hoşgeldin caaannımmmm nasılsın bakalım valla bende gece terliyom ateş basıyo eşim üşüyo ben ateşlere geliyom o örttükçe ben açıyom kızıyo göbeğin açık sürekli kapa diyo kızımla konuşuyom diyom üşütcen kızımı diyooo heheh
sağol canım bendede sırt ağrısı bel ağrısı başladı
neyse tek teseellim izne çıkmam o zaman saat 10 a kadar yatıcam
geç kahvaltı yapıp seda sayan izlicem :sm_cool:
Bende doğum çantama makyaj malzemelerimi koyucamvereliniortak
solgun olmak istemem
Doğum iznine ayrılmadan önce rapor alabilirmiyim öyle bir şey varsa alırım pfidicim, ben sırf iznimi sonraya saklamak için geç ayrılmak istiyorum çalışmaya çok hevesli olduğumdan değil yani.
ben de bu bayramda el öpme olayını düşünüp duruyorum. ben annemlerde memlekette olacağım. bu yüzden evden çıkmasam bile, gelenlerle bayramlaşmam gerekir. öpmesem klasik aman tek doğuran sensin sanki, bişey olmaz gibi tepkiler verirler heralde. ya da burnu kalkmış derler :)
ne yapacağımı bilmiyorum ama bayramlaşmak istemiyorum kimseyleburada kendimi koruyacağım diye anam ağlıyor, gidip orda virüs kapıp gelemem..
pofidi plaj geçmiş olsun kızlar
seçilcim benim kociş artık gece nasıl yatıyorsa sabah da öyle kalkıyor kalıp gibi yerimseniben adama yer kalmadı yatakta
Kızlar bu doğum konusunda bence sezeryande normalde aynı zorlukta açıkçası .sezaryende daha az acı çekicez die birşey yok.Hakkımızda bebeğimiz ve biz için hangisi iyi olucaksa o olsun inşallah hepimizin.dr bana kendini 2sinede şartlama dedi kafanda birşey belirleme dedi ama bende normalde olsa sezeryande olsa epidural düşünüyorum o anı yaşamak istiyorum ne kadar tırsık birşey olsamda.:kedi:doğum korkusu sarınca aklıma benden yaşı ufak olup doğum yapanları getiriyorum onlar doğurduysa bende doğururum diorum.son günler heyecandan uyuyamıyacağız hiçbirimiz.o zamanlar birbirimize daha da çok ihtiyacımız olucak bizi en iyi biz anlarızkaydirigubbakcemile5
canım ben iznimi uzatıcam aralık ayı sonuna gelicek 32 hafta yani 31+2 yada 3 4 ogünlerde gidipiznimi uzatıcam çalışmam gerek daha düğünden borçlarımız var bebeğime bişiyler almak için son 3 haftama kdar çalışmaya çalışıcam inş. patronla konuştum
valla canım bende öle düşünüyorum epidural istiyorum normalide sezaryanıda ma kısmet yinede hatta sabah eşime diyorum doğuma giderken saçıma fön çektireyim makyajlı gideyimde kızım doğduğu an beni güzel görsün gülüyooo hehe olur yaparsın sen valla diyo,hatta doğum çantama saç maşamı makyaj malzemelrimi koyucam diyorum neden olmasın demi ama
iyiyim canım sağol sende cicileri koymuşsun senin emzirme geçeliğin ince değilmi üşüme onun içinde.evet serap birde anlamıyor ateş basıyor diyorum ateşin yok sallama kapat üstünü diyor bi ara niyeti fena bozmuştum eşimede kan ilacı içirecektim yan etki yapar çoçuğum babasız kalmasın diye vazgeçtim
kızlar ben ütü yapıcam biraz şimdilik hoşçakalın
ha valla düşüncelerim tercüman oldun hülyacım aynen öle diyecekler ama çok ta tıınnn valla. Bir değil iki değil hepsi yapışacak onu kırmayım bunu kırmayım derken de bayramdan sonra yatarım artık 10 günlmaz:
Yakında atçaz yataktan kocişleridelikafadulden benim de karnımda yastık bacaklarımda yastık bi de göbişimle ben tamam işte kocişe yer kalmadıkaydirigubbakcemile3
seçilcim ocak ayında geceleri görüşeceğiz artık bana öyle geliyor. Gerçi ben daha işe geliyor olacağım uyumazsam çok kötü olur. Yatamayanlar uyuyamayanlar toplanacağız kaydirigubbakcemile3
bana da doktor sordu çalışmak istiyor musun diye evet dedim. Bi daha ki kontrolümden sonra hastaneye çağırdı beni uzatma raporu vermek için. Eğer bir aksilik olmazsa ocak sonuna kadar çalışıyor olacağım.
