2010 Şubat Anneleri

iyiyim canım sağol sende cicileri koymuşsun senin emzirme geçeliğin ince değilmi üşüme onun içinde.Evet Serap birde anlamıyor ateş basıyor diyorum ateşin yok sallama kapat üstünü diyor bi ara niyeti fena bozmuştum eşimede kan ilacı içirecektim yan etki yapar çoçuğum babasız kalmasın diye vazgeçtim

valla bencede en güzeli solgun bitkin görünmek istemem kimseye en başta kızıma bizim bi tanıdık vardı kadın düğünden doğuma gitmişti anlattıkça kopıyoduk gülmekten hala makyajı duruyodu doğumdan çıktığında pofidi kokoş olcaz galiba biz ne dersinn aa kızlar hepinize tavsiye ederiz ama insana moral oluyooo

Doğum iznine ayrılmadan önce rapor alabilirmiyim öyle bir şey varsa alırım pfidicim, ben sırf iznimi sonraya saklamak için geç ayrılmak istiyorum çalışmaya çok hevesli olduğumdan değil yani.

tabi alırsın canım 1 hafta yada 3-5 gün neyse artık
konuş doktorunla ona bişey ayarlaryerimseniben
doğum öncesi izni raporu hariç öncedende rapor alırsın

Ha valla düşüncelerim tercüman oldun Hülyacım aynen öle diyecekler ama çok ta tıınnn valla. Bir değil iki değil hepsi yapışacak onu kırmayım bunu kırmayım derken de bayramdan sonra yatarım artık 10 günlmaz:

pofidi plaj geçmiş olsun kızlar
seçilcim benim kociş artık gece nasıl yatıyorsa sabah da öyle kalkıyor kalıp gibi yerimseniben adama yer kalmadı yatakta

Yakında atçaz yataktan kocişleridelikafadulden Benim de karnımda yastık bacaklarımda yastık bi de göbişimle ben tamam işte kocişe yer kalmadıkaydirigubbakcemile3

Seçilcim Ocak ayında geceleri görüşeceğiz artık bana öyle geliyor. Gerçi ben daha işe geliyor olacağım uyumazsam çok kötü olur. Yatamayanlar uyuyamayanlar toplanacağız kaydirigubbakcemile3

Bana da doktor sordu çalışmak istiyor musun diye evet dedim. Bi daha ki kontrolümden sonra hastaneye çağırdı beni uzatma raporu vermek için. Eğer bir aksilik olmazsa Ocak sonuna kadar çalışıyor olacağım.

Aaa yalnız değilim yanidelikafadulden Ben de makyaj eşyalarımı doğum çantasına koycam dedim gülüyorlar. Tembihledim hepsini beni öyle gezdirmeyin ben kendimde olmazsam da süsleyin beni diyekaydirigubbakcemile3

canım üstüne polar sabahlığım var bide evim çok sıcak oluyo daha kalın aldıklarım var onları koymadım bunları hem yaza doğruda rahat giyerim dedim,onlarda bizleri düşünüyo ne yapsınlar ama insan bazen çok ilgidende sıkılıyo demii evde kabile halinde geziyoruz eşimle ya diyorum otursana yok bişey olursaymış dedim olucağı varsa her zaman olurr ah bu erkekler ahh

kızlar ben ütü yapıcam biraz şimdilik hoşçakalın

kolay gelsin canım

bencede valla neden olmasın ben düşünüyorum koyucam çantama

kızlar kimse yokmu herkes nerede............

seraoçım bayıldım cicilerinize canımya

Kızlar kimdi hatırlamıyorum ama birisi facebookta "subat 2010 anneleri" diye bir hesap acacakti acıldımı acaba?

kızlar ya nefesi daralan varmı kalbimde sıkışıyo bide böle olan varmı daha ben 6 ayımı yeni doldurdum ya daha 3 ay nasıl geçicek merak ediyorum

fatoşçum başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inş...
Havvacım senin ve diğer bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.....

off gene sorun var topikte açılmıyo cvp yazılmıyoo sıkıldım yaa

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Görmediklerim kusura bakmasın lütfen

selammmmm canlarimmmmm.... az önce bebisimi gördümde geldimmm! uyyyy annesi kurban olsun ona! bu arada kizlar fatosa ne oldu? basin sagolsun fealn demissiniz!

Kızlar kimdi hatırlamıyorum ama birisi facebookta "subat 2010 anneleri" diye bir hesap acacakti acıldımı acaba?

Yok açılmadı Selda açacaktı ama işten ayrıldı kaldı öyle.bide ben üye olmam banane çoğusu benim hamile olduğumu bile bilmiyor nazar a geliriz kız sonra.

kızlar ya nefesi daralan varmı kalbimde sıkışıyo bide böle olan varmı daha ben 6 ayımı yeni doldurdum ya daha 3 ay nasıl geçicek merak ediyorum

bendede var esma kalbim sıkışmıyor ama 2 merdiven çıkıyorum 10 dk nefes nefese kalıyorum.
selammmmm canlarimmmmm.... az önce bebisimi gördümde geldimmm! uyyyy annesi kurban olsun ona! bu arada kizlar fatosa ne oldu? basin sagolsun fealn demissiniz!

ohh iyimi bebeğin nasılmış.
Fotoş'un kayınpederi vefat etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…