• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

gözün aydın seçilcim çok sevindim bol bol gezin beraber bayramda

buluşucaz hayatım bayram sonrası gününü ayarlarız

aaa benimki gelmedi daha yaa

ben normal istiyorum valla, ki ben çocukluğumdan beri doğumdan korkan kadınım

tamam kızlar bayram sonra buluşalım

ben de bu bayramda el öpme olayını düşünüp duruyorum. ben annemlerde memlekette olacağım. bu yüzden evden çıkmasam bile, gelenlerle bayramlaşmam gerekir. öpmesem klasik aman tek doğuran sensin sanki, bişey olmaz gibi tepkiler verirler heralde. ya da burnu kalkmış derler :)
ne yapacağımı bilmiyorum ama bayramlaşmak istemiyorum kimseyle :( burada kendimi koruyacağım diye anam ağlıyor, gidip orda virüs kapıp gelemem..

herkese merhabaa.s.
hastaydım 1 haftadır grip oldum şimdi iyiyim ama hiç keyfim yok
zorla çalışıyorum insanlardan çok bıktım artık
9 aralıkta rapor alıp kurtulacağım
onun dışında bebişim iyi çok şükür
geçmişe göz atınca herkezin iyi olduğuna sevindim
fatoşçum seninde başın sağolsun üzülme kalabalık ağlamalı yerlerdede durma
yorma kendini

fatoşçum başınız sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inş...
Havvacım senin ve diğer bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.....

kızlar herkeslere günaydınlar...........FATOŞ Allah rahmet eylesin Başın sağolsun...............herkes iyidir umarım ....malesef geçmişi okuyamıyorum müşteri çok ...........................benim 2 tane serumum kaldı branül var sağ elimde yine 2 tane işallah yarın kurtulcam

ay öpemem kimseleri şap şupp
banane be ne derlerse desinler 1 haftadır anam ağladı yeni toparlandım
bi daha grip olamam yasakkelime

ben bayram gezmesi konusunda eşimden veto yedim :gitme:
evde oturcakmışım bu bayram...gerçi benimde pek gezesim yok

esra'cım ben gezmeyi dusunmuyorum telefon acıp kutlayacagım.ilk gun kayınvalidemde klasik kahvaltı olur oraya teyzeleri geliyor zaten onları gormus oluruz benimkileri de ararım keyifim yok girp muhabbetinden gezemiyoruz derim anlarlar zaten. bence sen de hic gezme yatıp dinlenelim ohh kaydirigubbakcemile3
bebekten once son uzun tatilimiz zaten :)

evet canım ama zaten bayramdan bayrama gördüğüm insanlar... bayramdada gitmezsem çok ayıp olur ya... teyzemlere amcamlara mutlaka gitmem lazım.. yabancı yere gittiğim zaten yok ama sık sık bir araya gelemiyoruz fırsat olmuyo... işte bayramlar sağolsun.. napıcaz bilmiyorum..

ben henüz terlemiyorum ama benim zillim çok tekmeliyor uyutmuyor karnımı ayrı bir yastıkla destekliyorum alttan bacaklarımın arasına yastık koyuyorum yatışımı bir görseniz yatağın 3/4 ü bende :kedi: soluma yatmaktan sırtım tutuldu artı kuyruk sokumum sızlayıp duruyor geceleri şimdiden eziyet oldu bana... :sinifsinif:

ah canım deşme yaramııı........ bende sağıma soluma yatmaktan aytık kalçam ve kaburgalarım batmaya acımaya başladı... sırt üstüde yatmak istemiyorum... o ağrıları çeke çeke uyumaya çalışıyorum geceleri... ne kadar uyunursa işte...

Ben bayramda gezmeyi düşünmüyorum anneme ve kayınvalideme giderim sonra da evde yatarım bol bol

kızlar bayramda gezmeye gitme konusunda napıcaz bilmiyorum eşime ben gitmek istemiyorum diorum olmaz ayıp olur dio gerçi evden çıkmasam kaynanam alt katta gelen giden oldukça benide aşağı çağırıyolar iki ucu ... değnek yanii

off ben napıcam ya... gittiğim yerde gribim diyim bari... öpemem demek yerine böyle bi mazeret bulursam kimse beni öpmez...

valla Allah hayırlısını versin diorum neyden korkar çekinirsem başıma gelir çünkü

aynen canım.... o yüzden hep benim ve bebeğim için en hayırlı doğum şekli neyse öyle doğum yaparım inşallah diye dua ediyorum...

Hülyacım valla aynı şeyleri bende düşünüyorum, en iyisi hemen eve kaçmak

Pofidi çok geçmiş olsun canım, sen 9 aralıkta kurtulucan, benocak 15 kadar çalışıcam bakalım nasıl olacak

ya ESMAsen ne zaman doğum iznine ayrılcan ....geçen ben tetanos şısı olurken ebe anlatıyodu ama ben aşı olyodum ya hiç dinleyemedim gidim de sırf onu sorcam

Esmacım geçen gün bana bir soru sormuştun canım,, ama bilgisayardaki sorun yüzünden cevaplayamamıştım, doktora sordum bebeğim 15 gün önden gidiyor yani 15 gün öncemi doğum yapacam diye hayır dedi, doğum tarihi yine son adet tarihine göre hesap ediliyormuş canım....