Aaa yalnız değilim yanidelikafadulden ben de makyaj eşyalarımı doğum çantasına koycam dedim gülüyorlar. Tembihledim hepsini beni öyle gezdirmeyin ben kendimde olmazsam da süsleyin beni diyekaydirigubbakcemile3
günaydın fıstıklar yerimseniben
Kızlar kimdi hatırlamıyorum ama birisi facebookta "subat 2010 anneleri" diye bir hesap acacakti acıldımı acaba?
günaydın kızlar..
uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim.. maalesef geldiğim gibi kötü haberle karşılaştım :çok üzgünüm: başın sağolsun fatoşcum.. mekanı cennet olsun :Saruboceq:
tüm öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutlarım..
cidden yarım gibi oluyorsun.. herkesi merak ediyorsun.. yaşadıklarını paylaşmak istiyorsun ama fırsat olmuyor.. sıkıldım ben çalışmaktan yaaaaa... evde ayaklarımı uzatıp keyfime bakmak istiyorum mafoldumben
sağol canım teşekkür ederim sağlıkla giysinler inş.
günaydın havvacım öğretmenler günün kutlu olsunn
sağol canım teşekkürler zevklerimiz aynıymış demek seçil teyzesi daha neler aldımda koyamadım hepsini seninde kızına maşallah canım büyümüş demek kızlarımız tombiş oluyo demek artıkk oh oh
sağol canım teşekkür ederiz sağlıklı günlerde giysinler inşallahhh
Günaydın kızlar a.s. geçmişe baktım biraz...
İşlerim yoğunlaştı çok fazla aranızda olamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Bu arada ben doğum iznime geç ayrılmayı düşünüyorum Ocak 15 gibi. Ama dayanabilecekmiyim bilmiyorum.
Fatoşcum başın sağolsun, kendine dikkat et üzülme olur mu
Havvacım ögretmenler günün kutlu olsun
Gülşahcım Ece Naz güzel isim, ismi ile yaşasın inş. Ben Öykü Naz ismini de çok beğeniyorum.
Aryacım gözünaydın bebişin kocaman olmuş, doğum pozisyonu bile almış maşallah
Zeynepcim İpek kızının cicilerine baktım, pembiş pembiş pek tatlılar güle güle giydir.
Serapcım kızına ne kadar çok cici almışsın maşallah hepsini iyi günlerde giydir inş.
hepiize günaydın kızlar
fatoşcum başınız sağolsun allah geride kalanlarına sabır ve uzun ömürler versin
zeynep ve mydarling cicileriniz çok güzel güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah
aryacım gözün aydın bi kere daha kavuştun bebişine darısı bizim buluşmalara inşallah maaşallah kocaman olmuş kuzucuğun benim kızda çok tembel teyzesi meraklanma enerji topluyolar bencede doğumdan sonra acısını çıkaracaklar inşallah
bütün öğretmenlerimizinde öğretmenler günün kutluyorum aramızdaki öğretmen arkadaşlarada bu mukaddes görevi üstlendikleri için sonsuz teşekkür ediyorum emeklerine yüreklerine sağlık diyorum ....
fatoşçum başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inş...
Havvacım senin ve diğer bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.....
GÜNAYDIN KIZLAR,
Tüm eğitmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsun.
Fatoş başınız sağolsun canım.Mekanı cennet olsun.
Zeynep - Serap cicileriniz çok güzel güle güle iyi günlerde kullansın zilliler.
Seçil maşallah canım kızına kocaman olmuş.ve gözün aydın canım ''Ana gibi Yar baba gibi Diyar olmaz'' valla kim demişse ağzına sağlık.İnsanın canı gibisi yok.
Fikirevi park yatağınızı güle güle kullanın.
Esra galiba Prima 1 olanın içinde 98 adet var.boy boy değişmiyor ise benimkinde 98 tane var canım.
Zehra Allahtan analarımız varda el atıyorlar uzaktada olsalar yetişmeye çalışıyorlar.Benim kayınvalidemlerde aynı daha 1 çoraplarını görmedim ama lafa gelincede Burcu 1 tane burcudan iyi gelin yok.yalakalığına mı yapıyorlar anlamıyorm ki.
Terleme işi bende ev soğukta olsa gece üstümü açıyorum baktım olmuyor üstümü kapatıyorum ama çaktırmadan çorapları çıkartıyorum ayaklarım yanıyor.Çaktırırsam kocişle kavga ediyoruz .
off gene sorun var topikte açılmıyo cvp yazılmıyoo sıkıldım yaa
Kızlar kimdi hatırlamıyorum ama birisi facebookta "subat 2010 anneleri" diye bir hesap acacakti acıldımı acaba?
kızlar ya nefesi daralan varmı kalbimde sıkışıyo bide böle olan varmı daha ben 6 ayımı yeni doldurdum ya daha 3 ay nasıl geçicek merak ediyorum
selammmmm canlarimmmmm.... az önce bebisimi gördümde geldimmm! uyyyy annesi kurban olsun ona! bu arada kizlar fatosa ne oldu? basin sagolsun fealn demissiniz!