinde doğurmuş.dr.a bile
gitmemiş evde doğum yapmış:bbo:
bizler allah ın izniyle daha rahat yaparız.:Saruboceq:
kendimizi hazırlıyoruz k.k sayesinde tecrübe kazanıyoruz
aylık kntr.lerimiz yapılıyor...
alllah ın izniyle çatır çatır doğururuz:lepi:
valla ben eskileri duydukça doğumdan hiç korkmuyorum

doğum izni öncesi 1 hafta rapor versin doktorun yılbaşına doğru al
o raporun bitincede 1 hafta daha çalışır yine izne cıkarsın

Doğum iznine ayrılmadan önce rapor alabilirmiyim öyle bir şey varsa alırım pfidicim, ben sırf iznimi sonraya saklamak için geç ayrılmak istiyorum çalışmaya çok hevesli olduğumdan değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…