pofidi plaj geçmiş olsun kızlar
seçilcim benim kociş artık gece nasıl yatıyorsa sabah da öyle kalkıyor kalıp gibi yerimseniben adama yer kalmadı yatakta

canım gözün aydın ailen geliyomuş :sm_cool:

kızlar bayramda gezmeye gitme konusunda napıcaz bilmiyorum eşime ben gitmek istemiyorum diorum olmaz ayıp olur dio gerçi evden çıkmasam kaynanam alt katta gelen giden oldukça benide aşağı çağırıyolar iki ucu ... değnek yanii

Valla iki hafta önce gittiğimde doktor uyardı. Bayram geliyor çok kalabalıklara girme herkesle öpüşme dedi. Eşim de duydu. Ben de dedim bak ben kapı kapı gezemem el de öpmeyeceğim haberin olsun. Büyüklere gidelim anane babane oraya herkes geliyor beni sürüklemeyin ordan oraya. Valla bizim ordakiler de anlamaz ki öpüşmeyelim falan desek dedi ben derim valla hiç çekinmem. Benim de öpüşmemem lazım o zaman kendimi korumam lazım ama anlamaz ki insanlar diyor haklı:umursamaz:

Canım sorduk biz nereye gideceksiniz dedi Burdur' a kendi arabamızla dedim. Hava şartları iyi olduğu sürece arada durup hareket ederek gidebilirsin dedi.

Kızlar kan hapı falan da içiyoruz ya onlar da ateş yapar. Ben zaten sıkıntılı bir insandım şimdi tam oldumkaydirigubbakcemile3

cnm ben hamile kalmadan kaldıktan sonra ilk 4 ay oyle diyordum simdi normal yapabilir miyim diye dusunuyorum drla konusup kafamdaki soru isartelerini giderirsem epidural normal yapmak için kendimi sartlayacagım.
sonucta 2 kere bobrek tası dusurdum ve kırdırdım o sancıdan cok farklı degil diyolar onu yaptımsa dogururum diye kendimi motive etmeye calısıyorum.
ama benim normalde agrı esigim cok dusuktur ondan da tırsıyorum oyuzden epidural diyorum kısmet artık cnm..

SAOL esmacım ve berrincim.Serapcım bizimki öle dedi neden bilmiyorum hemki sormadım yolculuk yapabilirmiyim die kendi kendine yasakladı.sen bol bol dinlen giderken yinede.

Kızlar bu doğum konusunda bence sezeryande normalde aynı zorlukta açıkçası .sezaryende daha az acı çekicez die birşey yok.Hakkımızda bebeğimiz ve biz için hangisi iyi olucaksa o olsun inşallah hepimizin.dr bana kendini 2sinede şartlama dedi kafanda birşey belirleme dedi ama bende normalde olsa sezeryande olsa epidural düşünüyorum o anı yaşamak istiyorum ne kadar tırsık birşey olsamda.:kedi:doğum korkusu sarınca aklıma benden yaşı ufak olup doğum yapanları getiriyorum onlar doğurduysa bende doğururum diorum.son günler heyecandan uyuyamıyacağız hiçbirimiz.o zamanlar birbirimize daha da çok ihtiyacımız olucak bizi en iyi biz anlarızkaydirigubbakcemile5

SeÇılcım annenle baban gelıyo demek gÖzÜn aydın hadı bakalım bencede hıÇ bıŞey kaÇırmasın neŞenı

POFıDı geçmiş olsun bende çok tırsyom nezle olmaktan..........zaten kansızlıktan hep halsizim.....valla ben bayramda kimseye gitmiycem zaten buralı deilim kimsem yok burda gelen olursada tokalaşmam kimse kusura bakmasın ....Durum benim dünyadaki en önemli varlığım gerisi tııın

herkese merhabaa.s.
hastaydım 1 haftadır grip oldum şimdi iyiyim ama hiç keyfim yok
zorla çalışıyorum insanlardan çok bıktım artık
9 aralıkta rapor alıp kurtulacağım
onun dışında bebişim iyi çok şükür
geçmişe göz atınca herkezin iyi olduğuna sevindim
fatoşçum seninde başın sağolsun üzülme kalabalık ağlamalı yerlerdede durma
yorma kendini

geçmiş olsun canım..

GÜNAYDIN KIZLAR,

Tüm eğitmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsun.

Fatoş başınız sağolsun canım.Mekanı cennet olsun.
Zeynep - Serap cicileriniz çok güzel güle güle iyi günlerde kullansın zilliler.
Seçil maşallah canım kızına kocaman olmuş.ve gözün aydın canım ''Ana gibi Yar baba gibi Diyar olmaz'' valla kim demişse ağzına sağlık.İnsanın canı gibisi yok.
Fikirevi park yatağınızı güle güle kullanın.
Esra galiba Prima 1 olanın içinde 98 adet var.boy boy değişmiyor ise benimkinde 98 tane var canım.
Zehra Allahtan analarımız varda el atıyorlar uzaktada olsalar yetişmeye çalışıyorlar.Benim kayınvalidemlerde aynı daha 1 çoraplarını görmedim ama lafa gelincede Burcu 1 tane burcudan iyi gelin yok.yalakalığına mı yapıyorlar anlamıyorm ki.

Terleme işi bende ev soğukta olsa gece üstümü açıyorum baktım olmuyor üstümü kapatıyorum ama çaktırmadan çorapları çıkartıyorum ayaklarım yanıyor.Çaktırırsam kocişle kavga ediyoruz .

esracım sana katılıyorum ben de senin gibi -gribim kusura bakmayın öpüşmeyelim demeyi düşünüyorum

Back